🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 843
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 665
Според мен е нормално по телевизията хората да подкрепят детето си, има достатъчно хора, които да го нападат и съдят.
Е да де, що само дъщерята да се излага и бащата трябва. Да излезе и майка й да я похвали, че да наберат повече последователи цялото семейство, щот налЕ то много ценно да имаш повече от другите.
Ама поне са пример за обществото, как да станеш "провален" родител.

# 1 666
  • София
Големи очаквания имате към едно 20 годишно момиче, което е било реално на 18 - 19, когато е срещнало батко си. На тази възраст и момичетата, и момчетата нямат грам акъл в главата, въпреки, че се правят на много зрели и големи. За тях доказването на любовта има много различен смисъл и са готови на всякакви глупости, за да го направят. Лично аз знам и за много по-фрапиращи случаи от този с Йоана, единия с момиче, отгледано в много добро семейство с чудесни и отговорни родители. Като превъртя от любов по едно момче от Италия, като изпадна в една депресия, като отказа да се храни, да ходи на училище и да става от леглото, та в чудо се бяха видяли техните. Разговори, приказки, обяснения как не е за нея - нищо не помогна. Така че не се знае какви ги е правила вкъщи Йоана от любов по батко си, за да се стигне до там родителите й да клекнат и да се примирят. В такива случаи само казвам - дано не ми идва до главата, че и аз имам дъщеря, която тепърва влиза в пубертета и не се знае, кога и как ще я удари съчмата.

# 1 667
След навършване на 18 години по закон всеки може да спи с когото пожелае, без да дава отчет на родителите си и на когото и да било, стига да не прави нещо противозаконно.
Много сте смешни как баща и не я бил спрял. Да я бие ли, да и сложи девствен пояс ли, да бие Мартин?

# 1 668
След навършване на 18 години по закон всеки може да спи с когото пожелае, без да дава отчет на родителите си и на когото и да било, стига да не прави нещо противозаконно.
Много сте смешни как баща и не я бил спрял. Да я бие ли, да и сложи девствен пояс ли, да бие Мартин?
Не бе, да я хвали, да я тунингова още повече, а защо не и профил в онлифенс да й отвори!

# 1 669
А на 16 си е мислел, че с Дзами и Ария играят морски шах по дискотеките ли?

# 1 670
Съглана съм, че при Йоана проблемът идва от родителите. Паднала си е по Мартин, била му любовница – случва се, грешка на младостта да избере точно такъв. Не заради възрастовата разлика, а заради гадния му характер.
Но, когато са видели накъде върви тази връзка е трябвало да ѝ помогнат да осъзнае какво се случва.
Ако тя беше обикновено момиче, без корекции и ламтене за популярност, бих я съжалила.

# 1 671
  • София
Еми, сори, ама вече грам не вярвам на Йоана, че е била влюбена и го е обичала. В първият им разговор, във вилата на ергените изцепва: “Ами аз си те обичкам. Нищо, че не съм ти го казвала, просто защото си малко коза и ме е било страх…”

Значи, докато са били във връзка не му го е казвала, защото я е било страх, макар да е било интимен момент само между двамата….а няколко месеца след раздялата, се появява неканена в риалити, за да му го каже за пръв път в национален ефир?!?!?! Grinning Страшна логика.
Много хора са така, смущават се, не смеят да го изрекат с думи, тя и толкова млада...
Напълно човечна и нормална реакция и е права и е логична.
Дори омаловажаването "обичкам" издава притеснение как ще се приеме това отсреща (и не се прие добре, инстинкта  и не я е подвел)

Жалко за момичето, и приятно беше и акъл ми се стори че има (за краткото си време там) и пак ще кажа същото, което малкото мъже тук повториха: изключителна красота, дори и с корекциите. Естествен сексапил, женственост и всичко.

Не е глупав бай Мартин

"Обичкам" си беше с цел да го умили. Всичко, което излезе от устата на това девойче, беше манипулация. Да, детска и очевидна манипулация, но пак манипулация. И като не мина, по детски се тръшна, че не й е минал номерът и тръгна да мъсти.

Иначе да, засега е ефектна, но част от корекциите вече са кофти (мигриралият филър, застиналото изражение, пластмасовите гърди), и не ми се мисли нататък какво ще е. Интересно ми е преди тези корекции как е изглеждала.

# 1 672
По повод Виктор. Много грешите, че неадекватността му е поради неопитност и пр. Още на 15 г си личи кой ще е пич, мъжкар и успешен с жените. То идва отвътре. Нарича се присъствие, самочувствие, вътрешен баланс и пр.  Други за съжаление и Виктор е от тях са празни. Те нямат присъствие съответно няма как адекватно да общуват. Виктор не толкова, че го тегли към другия бряг колкото жените са огледало на неговите дефицити, което той не може да понесе. Иначе думите, които изрича не са лоши, но това е все едно да "общуваш" с изкуствен интелект. Може да ти каже супер неща ама нищо не усещаш като емоция.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 15:10 от pandorina

# 1 673
Профил в онлифенс може сама да си отвори, баща и не може. Между другото за точно това момиче не е лоша идея да го направи, ще спечели, а явно това търси тя. Точно сега е момента.
За тунинговането е ясно, че ще продължи. Тя се е пуснала по пързалката и няма спиране, лети с бясна скорост по пътя към разрушението на лицето и тялото. Който каквото си направи сам....

# 1 674
По повод Виктор. Много грешите, че неадекватността му е поради неопитност и пр. Още на 15 г си личи кой ще е пич, мъжкар и успешен с жените. То идва отвътре. Нарича се присъствие, самочувствие, вътрешен баланс и пр.  Други за съжаление и Виктор е от тях са празни. Те нямат присъствие съответно няма как адекватно да общуват. Виктор не толкова, че го тегли към другия бряг колкото жените са огледало на неговите дефицити, което той не може да понесе. Иначе думите, които изрича не са лоши, но това е все едно да общуваш с изкуствен интелект. Може да ги каже супер неща ама нищо не усещаш като емоция.
Съжалявам с жените, които живеят с "пич", който обяснява как пляскал всяка вечер някоя в дискотеката, извинете чалготеката, и после си тръгвал с парцаланите. За мен такъв, ако го срещна на улицата, ще го заобиколя, то плаче за антибиотици и детоксикация на черния дроб, преди да е станало твърде късно. Жалко за децата му, че ща със същите дефицити като Виктор, такава излагация е тоя Мартин и то в ефир.

# 1 675
Само аз ли не виждам нищо гейско във Виктор ?

По-скоро ми изглежда досаден и безинтересен, лишен от харизма и непринуденост в общуването. Щом се бута в реалити формати не ще да е свит, но няма излъчване на уверен мъж. Или не осъзнава колко е неуместен в ролята си на Ерген, или не му дреме.

А вие какво искате ? Мъж на 20-тина години да е отракан като войнишко канче ?. Няма начин.

Всеки мъж преминава през начинания, които в по-късен етап от живота си смята за грешка.
Възмъжаването се случва основно по трудния начин, а именно, когато правиш грешки и се учиш от тях. Не е имал късмет да се роди богат, да учи в чужбина, да притежава бизнес. Всичко тепърва му престои. Увереността ще дойде в един момент, но няма да е сега.

Червени флагове - дрън дрън. Вижте червените флагове на момите и тогава търсете неговите.
Червените флагове на момите са ясни, обсъдихме ги вече и продължаваме да ги обсъждаме. Сега обсъждаме червените флагове на Виктор, проблем ли има? Ако за вас дадено нещо в поведението на някой не е червен флаг, хубаво, за друг обаче ще бъде. Най-малкото, когато е и преживяно от личен опит.  И не, не очакваме да е като войнишко канче на 20, но очакваме да излъчва някаква мъжка енергия и оттам да надгражда.

# 1 676
По повод Виктор. Много грешите, че неадекватността му е поради неопитност и пр. Още на 15 г си личи кой ще е пич, мъжкар и успешен с жените. То идва отвътре. Нарича се присъствие, самочувствие, вътрешен баланс и пр.  Други за съжаление и Виктор е от тях са празни. Те нямат присъствие съответно няма как адекватно да общуват. Виктор не толкова, че го тегли към другия бряг колкото жените са огледало на неговите дефицити, което той не може да понесе. Иначе думите, които изрича не са лоши, но това е все едно да общуваш с изкуствен интелект. Може да ги каже супер неща ама нищо не усещаш като емоция.
Много съм съгласна! Именно това усети Бранимира на първата среща - ''не е истински'', каза тя, ''непрегнат е'', каза. Не е истински, защото не знае кой е. Той се усмихва едно такова по холивудски, поведението му е точното, за да се хареса. Много мило момче външно. Овладял е тези неща, но не е припознал емоциите си, не се свързал с тях, това не е детинщина, а липса на център и да знаеш защо се чустваш така, както се чувстваш. Можеше например да й каже - притеснен съм, защото много те харесвам, щеше да разчупи леда. Но той много иска да се хареса, това го правят хора с ниска самооценка. Има хора, които цял живот не съумяват да погледнат в раните си, в травмите си, за да могат да изградят себе си. Виктор го спасява чудесната му визия, иначе не би бил привлекателен за жените. И това, което изглежда като женска енергия, всъщност е липсата на твърда мъжка увереност в себе си. Според мен, ценно ще му е общуването с Мартин. Мъжкарството е в това да можеш да се заявяваш ясно пред жената, без да й се умилкваш, да усеща тя една здрава ръка в най-позитивния смисъл на думата. Тези неща идват обаче от това да си ясно свързан с вътрешните си процеси. Иначе е наистина изкуствен интелект.

# 1 677
  • Обран бостан ;)
Познавам 2-ма такива. Единия е с 2 развода и живее сам, другия с 1, а сега живее с някаква украинка. Не бих ги нарекъл "успешни мъже".

Относно, че Йоана била обичала Мартин - точно такава "обич" изпразва от съдържание израза "обичам те".

# 1 678
Нещо не ми се връзва образът на младо, влюбено и излъгано от чичко-паричко момиче с този на момиче, което след раздялата ще ходи на повикване за секс със същия чичко. Аз поне на нейната възраст не можех да си представя, че някой ще ми разбие сърцето и после ще го виждам само за секс. Тъй че, нито е толкова влюбена тя, нито толкова невинна. Невинна девица ще се набоде ли зверски със силикон ей така от чистосърдечно и от детски акъл? Всъщност знам ли, може и да може пък. Хората вече не са това, което бяха.

# 1 679
Аз идвам от среда, в която всички бяха деца на интелигентни и успешни родители, добри семейства, възпитание и т.н. Винаги е имало излизащи и с по-възрастни, и с женени/обвързани, и с кофти хора.

Общи условия

Активация на акаунт