🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 753
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 365
Покрай Йоана пак се заговори за Емануела, още с влизането каза на Марто, че и той е правил луди неща по любов като визираше влизането му в Брадъра. Обсебеността на Йоана я кара да се държи като кака и Еми, но на нея "съскането" и идва отвътре и с две-три прости думи може да те зашлеви, докато Йоана си е научила 10 цитата във фейсбук и ги рецетира, дали уместно, дали не няма значение, за 2 дена е там трябва да ги каже набързо, че ако остане малко повече ще ги забрави. Мартин обаче я гледа като полезно изкопаемо, 20г да му казва какво да прави и да внимава от последствията е малко несериозно. То е ясно, че я е взел малко за държанка, да я разкарва напред назад по заведенията, да натрие носа на Емануела, че видиш ли е с младо гадже, точно затова и си мисля, че Мартина не че не му привлича интереса, но повече иска да привлече вниманието на друг човек или поне пак да натрива нос, че си е злобар, помни дословно какво е писала или говорила за него и действията са му показателни.

# 1 366
Диана има спешна нужда от адекватен гримьор.

# 1 367
Да, много е смешно как комуникацията между Мартин и Емануела върви през подкасти и реалити формати. Все още има тръпка между тях.

# 1 368
  • у нас
На Даниела червилото беше трепач. Как се харесва с такъв цвят? И с тези бели зъби. Може би е търсила ефекта от "Маската". На зелено червило трябваше да заложи. Когато се усмихнеше, все едно гледах Дж. Кери.

# 1 369
  • София
Да си кажа:
1. Страшна глупост от страна на предаването беше вкарването на Йоана. Защо го направиха? Разходиха я до там, оставиха я за 2 дни и я върнаха обратно. Поне да бяха поставили условие, че няма да учасва в първото розораздаване, та поне да остане за малко повече. Само я разкараха, Мартин го изнервиха и го поставиха в тъпа ситуация, опитаха се да направят интрига, ама само за 2 дни и това беше. А предаването си вървеше добре до нейното влизане.
2. Мартин не знам какъв категоричен мъжкар го раздава, ама Даниела буквално си го върти на малкия пръст. Малко ми е, като Бранимира, но поне не е такъв темерут. Тропа с крак, изисква и Мартин кляка. Смешен е вече.
3. Роси - някой трябваше да й каже да спре да си връзва косата така, защото прилича на Чибурашка. Доста е грозничка, а като си покаже и щръкналите уши става още по-зле.
4. Виктор - ама много палаво се оказа това момче Grinning Чак Мартин зяпна хахахаха. На мен вчера той и неговите момичета ми бяха много приятни и забавни за гледане. Драмите покрай Мартин ми бяха в повече.

# 1 370
На лапето приятелките са налазили темата да я хвалят май 😀

Или е самото лапе ( и майка й).

Била най, била топ, каква осанка ….. на 20г само, а е префасонирана. Единственото хубаво в нея е, че е стройна ….. защото това е единственото естествено но в нея Sweat Smile За красотата: 1. с тая мъжка челюст - не; 2. Тук много се обсъждат Мартина, Даниела колко амортизирани изглеждали, е Йоанка ще ги надмине, като стане на техните години, защото още отсега изглежда на техните години Trollface

За мен изобщо не е влюбена, влязло е момичето да се монетизира на гърба на “бившия” си. След като няма повече да й дава пари, да си вземе по задочна линия от него Joy

Някой беше писал дано си намери нормално момче на нейната възраст. Тя още от 19 годишна е започнала с чичковците, няма шанс да се хване с някой нормален, особено на нейната възраст.

# 1 371
  • Някъде там
Йоана се е жегнала от коментарите за косата й и днес е на фризьор.😃
Взимаш си куче, за да си го кръстиш на човека с който сте във връзка във този конкретен момент. Може и подарък от Мартин да е.. Иначе ще е малко тъпичко така да го кръстиш и дори да не сте заедно, то да ти напомня за него още дълго..

# 1 372
  • Бургас
Само на мен ли ми се стори или някой (Силвия или Диана) каза за Йоана, че била много притеснена и била на хапчета? Причуло ли ми се е нещо?

Не, и аз  го чух.

За червилото-ако Мартин е искрен, значи мъжете гледат по друг начин на такива червила и изобщо на женската красота.

# 1 373
Относно вкарването на Йоана, много си личеше псуването наум на Мартин. Казваше, че буря от емоции бушували в съзнанието му и според мен беше ярост към продукцията и сигурно искаше да си прегледа договора с тях. Grinning  Значи хем скъсали, заради възрастта, но не му е попречило да "тръгнат" дори още преди да е навършила 20 години, не му е пречило и да я търси и след това, за да си хапва от крехкото агнешко, когато пожелае. Момичето си помислило, че той има чувства, че те са имали връзка, а от негова страна - нищо. Кофти работа. Очаквах да я изгони при първия удобен момент, не му е комфортно там да стои някой, който може да каже твърде много в ефир.

# 1 374
  • София
Абе хубава си е Йона спор няма. Лице, тяло, стойка, поведение, излъчване - всичко й е ОК. Само косата да пооправи малко. Дори момичетата си признаха, че е хубава. Ако родителите й четат темата, да им кажа - вземете й поговорете малко на това красиво момиче да си пооправи малко вкуса и критериите за мъжете, че само ядове ще бере, ако продължава да търси подобни на Мартин и занапред.

# 1 375
Йоана лъже маже пред Туджаров. Изкара и там някаква друга версия за връзката им

# 1 376
Абе хора, какво хубаво виждате в тази Даниела 🤔, тя е страшна направо😳 , като киборг . Все едно сглобени части от различни лица ,всеки път се стряскам като е в кадър.
Това направо ме разби LaughingLaughingLaughing Абсолютно съм съгласна. Най-точното определение за Даниела.

# 1 377
Аз лично на Даниела ѝ харесвам, че не се дава. Като котките е – по гръб не пада. Външният вид не е толкова важен. Характерът е интересен.

# 1 378
  • София
Интересен сезон, ергените се излагат наравно, че и повече от момите. Много трагикомични образи са и двамата. Виктор с това изтезаване... изобщо не мога да си го представя. Нелеп и смотан ми е вече, преди го намирах за леко интровертен, загадъчен. Мартин си се показва в светлината, която очаквах. От ИВ изобщо не го харесвам. Има бърз ум, но е толкова забил и спрял развитието си. Все по-пресметлив и фалшив ще става с годините. Всяко едно момиче там е в пъти по-добро от тези льольовци, може би без някои от мартиновите. Историята с Йоана е доста грозничка. Едва ли си е намерил майстора в нейно лице, но ще ми е забавно да има сеир за негова сметка.

# 1 379
  • Обран бостан ;)
Абе хубава си е Йона спор няма. Лице, тяло, стойка, поведение, излъчване - всичко й е ОК.

Ъхъ Trollface

Общи условия

Активация на акаунт