🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 595
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Финдо е култова риалити звезда от старите, истинските сървайвърски сезони, които бяха любими на цяло едно поколение.
Бивш топ гребец, много силен, много секси, жените го харесваха много, с изключително гладка мисъл и изказ (хихи, майтап Уили), даряваше ни с много забавни моменти в двата сезона на Сървайвър в които участваше.
После е участвал във ВИП брадър, ама не съм го гледам там и не знам дали се е представил добре.
Очаквам дъщеря му да направи подобна кариера, че евентуално и да го задмине. Според мен тепърва ще се избиват за нея във всички родни риалити предавания.
Разбра се, че на косъм е останала извън борда за Островът на 100-те гривни. На последните медицински тестове нещо се е объркало и не са я взели.

Потвърждавам, че надкаста с нея беше доста интересен.
Утре ще я качат Неделчо и Туджаров в ютюб.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 21:26 от Diavolo

# 1 951
Йоана да я поканят в новия Биг Брадър.

И в Ергенът любов в рая есента да я поканят Йоана, да видим тогава Мартин дали ще я пусне IllSmile

# 1 952
Тоз Финдо в кой ВипБрадър и участвал?
Добре, че е “Ергенът”, за да разбера за съществуването му.

# 1 953
Помня го Финдо от Сървайвърите, в Бб беше зле. Нищо интересно не направи, някаква интрига с Райна се опитаха да му сложат, ама май си беше от продукцията, а не реален интерес. И от Сървайвър помня, че не беше гений на мисълта, но компенсираше с външен вид.
 Засичала съм, че продаваше земи преди няколко години, не мисля че са бедни.

# 1 954
Ня ня ня ня ня нямам петна....Joy

# 1 955
Като гледам на Роси инстаграма, Виктор ще ѝ диша праха Simple Smile))) Момичето си живее живота на много по-хубаво място и си пътува с приятелки.

# 1 956
Прилича ми на Бритни Спиърс на младини Simple Smile
Ей, какво прави добрият грим и прическа!
Без да са нужни силикон и филъри, а само природни дадености!
100% натурал

# 1 957
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да вметна само за Александра от Ергенът, че и тя е написала книга. Каза, че в момента се печата и предстои издаване. Била на тема как чрез метода дзен да излекуваме празнотата вътре в себе си. Flushed

Онази Александра,която вчера издрънка куп патоси и глупости за профилите на участниците,в частност Мартин.Ферай и Даниела? Толкова ми доскуча нейната тирада,че спрях подкаста на средата.

Подкастъри,не оставяйте гостите да говорят повече от 5 минути без да се включвате/да ги прекъсвате или сменяте топика. Става един досаден монолог и прекъсва динамиката в общуването между гост-водещ/и.

# 1 958
Помня го и аз Финдо от Сървайвър, малка съм била и не ми е правил впечатление умствения багаж, но беше много беше готин и направи добра игра.

# 1 959
  • България
Сакън такива пластмасови кукли да ги поканят в спортно риалити. Връхчето на носа ще й падне, джуките ще спихнат, силиконът ще загуби форма, изкуствените зъби ще пожълтеят.

Надявам се да няма повече отклонения от основния сюжет. Предаването не ставаше за гледане тази седмица. Два дни пусках след 21ч, слушах с половин ухо, не ми се задържаше вниманието на сюжета и чиниите и домакинската работа ми бяха по-забавни.

Този сезон яко куца - уж много събития има, влизат американките, Йоана влиза и излиза, постоянно са на срещи, гледаме две паралелни в епизод, но всъщност генерално нищо съществено не се случва. Все едно снимат епизод за епизод комедийно шоу.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 01:54 от ferencliszt

# 1 960
На мен винаги ми е много неудобно да слушам как бивши/настоящи двойки се обясняват в такива формати, без да знам подробности за отношенията им отвън. По тази причина много ми беше неприятна сюжетна линия с Йоана.

# 1 961
Не съм гледала Александра и какво е казала за Мартин, но пък вече ме дразнят с критиките към него. Маги също го напада леко тактично- ами какво да кажа, те затова са стари моми. Иначе до сега най-много харесах Киара и Йоана. И двете се държат на положение без излишни драми и глезотии. Виктор ако има акъл щеше да избере Косара. Тя умее да му повдига самочувствието за разлика от нацупената Бранимира, ноо мъжете са си малко мазохисти. Виктор явно обича и него да измъчват.

# 1 962
Понеже чак сега успях да изгледам последните епизоди, ами това момиче Йо-йо ефекта е крайно пси и паразитно. Отблъскващо поведение с детински номерца за манипулиране, нереална самооценка, неадекватност, не знам в каква среда живее и колко си мисли, че знае за хората и живота, но не е много. Подлост и липса на достойнство – това да изтропаш личните ви неща в отговор на отхвърлянето, па пък били те и срещу теб. Какво щяла да каже тя. Какво ще кажеш, дете? Себе си изказваш/показваш така, не него. Глуповато и самоуверено без покритие моме. Бях сигурна, че Марти парти няма търпение да го разкара по-скоро. Предполагам и затова генерално я е разкарал от живота си – ужасно задушаваща лепка.
//
Викчо е във фаза разгонване – сладко това с фетишите, хареса ми закачката с Ивет.
Бранкичът, ако се усмихва по-често, може и да повярвам до края на предаването, че има желание да живее близките 2 години.
Данка толкоз е доволна, че Мартин не я изгони, че чак зъбите ѝ лъснаха към синьо и си повярва още повече. Малко бърза с победите.
Хубави съвети на Ферарито – вдигна ми се милимунда в очото.
//
Никакви други мъчещи се да намазват покрай основните персонажи не следя - подкасти, надкасти, клюкари, не ме интересуват. За жалост темата е пълна с излишни персонажи и клюки.

# 1 963
Не съм гледала Александра и какво е казала за Мартин, но пък вече ме дразнят с критиките към него. Маги също го напада леко тактично- ами какво да кажа, те затова са стари моми.

Ехаа, това беше топ аргумент, как смее някой да си позволява да критикува Мартин, със сигурност по тази причина са стари моми. Rolling Eyes
Критиките, които Александра и други хора имат към него съвпадат с мнението на почти всички нас, не са казали нещо уникално и иновативно. Според мен е редно да се оспорят конкретните аргументи, които използват, а не само да се напада личността на човека, който се е изказал.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 10:18 от Meddyy

# 1 964
Не съм гледала Александра и какво е казала за Мартин, но пък вече ме дразнят с критиките към него. Маги също го напада леко тактично- ами какво да кажа, те затова са стари моми.

Ехаа, това беше топ аргумент, как смее някой да си позволява да критикува Мартин, със сигурност по тази причина са стати моми. Rolling Eyes
Критиките, които Александра и други хора имат към него съвпадат с мнението на почти всички нас, не са казали нещо уникално и иновативно. Според мен е редно да се оспорят конкретните аргументи, които използват, а не само да се напада личността на човека, който се е изказал.

Те нямат конкретни аргументи и не, не са стари моми, защото критикуват Мартин. Те критикуват повечето от ергените до сега. Специално в това предаване не мога да кажа, че се държи лошо Мартин. Като личност не го познавам извън предаването и не мога да го критикувам на база слухове от бивши гаджета. Аз бях от защитничките на Александра в нейния сезон, защото не искам никой да бъде унижаван, но това не я прави критерии за успешна връзка. И тя и Даниела се изявяват като някакви психоложки, но това не ги прави специалисти. Маги понеже много ги разбира се остави да я унижи един хлапак. Това са ми аргументите.

Общи условия

Активация на акаунт