🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 841
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 200
Аз изобщо не казвам, че Йоана ми е приятна и изобщо не я харесвам. Но толкова хора в техните кръгове са наясно, че са били във връзка, но само тук бг майките знаят по-добре от 1 час монтиран материал какви са били отношенията им й го твърдят със сигурност.

# 1 201
Недоумявам толкова ли са плоски всички вътре, че смятат Силвия за добра и позитивна.
Много елементарна натегачка, трудна е за гледане, а камо ли да е около теб като някаква придворна хиена.

# 1 202
  • София
Ох, добре че Йоана си тръгна - беше дъното.
Ферай също трябваше да я последва, бляк.
Силвия ми е мъжкарана, Ана Мария е комична, Синтия гледаше уплашено и тъпо, не ми е симпатична, дано да я махне по-натам Виктор.
Бранка и Люба няма да ги коментирам… да му се неначудиш на вкуса на Виктор….

# 1 203
  • Някъде там
Аз изобщо не казвам, че Йоана ми е приятна и изобщо не я харесвам. Но толкова хора в техните кръгове са наясно, че са били във връзка, но само тук бг майките знаят по-добре от 1 час монтиран материал какви са били отношенията им й го твърдят със сигурност.
Заедно като във връзка, или заедно само за секс, има разлика.
Че той самия Мартин си го казва че се виждали за секс. Това не го броя за заедно.

# 1 204
  • here and now
Това, което описва и Мартин, като отношения с Йоана за мен са връзка.
Ако знам, че един мъж, който е в такива отношения с "бившата" си приятелка, не бих го докоснала. За мен той е обвързан, макар да му изнася да твърди друго.

# 1 205
Мартин има страхотен вкус за жени обаче. Първо Емануела му вдигаше публични скандали, сега Йоана прави същото. Следващата на бас, че ще надгради и направо ще викне “Съдебен спор”.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 23:02 от Lilly_85

# 1 206
  • София
Ами те направо го съсипаха от продукцията. Аз ако съм в редиците на момите, и стана свидетел на подобно изпълнение, директно губя интерес към Мартин. Много добро свидетелство как си води личния живот.

# 1 207
Поне е свикнал. 😁

# 1 208
То такива токсични мъже могат да докарат всяка жена до лудост. Той е общото звено между тези жени все пак.

# 1 209
Това, което описва и Мартин, като отношения с Йоана за мен са връзка.
Ако знам, че един мъж, който е в такива отношения с "бившата" си приятелка, не бих го докоснала. За мен той е обвързан, макар да му изнася да твърди друго.

Тя си го и каза, че имат контакт. Убедена съм, че след предаването ще се върне при нея и "ергенките" ще пият по една студена вода - особено Мартина дето се има за голямата работа.

# 1 210
Кой пита за бялата рокля на Даниела?
Ето я:
Скрит текст:

# 1 211
И да се “върне “ ще е за секс и някоя вечеря в Джанъм .😬

# 1 212
  • София
Това с тестовете на Мартин е гадно, все едно ежедневно да си на изпит. Играе си с хората.

# 1 213
  • София
Те и двамата казаха, че не са заедно от лятото, аз им вярвам. После я е разигравал, за да получи секс, но няма желание за истинска връзка с нея.

# 1 214
  • София
Чудно ми е, според Вас има ли там реално дами, които си харесват ергените и имат интерес към тях?

Това с тестовете на Мартин е гадно, все едно ежедневно да си на изпит. Играе си с хората.
И хем ги тества, хем пак казва, че няма доверие...

Общи условия

Активация на акаунт