🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 113 821
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 965
Мартин се държи доста овладяно и културно, честно казано. Половината женки се опитват да му прилагат доста евтини малнипулации и психоатаки. Навън или би им теглил едни майни, или би ги минал един път и пак към майните... Joy

# 1 966
Това да си бил в сходна унизителна ситуация или да имаш проблеми във връзките не те прави неспособен да имаш мнение по въпроса и да го изказваш.
Иначе това, че толкова хора са незапознати с Мартин наистина помага да му симпатизират.

# 1 967
  • # супернатурална #
Оо, моля, ви, как Йоана за "мома"? Та тя ще е по-скучна и от Виктор.
За мома да се бръкнат дълбоко за хонорар на Емануела, ще счупят рейтинга. Цапната е в устата, с бърза мисъл, все още хубава...може да не блесне любов, но на похот и затапвания ще се нагледаме. Даже да я обявят предварително, тогава няма да се наложи да си търсят кандидатите в инстаграм.

# 1 968
Емануела е скучна също. Един скандал направи със свестен човек в Брадъра и това беше.
Бърза мисъл няма, но е научила някои гето похвати за заяждане

# 1 969
Предполагам, че почти всички жени във форума осъждат Мартин, заради това че не пуска Йоана. Не е джентълменско да се възползва сексуално от нея, при положение, че е сложил край на връзката.
Но, все пак той не е поредният малоумник в реалити пространството – умее да поддържа разговор, добре се ориентира в характерите на другите участници, срещите с него поне дават материал за коментиране и държи историческа книга за падането на Берлин Smile.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 10:14 от LadyCharming

# 1 970
Какво значи да се възползва сексуално от нея? А тя не се ли възползва от него? Бога ми не виждам Йоана да е лудо влюбена в Мартин. Тя е като едно малко сърдито дете, което тропа с краче да стане на нейното. И двамата избиват комплекси и имат доста емоционални проблеми.

# 1 971
То никой не е казал, че Мартин не се опитва да прави шоу, това му е основен приоритет в живота все пак.

# 1 972
  • # супернатурална #
Емануела е скучна също. Един скандал направи със свестен човек в Брадъра и това беше.

Направи повече от един скандал, с всички псевдо-интелектуалци, които се опитваха да я мачкат, за да изпъкнат те. Гето-похваите ги ползваше в отговор на заяжданията. За мен Емануела, в комбинация с Миглена Ангелова, направи най-добрия ББ.

# 1 973
Емануела е устàта просто, каква бърза мисъл... То, ако имаше мисъл изобщо, нямаше да прави тия селски панаири. Държи се като перачка от италиански филм. Логорея има на бързи обороти, пули се, върти очи... карикатура. И тя най-умна, най-оправна, най, най... Тая жена е кралица на чалгата, на нищо друго. Всичко в поведението ѝ е чалга. Нищо фино, изискано, възпитано, умерено няма в нея. Всичко крещи! Та тя седнала квалификации на Мартин да дава и че го знаели хората заради нея. Може и да не е искал да го знаят, ама то това врекало може ли да не го забележи човек?!

# 1 974
Ами, все пак той я води с едни 20 г. Очевидно е, че Йоана е в някаква нейна фантазия, в която е дама от хайлайфа и черпи с пълни шепи от социалното и материално състояние на семейството му.
Но, има една малка подробност – трябва да се изучи, за да може да се впише в тази среда. По някакъв начин трябва да стане на тяхното ниво. Това с участия в нелепи формати не става. Както се казва той се връща оттам, накъдето тя е тръгнала.

# 1 975
Това да си бил в сходна унизителна ситуация или да имаш проблеми във връзките не те прави неспособен да имаш мнение по въпроса и да го изказваш.
Иначе това, че толкова хора са незапознати с Мартин наистина помага да му симпатизират.

Е вие явно сте запозната....аз не виждам унизителна позиция в шоуто и ако става въпрос за Йоана тя сама се постави в тази позиция. Той сто пъти повтори колко е чувствителна и добра, но явно там чувства няма. Аз не виждам да е унизил умишлено никоя. Какво трябва да направи, че да я пощади- да си тръгне с нея и да я лъже колко много я обича? За мен това е по-унизително.

# 1 976
Критиките към Мартин са съвсем различни и много рядко опират до това, че е унизил Йоана, като не й е дал роза и не й е дал шанс да продължи, ясно е, че тя сама е рискувала и се е поставила в подобна позиция. Критиките са към ценностната му система, чертите от характера, начин на живот, поведение и т.н. Просто забелязвам някаква тенденция жени да одобряват безмилостна критика към други жени, но да са доста емпатични и снизходителни към сериозни проблеми при мъжете.

# 1 977
Е, така е откакто свят светува. Точно в този формат ли да очакваме да се поставят екзистенциални въпроси? Гледаме за сеира.

# 1 978
Критиките към Мартин са съвсем различни и много рядко опират до това, че е унизил Йоана, като не й е дал роза и не й е дал шанс да продължи, ясно е, че тя сама е рискувала и се е поставила в подобна позиция. Критиките са към ценностната му система, чертите от характера, начин на живот, поведение и т.н. Просто забелязвам някаква тенденция жени да одобряват безмилостна критика към други жени, но да са доста емпатични и снизходителни към сериозни проблеми при мъжете.

Аз не съдя абсолютно никой за начина му на живот, независимо дали е мъж или жена.
Кой както иска така да си живее. Мога да осъдя мъж за побой, тормоз и т.н над жени, но не и че обича да се забавлява в дискотеки или да пийва алкохол. Не е излязла някоя да каже, че Мартин я спуква от бой и аз да му симпатизирам. Тук всички са големи моралисти явно, на мен не ми пречи някой да живее бохемски живот.

# 1 979

Направи повече от един скандал, с всички псевдо-интелектуалци, които се опитваха да я мачкат, за да изпъкнат те. Гето-похваите ги ползваше в отговор на заяжданията. За мен Емануела, в комбинация с Миглена Ангелова, направи най-добрия ББ.

Сезонът на ББ го направи Миглена Ангелова. Емануела е проста като галош и успя да изпъкне единствено с това да се заключи в тоалетната с мъж и да пъшка. Не се съмнявам, че и друг път й се е случвало и наистина беше брилянтно изпълнено. 😜😆

Общи условия

Активация на акаунт