🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 683
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 770
Не виждам с какво Мартин я подвел. Вероятно един ден просто ѝ е казал, че годините биха били пречка за в бъдеще и е най-добре да се разделим. Тя е казала добре. И са се виждали за секс. Тя е била наясно, че е само секс, но като щраус си е заравяла главата в пясъка, вярвайки, че ще промени мнението му за взаимоотношенията им.

Точно като е видял, че тя е щраус, защо не я е отрязал качествено. Да си имаш гадже за секс от типа щраус излиза през носа доста често. Понякога даже до Шри Ланка пътуват.

# 1 771
Първо, Мартин не е "чичак", а е зрял МЪЖ. Така,както Виктор не е момче, а млад мъж, така и Мартин не е чичак, а зрял мъж.
Зрял мъж си е синоним на чичак. Joy
Баш чичак си е, пие по кръчмите и се задява с млади гаджета. Joy Зрелият мъж си има жена и работа.

# 1 772
  • here and now
Аз не вярвам в сценария, че изобщо са се били разделяли.
Ще идеш на бала на гаджето, ще го водиш на почивка с децата си и след 2-3 месеца, ще осъзнаеш, че тя е на 20 и е прекалено малка?!? Да бе да.
За мен, родителите на Йоана са с нулев родителски капацитет. Това момиче е с много дефицити. Човек, който е отраснал обичан се харесва, не си слага цици и джуки на 20. Много сбъркана ценностна система има.  Тя е всичко, което не искам да бъде моята дъщеря.
И като почнете.. Ама много искала да си сложи силикон. Ами ролята на родителя е да направи така, че не това да е приоритет на тази възраст. Да ѝ платят образованието, да си намери работа и да слага каквото и колкото иска.

В къщата каза, че решила да се бори за него, чак и видео ни показаха, с което се била записала за участие. В "Преди обед" каза, че са я поканили от продукцията. Сценария е съшит с бели конци уважаеми продуценти...

# 1 773
Момичета, кога е била Йоана в "преди обед"? Не съм я гледала, пък искам (:

# 1 774
За мен, родителите на Йоана са с нулев родителски капацитет.
O tempora, o mores

Що се отнася до Мартин - бас ловя, че грам не му е минавало да прави секс с толкова млада жена. Лежал си е кротко на нудисткия плаж, а тя взела, че се спънала и паднала връз него. А гепи ли го човек лошият късмет - не го пуска, пущината Head Band

# 1 775
По отношение на дъщерята на Финдо мисля, че е доста зряла и осъзната за годините си. Аналитична и премерена. Мартин според мен в изпечен играч. Харизматичен е, няма спор, но що се отнася до конкретната ситуация, ако наистина са го притеснявали годините на момичето, то въобще защо е започнал каквито и да е отношения с нея? А и след като ги е прекъснал, пак е допуснал интимност помежду им, знаейки, че тя има чувства и само това чака...не му прави чест!

# 1 776
Как на 20 корекциите?
По- малка ги е направила. Устата има няколко пъти.

Мемето с дъщерята на Мартин е много сладко.

# 1 777
  • София
Първо, Мартин не е "чичак", а е зрял МЪЖ. Така,както Виктор не е момче, а млад мъж, така и Мартин не е чичак, а зрял мъж.
Зрял мъж си е синоним на чичак. Joy
Баш чичак си е, пие по кръчмите и се задява с млади гаджета. Joy Зрелият мъж си има жена и работа.
То и зрелите жени, които философстват кой как трябва да си живее живота са лелки. По тази логика тук трябва да сме фен клуб на Мартин Joy

# 1 778
Аз си го плюя, ама и си го харесвам, забавлява ме. Grinning Не знам броя ли се за фенка.

# 1 779
Тъпото е , че се толерира и то от жени , това използвачество , като на Мартин. Вместо да се осъжда. После , всичко трябва да му се размине , и той ни лук ял ни лук мирисал, а потърсилата му сметка жена , се нарича лепка и други грозни епитети. Еми щом той иска да е използвач е редно да му се лепне някоя , която да го манипулира за пари

# 1 780
Може да се разберат и без да влиза в предаването . Какво толкова има да се осъжда , тяхна работа си е , ако е искала е можела да се разберат преди/след предаването .

# 1 781
  • София /Абсурдистан
Малката е опитала от един весел и лек живот и ще направи всякакви компромиси, за да си го осигури. Че кой не иска да живее красиво без да си дава зор и без грижи.

# 1 782
  • София
Какво значи да му се размине? Какво трябва да му направят? Като се набуташ сам в устата на вълка си прецакан, мрънкаш че той ти е виновен, ама ти си си виновен. Повечето хора - и жени и мъже сме били в такава ситуация, ама вместо да се жалваме как са ни манипулирали, по- добре да си вземе поуките и другия път да бъдем малко по - умни.

# 1 783
Разбирам да я е накарал да се раздели с предния си, или да прекъсне образование, или да напусне работа заради него... тогава - да го съдим по еди-кой-си член.

А то нейното 'страдание' е едно такова никакво. Даже и кефа ѝ е правел. Плийс...

# 1 784
AuroraBB, споделям мнението ти, но мисля, че трябвя да бъде сложено и едно “но” - за танго, все пак, са нужни двама. И както всеки Мартин си заслужава златотърсачките, така и всяка златотърсачка си заслужава Мартините Joy
И понеже ме хвана логореята, а и романтично предаване е все пак - още една версия.
Той - възвишен, благороден и т.н. С две думи - истински рицар! Heart тя - млада, невинна, девойка. Как, как да не се влюби в рицаря и да не го пожелае. А той, като всеки уважаващ себе си рицар знае, че желанието на една жена е закон. Ноблес оближ, както му казват. И колкото повече ноблес - толкова повече те облажва (няма грешка Joy)

Общи условия

Активация на акаунт