🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 912
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 260
  • here and now
Даниела обаче се харесваше тази вечер и особено след комплиментите на Мартин, с такова самочувствие танцуваше Wink.
А той дали я хареса или просто се гаври с нея?
Много я харесва даже, никаква гавра, как ти хрумна? 🙂
Ми просто за мен изглежда ужасно.. зловещо дори...

# 1 261
Е, не им знам историите, извинявам се.
Но едва ли е далеч от истината, нали?

За мен Даниела също не е хубава, но Мартин я гледа със светнал поглед, изобщо не я гаври, направо е лапнал.

# 1 262
Ох лапето ме разсмя. С такъв замах тръгна да разказва как била с него на НГ, как си пишели в хотела. И какво очакваше? Жалко е само, че на вид прилича на 38-39 годишна, а като си отвори устата и всичко ти става ясно. Ама те мъжете едва ли я слушат какво говори…

# 1 263
А чичко продуцент изобщо не е надъхвал Йоана зад кадър, изобщо не е дирижирал какво да прави и какво да говори. Мартин се ядоса, защото се е разбрал той да е водеща фигура, а му отнеха контрола над ситуацията. Тука ни върнаха години назад с ББ похватите.

# 1 264
На същия ден, който е роден Мартин е родена и малката му дъщеря. Силно ме съмнява да го е празнувал с Йоана

Е, той си е празнувал своя РД вечерта в заведението най- вероятно. Едва ли си е легнал след срещите и тортата.

Като е бил в изолация не би ли трябвало да е без телефон тоз ми ти Мартин?

# 1 265
Нали никой не мисли, че Мартин е отишъл в някакво риалити да търси любовта? С годините се е ошлайфал като изкусен манипулатор и знае точно кое копче да натисне, за да откликват жените на неговите прищевки. Прилича на  разглезен, охранен котарак, който мързеливо си лежи и от време на време протяга лапа, за да хване някоя мишка и да си поиграе с нея. Игричките за самодоказване и чесане на егото са ежедневие за този мъж. Каква любов, какви пет лева?!

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 23:41 от Карла_Карла

# 1 266
Е, отрепетирали са няколко варианта с Йоана и направиха Мартин на глупак. Йоана явно няма против да я ползват за маша.

# 1 267
Аз въобще не ги виждам заедно Виктор и Бранимира... Де да знам, химия ли, физика ли ги привлича, но тя ни белот, ни табла я видях да играе... Няма да ги бъде, вярвайте ми. Не ми се връзват.

# 1 268
Йоана ако не друго, си направи голяма реклама. Трендинг е в Гугъл… заедно с Цветанка Ризова Joy
Скрит текст:

Горкото момиче, сега ще я нападнат 40+годишни да я свалят.

# 1 269
Аз въобще не ги виждам заедно Виктор и Бранимира... Де да знам, химия ли, физика ли ги привлича, но тя ни белот, ни табла я видях да играе... Няма да ги бъде, вярвайте ми. Не ми се връзват.

Аз също не разбирам какво пък толкова като случка или ситуация ги свързва, че толкова упорито държи на Бранимира

# 1 270
А чичко продуцент изобщо не е надъхвал Йоана зад кадър, изобщо не е дирижирал какво да прави и какво да говори. Мартин се ядоса, защото се е разбрал той да е водеща фигура, а му отнеха контрола над ситуацията. Тука ни върнаха години назад с ББ похватите.
В спойлерната пишеше, че Йоана се карала много с Мартин, момичетата, екипа - с всички. Но Николов като цяло не искал да излъчва много скандали, затова още тогава се спекулираше, че най-вероятно няма да покажат всичко. Има и караници между момичетата, които са покрити.

За последно тази вечер, защото не го изкоментирах. Даниела съвсем ми се срина в очите, заради отказа си да отиде на срещата на плажа. Няма такава токсичност. Тя не харесва Диана, съответно Мартин няма право да излиза или комуникира с Диана. Сериозна връзка с такава жена би била някакъв кошмар.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 23:38 от Lilly_85

# 1 271
Йоана беше на парти заедно с Мартин, Виктор и останалите участнички на 8-ми март. Бяга от нея, дам.
А това от къде го знаете, другите ги видяхме в групичка се бяха постарали ама Йоана не видях

# 1 272
Йоана хората я съжаляват, според мен е отишла да си трупа последователи и ще продължат да се виждат с Мартин

# 1 273
  • here and now
Оставам с впечатлението, че тук започнаха да пишат бивши или "неосъществени" на Мартин Mr. Green
Не, че няма истина в думите им...

# 1 274
По-склонна съм да вярвам на Йоана и на Емануела за Мартин, отколкото на самия него ( дори да преувеличават). Той може да е забавен, харизматичен, центъра на купона и т.н., но този мъж и сериозна връзка за взаимоизключващи се понятия. Пълен ред флаг, от където и да го погледнеш. Може би, когато е бил на 20+ и е бил женен, е бил сериозен... или поне се е опитвал, но сега вече е изгубена кауза.. прекалено много си харесва плейбойския живот.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 23:41 от BobbyDyl

Общи условия

Активация на акаунт