🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 624
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Личи ви тези,които сте под 40г по изказа и размислите.Всеки гледа от собствената си камбанария и своят мироглед ничие мнение не е меродавно.
Но да,българските жени са поддържани и изглеждащи добре въпреки деца,битовизми,работа.И да,българският мъж на тези години далеч по рядко се среща някой без корем и липса на коса.
Скрит текст:
Иначе е прекрасна възраст и то по точно за мъжа,а пък да се нарича Марто "чичак "е много далеч от истината.Посочих по горе защо.И друго,приоритетите след 40г са съвсем други особено ако вече си имал семейство и деца.Дошло е времето да си гледаш живота и да помислиш за себе си,така че той си е много добре.А девойката не бърза с браковете и децата така че са били на една вълна.Е,малко е младичка ,но те сега съзряват много бързо(видя се)и като нищо тя му се е хвърлила.А и той да е,не е непълнолетна и няма да се жени за нея.
Та искам да кажа,че след 40 се гребе с пълни шепи от живота щото по-голямата част е минала и не се знае кой колко активни годинки има пред себе си.Младите на по 20 и 30 г ги мислят нещата по друг начин имате много пред себе си,но недейте обвинява че някой по друг начин живее живота си.
Сега ми светна защо в Ергенът са основно по-млади жени.
Защото 40+ годишните джиткат с левенти на по 30. Wink

# 1 846
Да не излезе, че защитавам Александра, защото съм всичко друго, но не и нейна фенка, но критиките й по отношение на Даниела бяха доста по-подробни. Тя каза, че я познава, че е много голям манипулатор, че й липсва емпатия и в отношенията си с хората е водена от стремеж към материалното, че има прекалено високо его и т.н. Т.е. не е казала - тая не я харесвам, щото иска да е държанка.

Но те нещата са много свързани. Начинът на живот им се отразява. Като се променят обстоятелствата и излязат от материалната зависимост, проглеждат за духовност, емпатия и т.н.

# 1 847
Да, да, така е.

# 1 848
Мартин ми харесва в Биг Брадър как изглежда. Сега също има чар, не го отричам, ноо не ми допадат мъж с ботокс и това е. В това отношение и двамата с Емануела направо са се оляли.

Виктор е симпатяга. Аз не смятам, че е нужно всички мъже да са като Мартин. Мартин е забавен, но лично аз им казва мъже “измамници” и само като го видиш ти става ясно, че ако ще се занимаваш с него, то ще е една тягостна игра, караници и подобни. Някои жени го намират за вълнуващо, според мен е емоционално изтощаващо, за по-големи жени може да е Ок, които вече са си наредили живота, но за млади да се лутат в такива отношения хич не е ползотворно.

# 1 849
П.п. Ива смени отбора - от Виктор към Мартин и правилно, с Вики седяха нелепо.

Е, все пак драпа с всички сили, за да е на екран. Ако Виктор й беше обърнал внимание, едва ли щеше да се пренасочи.

# 1 850
Даниела и другите бръмчалки като станат на 40 ще започнат да откриват позитивите на 60 годишните мъже. Един Волен Сидеров стана баща на 60 с млада жена, не тунингована!

Мартин според мен ги привлича с комуникация, която може да води, тук там някой комплимент и готово. Виктор колкото и да има хубаво тяло не става, две думи не можеш да си кажеш с него. Не знам психолога на продукцията не го ли е видял това, че не е ок за предаването.

И последно гледах сторито с детето на Мартин. Ами децата му го подкрепят, но какъв пример им дава? Сигурно им казва не бъдете като Йоана, но всички знаем, че децата гледат какво правиш не какво говориш. Аз бих била по-обрана с две дъщери. И като е затворил дъщеря си да учи, след 5г пак не се знае дали няма да хване пътя на Йоана. Той да кажем няма да й даде пари за устни, сиси и т.н., но тя ще си намери спонсор, все пак гледа от първия ред как стават нещата.

# 1 851
Да вметна само за Александра от Ергенът, че и тя е написала книга. Каза, че в момента се печата и предстои издаване. Била на тема как чрез метода дзен да излекуваме празнотата вътре в себе си. Flushed

# 1 852
Още повече, че никой няма как да знае дали не му се е бутала сама. Тя беше споменала, че го е харесала още когато го видяла в заведението, в което са се запознали. Никой не ме може да ме убеди, че не си го е търсила.

Разсъжденията „тя си го е търсила“ са много удобни и използвани даже при случаи на насилие. До не чак толкова отдавна да ходиш с къса пола е можело да бъде остование за "тя си го е търсила". Не казвам, че е имало каквото и да е насилие в случая. Но да се омаловажава поведението на 40 годишния, зрелия, щото видите ли, мъж и като му се бута една 20 годишна той как да не се възползва до последна възможност? Тя се е докарала на вид на лека  жена, не той, нали? Да се надяваме,че мъжкарят възпитава добра щерките си, не им се дава за собствен пример и те няма да се бутат след 2-3 години на чичковци като татко им и няма да искат от 18 годишни да слагат ботокс и чисто нови бели зъби като него. Но всъщност какво ни засяга? Най-много да станат и те реалити звезди и да правят сеира на зрителите печелейки известност независимо как.

Ти говориш за друга тема. За действията на Мартин - съгласна съм с всичко, което се написа по негов адрес. И съм го написала и в горния си коментар. Има вина. Даже ми е противен по всички параграфи. Но ми идва леко странно, че масово се коментира колко секси бил бащата на Йоана, а не какъв родител е (заедно с майка й) и цялата вина се стоварва върху “чичото”. Обаче аз коментирам изначалната причина. Явно трябва да го повторя, за да не ми изопачаваш думите/мнението: родителите на Йоана са позволили да се стигне до момента, в който някой обигран (да не използвам чичко) изобщо има възможността да се “възползва” от нея! Мен защо никой чичак не ме ползвал за забавления? Примерно. И съм сигурна, че не съм единствената за подобна извадка. Да я бяха възпитали по друг начин, нямаше изобщо да се предостави възможност на Мартин и като цяло на други чичаци да я налазват. Дали ще е Мартин/Пешо/Мишо и т.н. няма значение. След като правиш сравнения, макар и да не са особено подходящи, ще направя и аз едно: все едно родителите да си пуснат децата, докато са малки да тичат свободно по улиците и после: “ама шофьорът на колата е виновен, че блъсна детето”. А родителите къде спаха????

# 1 853
Все се опитвам да си представя Мартин като пом. нотариус, как е обработвал документи, как им е говорил на клиентите (шъ мъ убидиш) и ма напушва на смях. Представям си каква карикатура е бил, вързан на бюро от 9 до 17ч., а после отива да си посреща гаджето от училище Simple Smile еееееех колко мъка има по света....
Йоанка пък се фръцка/фука до него, накипрена с нови сиси, джуки....
Идеалната двойка са си. Ходят си, та направо си тичат един с друг. Повече би ме притеснило, да видя Марто с някое скромно, тихо момиче от малък провинциален град. Дано не се случва. Да си обира там Йоанките, Мартинките, Данките....., напълно си го заслужават, да им сбъдва мечтите.

# 1 854
"Не е въпросът във възрастовата разлика между партньорите, не е и въпросът кой е по-по-най-дърт или млад. На мен Мартин също не ми харесва и то най-вече по характер (иначе , изглежда прилично), но и това не е важно... Мен ме дразни противоречието в това, което говори и има претенции да получи - хем нямало начин да не изневерява, хем тества дамите, хем ходи с 20-годишно момиче, хем възрастовата разлика го била притеснявала."

Точно това е проблема в неговата същност,иска да си даде вид на стойностен мъж,но всички действия говорят обратното,иска млади не само защото са много красиви,а защото са глупави и наивни още и ще му се вържат на лъжите...Емануела много точно го е казала " Мартин е мойто най голямо падение"...

# 1 855
От темата разбирам, че трябва да се закъхаря какви използвани жертви и обекти на насилие са всички тунинговани 20 годишни бръмчалки, които са се закачили за 40 год. богати мъже.
Ей сега ще се разплача и шса убидя.

И не възприемам Йоана като никакво дете. Нищо детско няма в нея. Доста осъзнато й е поведението и желанието да се бута в конкретни среди. И го казвам от позицията на жена, която е на 45+ години.

Твърде много ми идва четенето на морал в тема, която трябва да е развлекателна. Никой от тези хора не ви е в къщата, с никой от тях няма да имате отношения и не виждам защо толкова навътре и лично се приема едно шоу.

# 1 856
Скрит текст:
Да вметна само за Александра от Ергенът, че и тя е написала книга. Каза, че в момента се печата и предстои издаване. Била на тема как чрез метода дзен да излекуваме празнотата вътре в себе си. Flushed

Хаха и в ЧакалКаст говореше колко била спокойна Satisfied Тя наистина мисли, че зрителите не помнят избухванията и, не в едно, не в две, а в цели три реалита Sweat Smile

# 1 857
Виктор е идеалния мъж, за една вечер. Ако беше на повикване, щеше да е много оборотен. Малко сексистко от моя страна, ама така гледам аз на него Simple Smile

# 1 858
Ще запомня тази седмица с:
Бродиращиото краче в действие. Мартин бе предизвикан, поизнерви се, свика Курника на "събрание" и реши.
Даниела вади "номерца" от торбата, пардон, книгата.
Мартина ми е meh, но поне не си затварям очите като я гледам.
Ана-Мария се очертава като поредната цупла.
Йоана се върна бързо, бързо да не изтърве прелитащите щъркели към България.

Векторе, Векторе. Криндж ли бе, да го опишеш!
Хем коментира ОтБрана с патос, хем не спира да я преследва, за мой потрес!
Предпочитам да гледам Любка и Косарита пред Бранито Relaxed
Искам повече от Клаудия, хайде да малко контент, като за мен, плс!

Синтия е забита зад храстите на задния план. Роси преживя, това което можеше да не си слага на сърце, като Диана, просто да взима пример от нея, по-добре ще живее, ако не му се връзва на тоз недораслек.

# 1 859
От темата разбирам, че трябва да се закъхаря какви използвани жертви и обекти на насилие са всички тунинговани 20 годишни бръмчалки, които са се закачили за 40 год. богати мъже.
Ей сега ще се разплача и шса убидя.

И не възприемам Йоана като никакво дете. Нищо детско няма в нея. Доста осъзнато й е поведението и желанието да се бута в конкретни среди. И го казвам от позицията на жена, която е на 45+ години.

Е, ясно е, че не жертва надуваемата 20-годишна, нито пък той прави нещо нелегално. Обаче не можеш да приемаш, че 20-годишна е на един акъл с 40-годишен. Ясно е, че тя се бута, но 20-годишните лесно се поддават на манипулация, за разлика от 40-годишните. Поведението й може да е осъзнато, но последствията от поведението й със сигурност не са осъзнати на тази възраст.

Общи условия

Активация на акаунт