🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 909
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 170
Йоана каква е циркаджийка...

# 1 171
Леле видяхте ли го Мартинчо колко червен беше в промото за понеделник…

# 1 172
Ферай в какъв свят живее горката?

# 1 173
  • София
За мен и други трябваше да си тръгнат, не само Йоана, много се точи нещо този сезон, пък реално нищо почти не се случва. Мартин с Даниела се е побъркал, нали и дъщерите му казаха.. да обмисли внимателно избора си, има къде по-добри попадения за него.

# 1 174
Само в Надкаст ще се направят на впечатлени. Все по-клето става.

# 1 175
Йоана се изложи накрая , това че е бил с теб и че си празнувала с него и приятелите му рождения му ден не значи , че сте във връзка . Видя се , че не я иска тя как не го разбра не знам.

# 1 176
Изказването на Йоана не беше предвидено, затова се наложи после да замазват Наум и Мартин. Не знам кой би се вързал. Обвързан си е бил, просто не е искал да изпусне славата и хонорара.
Едит: хич не си във връзка с човек, с който празнуваш рождения си ден и му звъниш да го питаш за съвет за важно решение Joy

# 1 177
  • here and now
Йоана се изложи накрая , това че е бил с теб и че си празнувала с него и приятелите му рождения му ден не значи , че сте във връзка . Видя се , че не я иска тя как не го разбра не знам.
А като не я иска, що не се е отървал навреме от нея???

# 1 178
Много сладко ми минава това розораздаване с майтапите. Само една Йоана гледа като натровена

# 1 179
  • София

А като не я иска, що не се е отървал навреме от нея???

Именно, давал ѝ е надежди, търсел я е при нужда. Като виждаш, че това е една обсебщава жена, ако наистина нямаш никакви намерения към нея - не я търсиш повече и я оставяш да си продължи живота и да обсеби друг.

# 1 180
Йоана яко изплиска лигена накрая

# 1 181
  • Бургас
Радвам се, че Александра остава. Тя ми е любимка, ако бях мъж и аз не бих я изпуснал... Има много шарен свят в нея ...

Тя леко не е на център май. Но пък тази вечер изглеждаше най-добре от всичко показано досега.

# 1 182
Йоана говори и се държи не като бивша, а като настояща. Каквато и Е. Ако някой продължава да смята, че Мартин е харесал двете тетки, значи гледа сериал, а не реалити.

# 1 183
Аз не схванах какво като е бил с нея на НГ и рд? Той кога му е? Кога е почнало да се снима предаването? Може да са си били приятели с привилегии дето се вика до преди снимките, ама тя е точно обсебена от него и в яда си решава да спретне тоя цирк сега, а реално само в нейната глава да са имали " връзка"..

# 1 184
Много грозно беше как пред нея подчерта, че не е изневерявал единствено на жената преди Йоана - пред нея, момичетата и всички гледащи. Гнусар! Нямам търпение да видя как ще се носят от сто кладенеца вода по подкасти, за да се превъзнасят какъв мъжкар е тоя червей.

Общи условия

Активация на акаунт