🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 965
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 825
С нея коя? С Денислава или с Йоана?
Тя Денислава и с двамата е била , така че няма празно Simple Smile

# 826
Показах Йоана на съпруга ми и той каза,че й дава 30г.
Аз му казвам,че е на 20 и той разбира се, Mr know it all , ми каза,че аз нещо не съм разбрала. Rolling Eyes Laughing

Денислава не е била с Мартин, и двамата многократно са го казвали. И вярвам на Мартин,никога не е показвал някакъв сексуален интерес към Дени и дори беше споменал,че е прекалено спортна и не толкова женствена,каквито ги харесва.Да носят токчета, да носят къси роклички,да са наконтени от-до... това му е типа.

# 827
Дами, втори сезон целият дъвчехме коя какви устни има, трети - зъби и брекети, четвърти - носове. Какво ще дъвчем другия сезон? 😁

А,не е така! Не сме толкова повърхностни. Шъ мъ обидиш!  Колко много обсъждахме ПАЛАТКАТА ! Тонове страници се изписаха ще я бъде ли тази палатка или не...😂😂😂

# 828
За мен "връзка" с толкова по-млада партньорка си е белег за нарцисизъм, желание за контрол и манипулация и избягване на емоционална интимност, та поне да се чувства нон-стоп като главен треньор.
.................................................
Всеки мъж забелязва "младото агнешко", но не е необходимо да реагира на тези пориви, ако не е на адекватна възраст. В повечето случаи няма как да има партньорство като между равни.
Това си е ранна криза на средната възраст, обусловена от начина му на живот.

# 829
Сори ама да кажете природни дадености на малко чело, щръкнали уши, изпъкнала долна челюст и то с корекции, да не говорим за преди... тя точно затова така се държи, била е комплексирана и сега избива

# 830
Kaкви глупости си написа Мартина на ръката?! 3-ти клас. лол

Косара и Анна Мария много са отслабнали,не ви ли се струва?

# 831
След разказа на Косара излязоха Временните резултати за целувки в Ергенът 4:
1-во място: Малкото момиченце - 10 целувки към Косара
2-ро място: Виктор с целувка по бузата към Любомира
3-то място: Мартин с 1/2 целувка към Даниела

# 832
Бранимира разказа повече какво е яла, отколкото как е преминала срещата им с Виктор и останалите две момичета. Направете си извода на Бранимира колко и дреме за Виктор и това, че са били на среща.

# 833
  • here and now
"Бубето" ми е като на Виктор леля му....

# 834
Оффф, каква досада е срещата на Виктор и Смийгъл 🙄 Ако можех да я превъртя.. "Женствена, красива, изящна" 😂😂 Ние едно и също същество ли гледаме с Виктор?

# 835
Бранка трябваше да разкаже срещатата Joy
Бранка и Косара имат известна прилика, като Косара е далеч по-приятна. Любка не ме кефи.

# 836
Бранимира разказа повече какво е яла, отколкото как е преминала срещата им с Виктор и останалите две момичета. Направете си извода на Бранимира колко и дреме за Виктор и това, че са били на среща.
Ами тя основно яде, и толкова беше съсредоточена в яденето, че едва ли не щеше да си отнесе подаръка за третото дете с нея, без да му го даде.

# 837
Гласът на Любомира е такъв антисекс...! Все едно някой стърже с метал по стъкло. 😵‍💫😵‍💫
Добре, че компенсира с нежност и красота. 😁

# 838
Любомира - деколте 🤢

# 839
Виктор бил много злопаметен

Общи условия

Активация на акаунт