🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 606
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 905
Има и много филъри в брадата, тя затова е такава дълга, скулите и правена линия отстрани.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 15:42 от densi

# 1 906
Има и много филъри в брадата, тя затова е такава дълга скулите и правена линия отстрани.
Може да се види на детските ѝ снимки, че са такива и сега.

Дано Йоана не се влияее от такива коментари, че си е правила и нещо друго.
Ако си беше направила операция, нямаше и да разберем, без да видим детските ѝ снимки.

# 1 907
От къде дойде това “Ша ма обидиш?”
Нещо съм изпуснала…

Мартин го повтаря непрекъснато, когато не е готов да отговори на нещо.

# 1 908
Това кой какво работи е смешно. Преди 15 години като сервитьорка вадех повече пари от в момента. Стандарта ми беше по-добър от на майка и сестра ми. Само че тогава нямах деца и ангажименти. Животът ми беше само заведения и лайф ис лайф.
Онзи период не го заменям и за най-престижната професия.
Да, обаче вече не си така нали?
Всичко е до време, ако не станеш нещо като Мартин, Мартина или някоя друга.
Доста хора са имали такъв период в живота и   са били супер щастливи.
Аз също имах такъв период на 24-26, доста пари, чудя се къде и с коя да ида и т.н.
Други  не са имали тази възможност, но живота не е справедлив и равен.

# 1 909
Аз всеки път когато погледна Любомира пък си казвам, че по-добре да си сложиш импланти, отколкото да си ходиш така... Никога не съм виждала подобно нещо, не разбирам от какво се е случило при нея. Дали е сваляла рязко килограми, че да висне този бюст така толкова рано? Йоана си ги е направила на прекалено малка възраст, но поне не е прекалила по мое мнение и не ѝ стоят грозно и несъразмерно. Като цяло намирам за разбираемо защо някои момичета си слагат импланти, е не на 18-20, по-скоро осъждам какви са имплантите и как стоят. Йоана е от малкото със сиси в историята на Ергенът, която поне не е прекалила и гърдите не ѝ стоят пошло и несъразмерно, за разлика от устните, с които вече е пресолила.

# 1 910
Знам, че е шокиращо, особено в женски форум, но за разлика от двата вида гърди в Турция, природата създава доста повече разновидности, форми и размери. Пък още по-шокиращо е, че толкова слаби момичета обикновено нямат съвършен бюст.

# 1 911
Аз всеки път когато погледна Любомира пък си казвам, че по-добре да си сложиш импланти, отколкото да си ходиш така... Никога не съм виждала подобно нещо, не разбирам от какво се е случило при нея. Дали е сваляла рязко килограми, че да висне този бюст така толкова рано? Йоана си ги е направила на прекалено малка възраст, но поне не е прекалила по мое мнение и не ѝ стоят грозно и несъразмерно. Като цяло намирам за разбираемо защо някои момичета си слагат импланти, е не на 18-20, по-скоро осъждам какви са имплантите и как стоят. Йоана е от малкото със сиси в историята на Ергенът, която поне не е прекалила и гърдите не ѝ стоят пошло и несъразмерно, за разлика от устните, с които вече е пресолила.

На Любомира бюста съвсем отговаря на килограмите. То е грозно слаботелесни жени с бюст дето не могат да носят. Джулиана Гани скоро се оплакваше, че я боли гърба. Природата е по-умна от медицината.
Не виждам грозно в на Любомира бюста, ако слага сутиен обаче ще стои по-добре.

# 1 912
От здравословна гледна точка, по-добре е да не си сложи импланти.

От естетична, който има желание, може да си направи корекция или попълване на бюста с мазнини източени от бедра, дупе или ръце.

# 1 913
"Емануела много точно го е казала " Мартин е мойто най голямо падение"...

Оу, тя е една възвишена... Другите и връзки също, та добре че Мартин и е падението! Ако не е бил той, дали някога ще се докосне до хора с такава мая? Малко е смешно Емануела да се има за последната инстанция и мнението ѝ да е меродавно.

Да странно,че докосвайки се до хора с такава мая не си се извисил,а си паднал още по ниско...то от готиното никой не бяга..ама тя не ги разбира тия работи какъв късмет е Марто...ха -ха.

# 1 914
О моля ви , Емануела е страшна интригантка и скандалджийка . Мен ме кефи, защото е устата и прави панаир , но дотам

# 1 915
Мартин Маята... той свети в червени флагове като семафор, чак пък да се възвисиш от допира до него...

# 1 916
Гледах сега из групите визитката на Финдо. Ами тя визитката е като за Ергена... Напомпан фитнес инструктор, говорещ със самочувствие на най-големия красавец. Дават го да помпи във фитнеса. Самият той казва" “Като си харесам някоя, гледам да осъществя контакт” и в следващия кадър дават жена му и Йоана на 2 години. Прочетох, че в предаването се е задявал с 18 годишна и вкарвали жена му да му го отрезви. След предаването са се развели. Какво да коментираме повече... Ясно е защо Йоана е такава..

# 1 917
Мартин директно си е казал на Йоана ,че ако влезе няма да и даде роза.

# 1 918
  • somewhere near the sea
От къде дойде това “Ша ма обидиш?”
Нещо съм изпуснала…

Мартин го повтаря непрекъснато, когато не е готов да отговори на нещо.
Рачков го казваше в "Господари на ефира" Преди това- в "Пълна лудница"

# 1 919
Мартин директно си е казал на Йоана ,че ако влезе няма да и даде роза.
Къде, кога? 😁

Общи условия

Активация на акаунт