🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 644
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 815
Аз мисля, че Йоана може само да се радва, че се оттърва от този нарцисист и пиянде. Наистина разбра го  по трудния начин, но беше нужно да затвори страницата, за да продължи напред.
Халал да й е на следващата изгора на Мартин. Той скоро няма да се кротне, има пари, а златотърсачки много.

# 1 816
Изобщо не защитавам Мартин, че е имал отношения с 19-20г девойка. Но! Всеки нормален човек, с глава на раменете си (и адекватен материал в нея) би трябвало да си дава сметка в какъв свят живеем в днешно време. Не можеш да оставиш детето ти да изглежда ТАКА на 19 години, да го оставиш, че даже и да одобряваш да излиза с мъж на почти твоята възраст и после от Мартин да се търси сметка. Че има вина - това е отделен въпрос. Но той нямаше да има такава, ако родителите бяха възпитали щерка си адекватно. И ако ще се търси сметка от някого, че Йоана била заблуждавана/подведена, да се търси от родителите. Пак ще кажа: не можеш да обвиниш друг човек, за (най-вече) твоите грешки. То прилича на надуваема с*кс кукла, тука не един или два коментара се размятаха за нейната сексапилност - ами че тя си е баш продукт, създаден за ползване от чичковци. Още повече, че никой няма как да знае дали не му се е бутала сама. Тя беше споменала, че го е харесала още когато го видяла в заведението, в което са се запознали. Никой не ме може да ме убеди, че не си го е търсила.

# 1 817
Въобще не я оплаквам Йоана.
Млада,хубава, популярна, и по телевизора я показаха. Живота й те първа започва.Те първа ще има адмиратори,кой от кой по-заможен,млад и хубав.
Да гледа на Мартин като трамплин,като житейски опит и поука.
Сега може да й е много криво,че Мартин я заряза,но като се осъзнае,ще разбере,че голяма услуга й е направил.

За зрителите,много по-добре щеше да бъде ако той й даде роза и да гледаме през следващата седмица тези с големите закани как набързо ще забравят как са били готови да си ходят.

# 1 818
Още повече, че никой няма как да знае дали не му се е бутала сама. Тя беше споменала, че го е харесала още когато го видяла в заведението, в което са се запознали. Никой не ме може да ме убеди, че не си го е търсила.

Разсъжденията „тя си го е търсила“ са много удобни и използвани даже при случаи на насилие. До не чак толкова отдавна да ходиш с къса пола е можело да бъде остование за "тя си го е търсила". Не казвам, че е имало каквото и да е насилие в случая. Но да се омаловажава поведението на 40 годишния, зрелия, щото видите ли, мъж и като му се бута една 20 годишна той как да не се възползва до последна възможност? Тя се е докарала на вид на лека  жена, не той, нали? Да се надяваме,че мъжкарят възпитава добра щерките си, не им се дава за собствен пример и те няма да се бутат след 2-3 години на чичковци като татко им и няма да искат от 18 годишни да слагат ботокс и чисто нови бели зъби като него. Но всъщност какво ни засяга? Най-много да станат и те реалити звезди и да правят сеира на зрителите печелейки известност независимо как.

# 1 819
  • САЩ
Миналият сезон момите се деляха на два отбора: стари и млади, а тази година виждам отборите на тунигованите и естествените. Laughing   
Марто си пада по тунингованите и самият той е тунингован, Виктор си пада по естествените и самият той е естествен.
*
Навремето казах на мъжа ми, че ако си бе направил дори една татуировка, нямаше да се оженя за него. Smirk

# 1 820
Йоана натърти в "Преди Обед" че Мартин е първата й любов, не че е голямата й любов. Аз пък се чудя, що за самообладание има тази Йоана - вместо да "удави" първата си любов във възглавницата в детската си стая, да ходи да я разнася из Шри Ланка, напред-назад. Момичето е претръпнало на любовния фронт - далеч преди Мартиновите й страсти.

# 1 821
Много ми е интересно вие, ако сте на нейно място, как ще се държите по телевизията? Всичко ли ще си споделяте, ще ревете ли, ще бъдете уязвими на 100%? Мислете малко логично, никой не споделя истинските си чувства и емоции в публичното пространство пред непознати хора, които само чакат да те разкъсат и на които грам не им пука...Вие виждате версията, която тези хора са избрали да покажат по телевизията, а не истината.

# 1 822
Аз ако съм на нейно място няма да се покажа по телевизора. Затова съм зад телефона, удобно си споделям мислите.

# 1 823
Още повече, че никой няма как да знае дали не му се е бутала сама. Тя беше споменала, че го е харесала още когато го видяла в заведението, в което са се запознали. Никой не ме може да ме убеди, че не си го е търсила.

Разсъжденията „тя си го е търсила“ са много удобни и използвани даже при случаи на насилие. До не чак толкова отдавна да ходиш с къса пола е можело да бъде остование за "тя си го е търсила". Не казвам, че е имало каквото и да е насилие в случая. Но да се омаловажава поведението на 40 годишния, зрелия, щото видите ли, мъж и като му се бута една 20 годишна той как да не се възползва до последна възможност? Тя се е докарала на вид на лека  жена, не той, нали? Да се надяваме,че мъжкарят възпитава добра щерките си, не им се дава за собствен пример и те няма да се бутат след 2-3 години на чичковци като татко им и няма да искат от 18 годишни да слагат ботокс и чисто нови бели зъби като него. Но всъщност какво ни засяга? Най-много да станат и те реалити звезди и да правят сеира на зрителите печелейки известност независимо как.
Не че ми пука за Йоана и Мартин, ама това е абсолютно смяна на темата. Нищо общо. За никакво насилие не става въпрос. Тази малка златотърсачка се е тунинговала с помощта на мама и тати или някой спонсор и след това се вре на поредния чичко. Даже и по телевизията се показа да си вдигне цената. Хич не ми е жал - само ме е яд, че вече възпитават момичетата с такива ценности. Не всички де - има много свестни.

До горния коментар. Необвързаните 40-годишни българки са много по-запазени от 40-годишните необвързани българи - обикновено с шкембе. Тези жени предпочитат да излизат с 30-годишни мъже, защото не ги мързи да гледат... И други неща. На мъжете, които остават сингъл на 40, не се отразява добре това. Разбира се, има и изключения - но пиша от моите лични наблюдения.

Пък 20-годишните, дето се лепят на чичковци, са финансово мотивирани за това. Wink Повечето 40-годишни сингъл жени обикновено са поддържани, в добра форма и финансово независими.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 07:25 от Alucard

# 1 824
  • някъде другаде
Даже на Йоана ( според нея) Мартин да и е първата любов , то тя умишлено е търсила човек като него. Защо не се е хванала с момче около нейната възраст. Търсила си е богат чичко , който да и предостави богат живот.

# 1 825
Е, да, да. Жените на 40+ лягат и чакат да мрат, щото кво хубаво да им се случи в тоя живот Joy Едно време и аз така си мислех.

# 1 826
Типично балканско мислене - жертвата си го е търсила. В случая - защото е тунингована и намахана, да изглеждаше като Янчето, щяхме да се сърдим на лошия чичко. Видя се тук възхищението към Яна - то не беше чистота, то не беше невинност... Ама ако си сложи устни и гърди - това е достатъчно да си заслужава чичаците да я използват. И Мартин си е точно чичак - пиянде, тъпи лафчета, залитане по изкуственяк и отгоре на всичко отмъстителен, злопаметен, тестващ, бляк!

# 1 827
Чичо Мартин за кисело грозде ли го имате? Joy Ехааа, шъ мъ обидиш..Както би казала Бранка имам си летва и не искам да я свалям. Joy  Даже Данчето не е сигурна, че го бива. Joy

# 1 828
  • у нас
Йоана приличала на с*кс кукла... Ама, то тази визия е гонила и тази цел, да си хване заможен, а пък възрастта няма значение. Жалкото е, че все повече девойки заприличват на нея от малки.

# 1 829
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Ако Йоана беше скромна като поведение и невзрачна като визия, щеше да получи цялото женско съчувствие, а Мартин да бъде разпънат на форумния кръст. Обаче тя хем нахална и самовлюбена, хем много ефектна визуално - та не буди никаква симпатия, камо ли съчувствие. Да е мислила като се е навряла в лапите на вълка, а това, че той е баща на две момичета, че и на нея може да й е баща - е, ми, мъж е, те така правят. Точка.
И това е така, но фактът, че има чепат характер не значи, че заслужава лошо отношение. Напротив, обратното е. Тя е кофти човек, защото движи в кофти среда и с кофти хора, включително Мартин.
Скрит текст:
Вярно е, че не е луд който яде баницата, но това не го оневинява. Проблемът е повече в него, отколкото в нея. Малко като ситуацията с изгубения портфейл е. Ако го изпуснеш - вината си е твоя, но е редно човекът зад теб да ти го върне, вместо тайничко да си го мушне в джоба.

Пробвай да се държиш мило с някой кофти човек и ела да кажеш как е минало. Wink
Била кофти защото се движела с кофти хора. Ами да движи със свестни, ама не движи.

Като цяло ми е смешно като чета за любов в темата. Всички жени, които Мартин е одобрил, вкл. и разведената с 2 деца Силвия, са достатъчно добре изглеждащи за да намерят мъж, който да ги обича. Предполагам някои даже имат кандидати, ама кандидатите не отговарят на високите им финансови потребности, ама виж Марто ... Trollface

Общи условия

Активация на акаунт