🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 032
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 765
Има ли са връзка около няколко месеца доколкото аз разбрах.

# 766
С нея коя? С Денислава или с Йоана?

# 767
  • София
Ами то зависи кой какво вижда и интерпретира като "заедно"... За Мартин, предполагам, това означава да има ангажимент към нея, да не излиза с други (много-много), въобще - обвързване. За нея може би означава да прекарват време заедно, да "са интимни". А за страничния наблюдател - да ги вижда тук-там в една компания и по-близки, да се тагват на снимки и т.н. Което може да са три различни ситуации и отношения...

# 768
20 години разлика, ако тя е на 35, а той на 55 - не са толкова много. Обаче, ако момичето е на 18-20, а мъжът на 38-40 това си е извращение за мен. Хем аз си ги харесвам да са по-големи поне с 5 години от мен, така че разликите не ме плашат. Ма то се вижда толкова ясно какво детенце е, милата. Колкото и да се опитва да изглежда зряла, никого не залъгва. Мартин просто се е възползвал от нея. Много, много противен тип е тоя, ей!

# 769
Виктор вече официално прави завой от Бранка към Любомира. Малко от трън та на глог е положението, но поне  Люба не киселее постоянно и е по-приятна за гледане. Нямам търпение за срещата им довечера, на Виктор срещите винаги са по-интересни.

# 770
С нея коя? С Денислава или с Йоана?

С Йоана. Това е според интервюто й.

# 771
Аз съм окей с нововъденията този сезон. Искам нетипични и интересни ергени. Такива а ла Виктор да ги разкарат. Най-скучен ми беше миналия сезон заради стопроцентовия фейк и скучните главни дами и Алек.

Озвучаването обаче е потрес. И кинематографията не е на ниво, особено предвид красивото място.

# 772
Защото Финдо е разделен с майката на Йоана, и за нея се грижи тя. А тя е точно такава, каквато дъщерята. От Финдо, Йоана общо взето е взела фигурата..

Точно така - Финдо и жена му се разведоха мнооого отдавна. Малко след участието му в Съвайвър. А той изобщо не е типаж, който би звънял на Мартин за каквото и да е. Майка й беше една много, много красива жена (ако Йоана приличаше на нея щеше да е още по-красива), но е пълна кукувица. Навремето и тя цъфна в Съвайвър, да се обясняват с Финдо пред цяла България и да си вадят кирливите ризи в ефир. Та нищо чудно да я е подкрепила и тя да отиде там и да се бори - незнайно за какво точно. Баща й, до колкото го познавам, не би я пратил там да се обясняват.

Мхммм, картинката ми се разясни, даже няма да се учудя, ако майка й я е подкукуросала, не само да я е подкрепила. Крушата не пада по-далеч от дървото…

# 773
Йоанчето благодари за адски многото мили коментари. Всички и пишели какъв самоконтрол имала и  колко зряла била за възрастта си. 😃
Дали вътрешно или външно е зряла, не се знае 😉.

Интересното е, че загатва, че довечера ще гледаме дали получава роза и ако получава - от кой я получава.

Дали може да направят един номер - Мартин в момента е в много трудна ситуация, момичетата очакват от него да покаже, че е приключил с Йоана, като не ѝ даде роза. А той сякаш се колебае и му се иска да я остави в предаването, за да не ѝ разбие съцето (поне не веднага).

Възможно ли е да се разберат с Виктор - Мартин да не ѝ даде роза, но Виктор да го изиграе благороден и да каже, че той иска да даде втори шанс на любовта и с негова роза, да я остави в предаването?

# 774
Ако Виктор й даде роза, ще е епична пародия на предаване.

# 775
Ее току влизате и питате разни неща писани по няколко пъти.
И майката показаха и се каза колко време са били във връзка с Йоана, с Денислава не е имал отношения.
Чудно ми е какво ви е интересно в срещите на Вико? Толкова по детски става всичко, толкова изнасилено и режисирано. Той като се заобяснява  с думи прости и припадам от скука. 😁 Косара големи претенции на гранд дама да е различна от тълпата и накрая.. . Вико. Ясно. 20-годишните сигурно ви е интересен Вико и компания, няма лошо.

# 776
  • Бургас
От Неделчо и неговия надкаст чух , че Марто Ергенът бил много умен. И като широкоскроен човек си викам: може.
И се абстрахирах от кичозните татуси, равно изваяната усмивка и няколко по-помпозни дерибейски изказвания “ ша ма обидиш ”
Ама честно казано, не знам вече. От части заради това упорито влечение към жени, които да доминира интелектуално.
Ако интелекта го броим от 1 до 10, то в тея разговори женската част е нулата, а той единицата. И успяват що-годе да напишат някъв двоичен код. Ама тва ли е?
Нещо този сезон ми идва муден някак си.

# 777
Въпреки че нямам време, реших да го гледам епизода да се разсея малко - ами, че той по-скучен ми беше и от някои от предишните. Единствените чат-пат интересни моменти ми бяха разговорът между Даниела и Мартин и Косара с момиченцето.

Тази Йоана не ми харесва изобщо. Външно ми е точно като една идея по-тъмна версия на Лидия, гаджето на Атанас Колев - пак някаква поп фолк певица. Учудвам се и че вътре и навън има хора, които я намират за уравновесена за възрастта й. Особено с оглед на кадрите за тази вечер. Това, че на 20 вече се опитва да манипулира и заплашва и да е в центъра на някакви, бих си представила, типично чалгаджийски скандали - говори достатъчно за нея. И, м/д, хората, на каквато и възраст да са, прибягват до заплахи и манипулации заради слабохарактерност, а не защото са много готини и над нещата.

А този Мартин ме кара да се съмнявам жестоко колко точно логична е прехвалената за по-добра от женската мъжка логика. Та той започнал да спи с Йоана, но после осъзнал, че възрастовата разлика им е в повече. Ама след като спал с нея. А и вече разделен с нея и стигнал до това изключително прозрение, че е малка за него - продължил да спи с нея от време на време. Е, жестоко логично е такова поведение - не мога да не му го призная. Общо взето, сам си разказа колко е слаб и воден от липса на разум и само от нагон.

Не че нещо лично имам против чалгата, за всичко има място под слънцето, но... Тези двамата са ми точно като някаква извадка за лирически герои от някое такова творение... Нали всяка втора песен им е такава на всичките в този жанр - общо взето, каквото и да чуеш някъде, няма да има разлика нито кой го пее, нито мъж ли е, жена ли е - все са някакви тъпотии от сорта на "ти не можеш да ме забравиш, никога няма да намериш друг/а като мен, във всички следващи ще ме виждаш, ще помниш нощите ни и тн и тн." Аз и не слушам това, но от беглия ми опит, мноооого рядко да чуеш някоя близко до смислена песен за нещо свързано с някой по-дълбок социален проблем в обществото или абе, каквото и да е, нещо различно от пиянски типично балкански любовни драми.

# 778
Не съм на 20 (за съжаление), в ника ми си пише годината ми на раждане. И не съм казала, че ми е интересен Виктор, а срещите на Виктор. Има разлика. На мен ми е скучно да гледам само плажове, басейни и вечери на свещи. Активностите на Виктор с неговите момичета са по-приятни, разходки и срещи с местните хора, разходки сред природата, екстремни преживявания като джетове и атв-та. При Мартин са само клишета и алкохол, единственото по-интересно при него беше мандалата, но точно те с Мартина са последните хора, които биха оценили такова преживяване.

# 779
  • Някъде там
Добре, де, колко да им е продължила връзката на Марто и Йоана?
Той от люлката ли я е взел, щом сега е едва на 20 години или да е била отворена връзка. Той по време на ИВ завърза отношения с Денислава, и го раздаваше ерген. Оттогава не повече от година и половина е минала. А те от лятото разделени. Ако му е била гадже отпреди ИВ, съвсем намирисва на педофилия.
Тя каза 1 година.

Общи условия

Активация на акаунт