🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 983
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 080
Ферай беше много фалшива в разговора им, нямала нищо против Мартин да остави Йоана, а тя да си тръгне, аха...😀

# 1 081
  • somewhere over the rainbow
Честно, почнах да съжалявам Мартин с тая лепка. И му се чудя какво е правил 1 година с това досадно хлапе. Освен... нали. Не виждам други пресечни точки. Разликата във възрастта си личи отчайващо.

Виктор има странен вкус - Бранимира, Любомира...

# 1 082
Силвето е една от добричките… Той няма нищо към нея, както и тя към него, но поне го информира какво става в къщата, а и безплатна почивка си прави, в тази си роля ще остане дълго

# 1 083
Думата криндж само към Ивет мога да я отнеса, нищо секси нямаше, беше неловко за гледане. Дървено, тъпо..., Виктор не я харесва, тя му играе сценки. 🙄

....

Какво е станало? Ивет какво е направила? Пропуснала съм...

# 1 084
Тая Силвия добре ли е? Тя ако е влязла да му е приятелка, другите се конкурират. За какво изобщо седи - нали все ги тества, тя не е вътре за него, а за курорт. Ама нали снася. Йоана била притеснена, пиела хапчета… ми чий го дири там? Нормалните деца на 20 имат други амбиции, тя го раздава като не мога да кажа каква, че не е хич прилично.

# 1 085
Искам вино от Шри Ланка! Тоя Виктор е дЪрво пиян, но ми е сладък 🤣🤣

# 1 086
Сетих се, че все пак има едно нещо, което ми харесва повече от миналия сезон. Поне не се избиват да канят мъжете и не си прекъсват срещите. Но в другите отношения, сезонът е по-слаб.

# 1 087
Мартин доста явно точи лиги по Косара. Онази малката скоро ще изпадне в истерия от толкоз конкуренция.

# 1 088
На Силвия за нищо не и пука освен да задържи приятелката си там, защото иначе няма да има с кой да пафкат цигарки

# 1 089
Никога няма да прости изневяра, ама той може да изневери! Аман!

# 1 090
А тъй, Силве! Тъй съм прай, кака! Шъ си караш курорта доста дългичко, ако тъй я караш!
Селското бек Марто се нафирка, чак взе да се хвали с 987 парцалени... Ужас, евалларка, брат!

# 1 091
Пелвиса яко лъже Joy

# 1 092
Виктор нещо се е разгонил тази вечер

# 1 093
  • София
Виктор не бих го издържала като мъж, безумен е.
Никога няма да прости изневяра, ама той може да изневери! Аман!
Кви ги дрънка.. дали сам си вярва?

# 1 094
  • Be realistic - plan for a miracle.
Мартин доста явно точи лиги по Косара. Онази малката скоро ще изпадне в истерия от толкоз конкуренция.
Имам теория, че ако остане, точно заради Косара биха й избили чивиите на Йоанка, ама да видим 😁

Общи условия

Активация на акаунт