🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 775
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 320
Само на мен ли ми се стори или някой (Силвия или Диана) каза за Йоана, че била много притеснена и била на хапчета? Причуло ли ми се е нещо?

# 1 321
В интервюто на Йоана при Туджаров след напускането ѝ, тя спомена, че в моментите, в които са били скарани с Мартин, той често е качвал на стори нейна любима песен, като някакъв своеобразен призив към нея да се сдобрят, поне аз така го разбрах. Мисля, че той го е гледал, защото качи любовна песен на стори, току що. Предполагам че за нея става въпрос.

# 1 322
Аз харесвах Мартин като образ до днес. Честно казано се надявах да остане Йоана, за да се случва нещо интересно. Тя им направи сезона.
Харесва ми на външен вид и като поведение в сравнение с всички останали. Абсолютно вярвам на казаното от нея и според мен той като мъж и е давал напразни надежди и си я използвал за други неща, което не му прави чест. Това, че и е звънял, когато е бил в хотела е друго доказателство, че той не е възнамерявал да приключи отношенията си с нея дори и след предаването. Смятам, че ако момичето е пропътувало толкова километри, за да го види показва любов и можеше да и даде шанс там, а той се държа като задник. Плюс това информацията съвпада Емануела каза, че той е във връзка с “малко момиче”, тя твърди сходни неща, така че не знам защо нападате така момичето. А останалите, които остават… не знам. Аз на тяхно място директно щях да видя няколко червени флага и да си тръгна. То е лъжа след лъжа от Мартин.
Напълно съгласна съм с всяка дума. Мартин постъпи безочливо, точно като изпипан мошенник и мръсник. Не може да залъгваш човек, да си играеш с чувствата му и да го баламосваш заради лични (плътски) облаги. Тя е пропътувала хиляди км, а той я отхвъпли - отхвърли питомното, за да гони дивото. Той ми падна в очите до краен предел! Не мога да го понасям.
 И да попитам: Коя, от там присъстващите, име такава осанка, красив външен вид и изобщо може да се сравни с Йоана? Коя? None.
Накефих се, че Йоана накрая каза всички онези неща. Хак да му е! Лъжеца иначе щеше да мишкува. Типичният мъж козирог. Лед.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 02:40 от КремонаЛиза

# 1 323
Йоана днес ми опротивя много на мен ,  ужасна лепка е , нищо романтично не виждам във влизането и , единствено ефирно време цели . Много грозно се държа.

# 1 324
Изгледах и аз.
Ще започна от Виктор и викторианките, че по-малко има за писане.
Каквито и да ги приказва Виктор, все още има силен интерес към Бранимира. Но вече не само към нея. Любомира и Косара ѝ дишат във врата. Ивет също набира скорост. Още едно отдръпване на Бранимира и според мен ще се откаже тотално. Към Росица вече е дръпнат, езикът на тялото му дори го казва. Там според мен приключиха нещата от страна на Виктор.
Срещата с Любомира беше ок, върви им комуникацията. Две неща обаче искам да коментирам за прочетеното във форума по нейно отношение. Мацки, много са ми грозни коментарите тук за деколтето ѝ. Критикуваме момичетата с корекции, а в същото време тук се сдъвква и изплюва една млада жена какъв ст и деколте имала. Ами, една част от момичетата си правят корекции не толкова заради мъжете, а заради коментарите от други жени. Не е ок. Също, голямото чудене лак баш на Любомира и Бранимира обръщал най-много внимание, като били най-грозни. Първо, красотата е субективна, тотално. Брадли Купър е с*кс символ, на мен ми прилича на Сид от ледена епоха и ми действа по-антивъзбуждащо и от сандал с бял хавлиена чорап. За сметка на това намирам в сексапил в уж грозновати мъже като Белмондо на млади години и Бенедикт Къмбърбач. Така че, кой какво намира за красиво е строго индивидуално. Второ, нима външният вид е основен критерий за избор на партньор?
На коктейла Виктор сякаш беше или леко подпийнал, или на весели субстанции. И не знам как го мислите за гей, ако нямаше камери, щеше да е опрял Ивет там на някоя от стените. Много му натисна тя бутоните. С това, че си взе маската - още повече. Пак казвам, ако бях мъж, само нея щях да гледам. Много ме кефи. Косара също я харесвам все повече и повече.
И минаваме на дългата част. Мартин и Мартинките.
Даниела няма идея колко е в грешка с поведението си. Мартин сега привидно го раздава, че всичко му е минало. Обаче, втори път му шамаросва егото. Ще ѝ отмъсти, и то по гаден начин. И мисля, че след това всякакви надежди да си продава книжките и консултациите ще заминат. Дали ще е публично на финала (за мен до финал ще я държи), дали ще е след това, не мога да кажа. Но Мартин е отмъстителен, злопаметен. Няма да ѝ се размине.
И минаваме на Йоана.
Как аз виждам нещата - Мартин се е хванал с нея, защото му харесва - красива, млада, може да върже някое и друго изречение. В течение на връзката е видял колко е обсебваща и е решил, че по-добре да прекрати официално връзката, за да си спести главоболия. Обаче достатъчно умело я е манипулирал със спорадични обаждания, съобщения и т.н., че да си подсигури тя да е на линия, когато му доскучее и пак я поиска в леглото си. Ако сте гледали сериала 'Как се запознах с майка ви', там беше обяснено как има случаи, в които държиш някого 'на въдицата '. Е, нещо подобно е направил Мартин според мен. От видяното от Йоана, тя е лапнала кукичката яко. Което не е неочаквано за момиче на 19-20 години. И подозирам, че даже тя сама е ходила в клуба му, сама му е правила изненади и т.н. С времето това все повече го е дразнило, затова ѝ се е записал в предаването - да сложи някаква дистанция и да си намери нова метреса. Но в същото време му е галило егото - тая красива млада мацка го иска отново и отново. Има някакъв вид контрол над нея. И затова се е връщал - не от чувства или любов. С появата си в Ергена тя му опротивя, защото поставя под съмнение имиджа му и това той няма да го прости. Колкото до самата Йоана - както вече казах, това момиче има нужда от сериозна работа с психолог за мен. Ясно, че той я е манипулирал, че е млада и неопитна. Но въпросът е защо ѝ е повлиял до такава степен, колкото и изкусни манипулатори да са нарцисистите като Мартин. Има нещо, което я кара да реагира така и е хубаво да го отработи с добър терапевт ако иска да има здравословна връзка със самата себе си на първо място и с мъж чак след това.

П.П. От както се върнаха ергените в БГ си отварям Инстаграм, не за първи път качва стори с тази песен Someone you loved. Ако прочете текста, тя е за раздяла. Даже е от гледната точка на изоставения.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 02:36 от holly_mac

# 1 325
Да обобщим приликите между тати и татенцето:

Финдо
Разведен, с дъщеря
Участник в приключенско риалити
Чалга певица (Райна) го харесваше във ВИП Брадър

Мартин
Разведен, с 2 дъщери
Участник в приключенско риалити
Чалга певица (Емануела) го направи известен във ВИП Брадър

Йоана е намерила нещо познато или това, че техните са се развели и е живеела с майка си и пастрока, й е нанесло травма и сега търси баща си в чичко Марто. А чичко Марто за нейна жалост е типичният женкар-използвач тръгнал с 19 годишна първокурсничка, позабавлявял се няколко месеца (от НГ до края на лятото - 9), без никакви намерения за нещо повече (той отдавна се е наиграл на семейство и сериозности и е на друг етап), след това я разкарал под предтекста за възрастта. Колко благородно от негова страна да остави младото момиче да намери нещо смислено, ха! Но вместо да я зареже окончателно, както би направил един човек, на когото наистина му пука за другия или поне му има базово уважение, той си я употребявал по предназначение още няколко месеца - поебавал си я на повикване и я държал на кукичка с приятелство, разговори и общи празненства. Изманипулирал я, че е толкова по-специална и незабравима и такава голяма тръпка, че не може да се откъсне от нея, за да си я секси без проблеми, докато му писне. Показа ни го нагледно в предишния епизод с ,,Кажи на една жена каквото иска да чуе.". И в живия живот така си манипулира жертвите, както в предаването. И тя емоционално закачена, уж разделена, ама не напълно, идва в Шри Ланка и очаква, че наистина е толкова специална, че ще остане. Дано да е прогледнала и да не си губи повече времето след предаването с него. А някакви й пишат в ИГ колко била зряла за възрастта си. Ако наистина беше зряла, нямаше да е в тази ситуация изобщо. А ако наистина майка й и пастрокът й са я подкокоросвали да му се бута на тоя, то - горкото момиче, без коректив, без ценности. Не й правят услуга.

# 1 326
Аз едно не мога да си обясня - коя самоуважаваща себе си жена би погледнала дори Мартин, след като откровено си каза пред Даниела и компания, как се случвало да изневери „за спорта”. С такъв мъж нямаш никакви гаранции, че утре с теб не може да се случи същото.

# 1 327
Малко е гадничко да се казва, че Йоана търси баща в ролята на Мартин. Освен гореизброените, няма прилики между двамата. Финдо е спортист, Мартин е пияница. Съвсем различен начин на живот. Малката е видяла един мъж, който има сепаре във всяко заведение, познава известни хора, харчи пари без да му мисли и е сладкодумен - и е хлътнала. Според мен това е цялата работа.

Като гледам сторитата на Йоана, таи доста омраза, така че едва ли са се събрали. “Като изобличиш един лъжец”, “Когато насреща имаш манипулатор” - споделя някакви такива неща.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 03:24 от Lilly_85

# 1 328
Коя майка би бутала 20 годишната си дъщеря към Мартин?
Аз се чудя защо продуцентите са разрешили влизането? Щеше да затвори седянката, ако Мартин беше показал чувства към нея и беше я оставил. Щяха да му избягат момите и да му останат тези от френд зоната.
Аз не знам какви са тези хора - като скъсаш с някого го преживяваш емоционално с месеци. А той няколко дни преди предаването с Йоана и после в Ергена го играе свободен електрон.
Според мен, той отхвърли Йоана, за да си спаси участието в Ергена и хонорара. Той е в Ергена за популярност, да го дават по телевизора и отчаяно търси телевизионна слава. Той жени може да си намери без проблеми и в реала.

# 1 329
Не го помня този Финдо в Сървайвър,а съм пропуснала само един сезон - първият.
Ако бях на мястото на Мартин, щях да оставя Йоана за още една церемония,защото с нейното присъствие там,другите Ергенки щяха да си покажат истинските цветове и тогава да ги види какво представляват.

Много се заканиха да си ходят,и фасони правиха...ами идеално,така щеше натурално да се отсеят качествените от онези с фасони.

# 1 330
чера Йоана не ми беше красива, но поне не ми беше грозна. Но след днешното поведение тя изведнъж стана по-грозна.През цялото време седи опъната като бастун и мятка пирги наляво , на дясно и злобее.  Потресаваща липса на достойнство, тя е на 20, не на 14, все пак.

Не мисля, че Мартин е участвал в целия план, той се държи неестествено и рецитира, защото се опитва да се измъкне, ама каквото си е надобрил това ще сърба т.е пълна излагация, горките му дъщери.

Силвия и другата й приятелка се държат много дружолюбмо , за да не се излагат и да изглеждат добри на екрана, бива ...бива старание, но те прекаляват , и започват да не изглеждат толкова позитивни, колкото искат.

Изненадващо днес Ферей ми се стори симпатична.

Алекса ми е много сладка, чаровна е, но май ще си тръгне.

Преди не ми се струваше хубава Косара, но напоследък ми изглежда красива, може би просто трябва да се свикне с излъчването  й , защото има по-екзотичен вид

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 03:44 от Zara73

# 1 331
Алекса изглежда като анорексичка. Дано е просто много слаба. Тези превземки на американски диалект не ми си нравят. Много ми е фалшива.
Йоана е много красива, нито Мартина, нито Даниела могат да й стъпят на малкия пръст. А за повението, кой не е правил глупости от любов.

# 1 332
Фаворитката ми Ивет...

Заигравката че беше малко криндж, беше. Ама ако тоя дръвник не беше толкова сдухан можеше и да успее да го изиграе по-добре и да не е толкова сконфузно.

Не знам в случая обаче защо го оплювам човека. Аз в ситуацията сигурно бих запелтечил също. Много ми уцелва вкуса Иветката.

.
.
.

-Човекът с глас на 50 годишен пушач ми е много нелеп
-Чао на 36 годишната 20 годишна. ще липсваш много
-Любим персонаж от епизода - пясъчния замък
-Бих платил Косара да ми чете аудио книга на старозагорски. сериозен съм
-Виктор пак е неадекватен
-Не се правете че не спите с XL тениски с щампа на "Младежки дом - Разград"
-"Искаш ли нещо да ми кажеш?" "Не" "Надграждаме всеки път разговорите си". Окей бейби
-Това червило е тероризъм
-Няма да ми липсва ако в слеващия сезон липсва сегмента с танците
-Важното е таблата и белота да гърмят
-Говореше се за доста тестове. Някой знае ли кога са им контролните?
-Следващия епизод залагам че ще вкарат Дичо като ерген и женския казахстански отбор по бобслей за претендентки
-Приятно посрещане на Нова Година и рожденните дни
-Аре до другата седмица

# 1 333
Недоумявам толкова ли са плоски всички вътре, че смятат Силвия за добра и позитивна.
Много елементарна натегачка, трудна е за гледане, а камо ли да е около теб като някаква придворна хиена.

За мен е най-неприятната участничка до момента. Явно се надява на кариера в Джанъм..

# 1 334
Не знам хубава или грозна е Йоана вече, но е много проста. Когато хората казват “чалга култура”, това имат предвид.

Общи условия

Активация на акаунт