🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 803
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 305
Честно казано не мисля, че ако беше постановка щеше да “издаде“ тези неща в края, тъй като имаше шанс те да спънат сезона.

Те и сега могат да спънат сезона - вече никое от момичетата не му вярва.
Да бе , ей сега ще ги омотае с приказки сладки и пак ще хукнат подире му

# 1 306
Ама защо някоя трябва да му вярва? Половината са там на курорт. За мен Силвия е в най-изгодна позиция - седи си като бест френд и си кара курорт в Шри Ланка, не се излага, не тича с две деца след муж. Аз ако вляза ще се стремя към това. 😁

# 1 307
  • Paris
Аз харесвах Мартин като образ до днес. Честно казано се надявах да остане Йоана, за да се случва нещо интересно. Тя им направи сезона.
Харесва ми на външен вид и като поведение в сравнение с всички останали. Абсолютно вярвам на казаното от нея и според мен той като мъж и е давал напразни надежди и си я използвал за други неща, което не му прави чест. Това, че и е звънял, когато е бил в хотела е друго доказателство, че той не е възнамерявал да приключи отношенията си с нея дори и след предаването. Смятам, че ако момичето е пропътувало толкова километри, за да го види показва любов и можеше да и даде шанс там, а той се държа като задник. Плюс това информацията съвпада Емануела каза, че той е във връзка с “малко момиче”, тя твърди сходни неща, така че не знам защо нападате така момичето. А останалите, които остават… не знам. Аз на тяхно място директно щях да видя няколко червени флага и да си тръгна. То е лъжа след лъжа от Мартин.

# 1 308
И аз да бях на мястото на другите участнички щях да си тръгна.
То ебахти "съвпадението" баш нея да вкарат.
Виж Емануела да беше влязла... Ей как щях да се кефя как ще измете пода с Мартина, а Мартинчо да се катери по палмите от страх.
Ех какъв цирк изпуснаха....

# 1 309
И аз да бях на мястото на другите участнички щях да си тръгна.
То ебахти "съвпадението" баш нея да вкарат.
Виж Емануела да беше влязла... Ей как щях да се кефя как ще измете пода с Мартина, а Мартинчо да се катери по палмите от страх.
Ех какъв цирк изпуснаха....

Сеирджийската ми душа копнееше за този разврат на събитията. 😁 Особено копнеех за реакцията на Мартина… 🥹

# 1 310
Най-доброто наказание за Мартин е да е във връзка с това елементарно девойче.
Жал ми е за дъщерите му, че им се е налагало да са в нейната компания по време на почивка.

# 1 311
# 1 312
Ще си позволя да си напиша мнението и аз:
И според мен този Мартин не е способен да изпитва дълбоки чувства. За мен той е мизогинист - просто си мрази жените и това е. Използва ги единствено за собственото си его и интереси.
Повечето момичета, които си е избрал напълно съзнателно в своя отбор, са неуверени, лесно манипулативни и това си личи по външния им вид - само едно неуверено момиче би си причинило толкова корекции! Според мен той го знае.
Единствено Даниела държи на натиска, но пък там, ако той успее да пробие, егото му ще пирува дълго време.
Мартинчето се постели на земята, за да стъпва върху нея. Това момиче за мен има страшно много проблеми в главата.
Ана-Мария го надуши отдавна и въпреки това ме учудва как започва да омеква пред него, дано играе и тя.
Силвия е късметлийка, че е оставена да диша свободно и се радвам, че има възможността да се презареди емоционално и физически - според мен заслужава Simple Smile
Ферайчето пък е забавен пълнеж.
Но никоя от тях не заслужава да си има вземане-даване с Мартин.
А Йоана - би трябвало на тези години да е наивна, чиста, да се забавлява, да излиза с момчета, а не набори на баща й, но това според мен също е вид травма.
Жал ми е за такива момичета, защото са толкова обременени, с промити мозъци и най-вероятно трудно биха били щастливи... Дано си вземат поука от това, в което са се напъхали, без твърде много последствия.

# 1 313
Малко снимки на Финдо  от “Сървайвър” с дъщеря му Йоана:

# 1 314
Успях да си пусна цирка, тамън съм до момента, в който Ивет се появи с маската.
Ще напиша повече след като изгледан целия епизод.
Искам друго да отбележа. В рамките на 2-3 дни, Йоана 3-4 пъти ту си отваря профила в Инстаграм, ту го прави поверителен. Не може да реши какво иска. За мен Мартин, че не е стока, не е, ама това момиче ИЗОБЩО не е на център. И ако съм на родителите ѝ, ще говоря сериозно с нея да потърси терапевт. Добър терапевт за сериозна работа.

# 1 315
Иска последователи , като го затваря някакви хода ше я последват , за да гледа какво качва😬

# 1 316
Според мен, Мартин си я е използвал като place holder. Имали са връзка, разделили са се, но той е продължил да има облагите на гадже без дс трябва да и даде пълен commitment. Дамите, които си мислят, че това че някой ти звъни за да ти разправя че щв ходи да се запознава с нови мацки и че те е вика у вас за да си прави кефа, значи че си във връзка - да си отварят очите, че да не окажат в позицията на Йоана. Ако един мъж ти казва, че не те иска - вярвай му.

Същевремнно с последните и думи си пролича, че още е малка. Ако аз няма да те имам, ще ти съсипя шансовете да си с друга - беше значението на нейното изказване.

# 1 317
  • София
Виктор пак с леля си на среща, скука. Къде видя женственост, красота и изящество в Любомира тоя човек? Anguished Изглежда зле. И роклята и стоеше зле. Много идиотски вкус за жени има...Бранка и Грета.

Диана Манивелата много близка стана с Йоана, права е Даниела, че на нея и все тая за Мартин. Абсолютно излишна.

Даниела много страшна с това червило, но ми хареса разговорът и с Мартин. Йоана беше с разкошна рокля, а най-хубава по пижама ми се видя Косара.

Йоана му е скучна с тия клишета, поучения и заплахи. Нормално, тя е много млада и няма опит. Мартин няма изобщо интерес към нея. С Даниела му е много по-интересно да разговаря.  

Йоана не осъзнава от какво се отърва като не получи роза, а Ферайчето ще продължи да нагъва каквото и падне.

# 1 318
Определено някой трябва да светне Йоана за нещата от живота. Само да не е някоя набедена психоложка като бившата на Слави.

Емануела сигурно се е смяла с глас на нелепата ситуция, в която се е вкарал Мартин.

# 1 319
Добре че е среднощ и вече спите, та няма да ви причиня среднощен стрес 🤡 😂

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт