🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 972
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 810
Не знам как може да кажете за Йоана,че е грозна.
Наистина е преправена,но прилича на себе си от детските снимки.
Само ако намали устните и тази ненужно стърчаща брадичка, ще е Ten (както казват на хубавите жени тук в Щатите - 10/10).

Не разбрах снощи тази Анна Мария защо се звереше на Мартин и какви претенции има тя?
Нали го играеше братлето,отишло там за безплатна почивка?

# 811
Много е красива Йоана и където е пипано, не е съсипано, както уви, при Даниела

И финес има и красиви тъмни очи - изобщо няма конкуренция в котилото за момента.
Но пък вероятно е скучна като всяко много младо същество.

# 812
Самият Виктор призна, че майка му му се обажда поне веднъж на ден. Време е да прекрати това изкъсо следене на живота му. Време е да взема самостоятелни решения и да ги отстоява(така, както прави Мартин).
Че какво лошо има в това да говори с майка си всеки ден? За мен си е в границите на разумното всеки ден да се чуваш с родителите си. Виж, ако се звъни по 5 пъти на ден, това вече е прекалено.

Устните и брадичката на Йоана са единственото, което не ми харесва. Тя си има дълго лице и изпъкнала брадичка натурално, с филърите става ненужно остра.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 19:28 от Lilly_85

# 813
Не разбрах снощи тази Анна Мария защо се звереше на Мартин и какви претенции има тя?
Нали го играеше братлето,отишло там за безплатна почивка?
Тя е братлето за Виктор, на Мартин все още му се нада и тя... Laughing

# 814
  • САЩ
Под"мутреса" разбирам тунингована, стандартизирана мързелива хубавица, на която приоритетна цел в живота й е да хване чичко-паричко. Добре ще е изиграла картите си, ако е успяла да забременее и да роди наследник на чичко-паричо. Мустресата не води "лек живот", както може би си мислите...Тя всеки ден се труди неуморно да поддържа тунингования си вид - фризьор, маникюр, ботокс, липосукция, екстеншъни, фитнес, кафенце и клюки с дружки по съдба, обикаляне на моловете, следене на модните трендове... Четене на поне една глава на ден от книжки като "Момиче за милиони" и гледане на поредния подкаст на любимите инфлуенсърки. Обсъждане на Ергенът. Оплюване колко грозни били участничките, а ергените - толкова смотани...

# 815
  • у нас
Много труд полагат всекидневно. Много...
То затова повечето девойки приличат на жрици на любовта, тунинговани още от тинейджърските си години.

# 816
Мда и мен брадичката и jawline-a. Тя по принцип изглежда висока и не типа 'дребна и със слаби черти', при такива филърите в jawline-a и брадичката докарват почти нормален вид. Обаче тя има по-голяма брадичка и не знам защо 'и е било още по-напред да я издава. Плюс това, по-рано в темата бяхме говори за симетрия - тия големи устни са за много малък нос, това че стигат до носа я кара да изглежда все едно непрекъснато е помирисала нещо лошо и прави лицето 'и още по-голямо.

# 817
Дами, втори сезон целият дъвчехме коя какви устни има, трети - зъби и брекети, четвърти - носове. Какво ще дъвчем другия сезон? 😁

# 818
Аз предричам, че ще са дупета, не искам да повярвам, че нашите родни чалга фурии ще оставят този тренд да ги подмине!! Grinning

# 819
  • Някъде там
За мен не е грозна, Йоана, хубава е, но бих казала хубава жена в 30-те си години, а не свежо младо, естествено, чаровно и лъчезарно момиче на 20.

Но виж ето това което току що видях от Валерия за мен лично е грозно.

Но това е субективно и за друг може и красиво да е..

# 820
  • софия
Докато говореха с Йоана, ми се причу Мартин да казва - "знаех че ще има нещо такова, ама не мислех, че ще си ти" - нещо такова беше, ама не ми се търси сега да проверявам.
Заложили са в сюжета да има "изпитание" за Мартин - в неговия случай някоя от бившите. От думите му - хем е знаел, но коя точно би влязла е разбрал сега.
Както и да е, и аз съм избрала да вярвам на историята. Grinning Не само на тази - и на другите истории също.
Харесвам сезона.

Мартин е ядосан.  На Йоана със сигурност. Злобно и гаднярски типично в негов си стил сподели, че си интимничат и до сега. Примигна Йоанчето, не го очакваше сякаш. Стресна се девойчето щом го повдигна и пред него въпроса. Confused

Дано няма кофти циркове довечера. Не ме кефят хич. Но покрай Мартин лесно се получават, той е във вихъра си, ако захапе някой.

Дотук цялата концепция на НН ми харесва.
Дори и това с Йоана - история за младо влюбено момиче, 40 годишен бохем. Сърцераздирателна раздяла заради възрастта. Grinning
Ок ми е идеята.
Роман. Stuck Out Tongue Winking Eye

Само ме притеснява малко изпълнението и че на практика ще се получи съвсем друго.
Хейтът е ясен, вижда се веднага.
Не харесвам когато продукция залага такива възможности - винаги излизат извън релси.
Досега не можех да обвиня НН в това, но сега линията  Мартин/Йоана по-скоро ще генерира основно хейт без да допринесе с нещо в основната идея на предаването.

Айде довечера ще ги видим Grinning

# 821
Ми те качиха клипчета как се мляска в дискотека и с някаква друга, та нормално да не е сигурен коя. Grinning

# 822
Добре, че на са за любов в предаването, че ако харемът на Мартин беше с акъла си, трябваше да си хващат дърмите и да бягат, след като видяха, че се е бил хванал с 20-годишна (която тогава вероятно не е била на 20 още). За мен "връзка" с толкова по-млада партньорка си е белег за нарцисизъм, желание за контрол и манипулация и избягване на емоционална интимност, та поне да се чувства нон-стоп като главен треньор. Момичето си каза, че тя няма его и би понесла всеки бълвоч, който би хвърлил върху нея. Искам да видя това да го каже жена на Мартиновата възраст или той да очаква подобно поведение от такава жена. Би имало шоу и фойерверки.
Всеки мъж забелязва "младото агнешко", но не е необходимо да реагира на тези пориви, ако не е на адекватна възраст. В повечето случаи няма как да има партньорство като между равни.

# 823
Ма, шегувате се
Мартин е похабен външно и всякак. Хилавите прасци ли да гледаме, слабите пръстчета на ръцете ли, подпухналото ли лице?

Вчера, след като Йоана на няколко пъти му държа ръката, забелязах какви тънки и малки пръстчета има Мартин, ръка, която не е работила физически труд.
И отделно, както казват - малки ръце... малки ръце.
Е, аз какво казвам?

Не и е заключен инстаграма, аз виждам всички снимки.
В ТикТок има клипче по повод красотата на колежките ѝ https://www.tiktok.com/@yoanaailieva/video/7474990432292785430?q … a&t=1741711223543
Явно я следвате от преди. Аз не. Оня ден ѝ гледах профила и видях снимка от лятото, на която се вижда ръката на Мартин, без да я следвам. Сега ми излиза, че профилът е заключен.

# 824
  • София
Йоана ми прилича на Симона от Диви и красиви.

Ох, благодаря ти! От снощи не можех да се сетя на кого ми прилича и е точно на нея.

Общи условия

Активация на акаунт