🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 113 777
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 2 025
  • София
И аз изгледах подкаста с Йоана. Ако се съкратят всички пъти, които произнася името на Мартин, я остане една трета, я не Joy Всяка втора дума й е Мартин, той е по, по и най, най. Много досадна работа. Иначе момичето говори възпитано, но не блести с интелект. Всичко й се върти около Мартин. Да, млада е, наивна е, хубаво, ама ми идва в повече. Вярва, че много го разбира и той е една много добра и ранима душа. През цялото време въртях очи Rolling Eyes Единственото интересно, което каза е, че Алек май чакал дете. Някой знае ли, дали този слух е верен?

# 2 026
  • София
Гледах някакъв скорошен под/надкаст с Елвира. Каза, че с Роси са останали приятелки. Питаха я дали Роси е подходяща за Виктор. Каза: Да, но той не е за нея 😂.
Напълно я подкрепям 😉

# 2 027
Роси е доста по-зряла и интелигентна от Виктор.
Ако тя го избере - ок. Ще си намери начина.
Тя го харесва.
Той е.... жартиер носен от вятъра.

# 2 028
Роси е добричка, но нещо не е съвсем наред при нея. Забрлязвам, че често трепери, гледа в една точка… Може би тревожност? Не знам, но има нещо и тази обстановка определено не е нейната.

# 2 029
  • България
От останалите кокошки Роси е единствената приятна и чаровна жена. Виктор по-скоро да я гони и тя да не си губи времето в това спряло предаване с ерген на включване и изключване.

Роси показа страхотен крак, когато беше с черната "нощница".

# 2 030
То на Йоана всички въпроси, които й задаваха, бяха свързани с Мартин, какво друго да говори. Неделчо беше като някаква селска клюкарка.

# 2 031
Насъбрали са ми се едни 1500 коментара, които не вярвам да изчета, много сте изписали.🙂
Обаче няколко минути се чудех коя е Елвира.🤣Първо се сетих за от сезон 1, но после загрях.
Та,  по темата в момента - Роси не е за това шоу, не е и за Виктор, тъй че по-добре да си ходи... освен ако не смята да се възползва само от почивката там. Мартин и Йоана колкото и да се дъвчат тук, истината е някъде другаде и те няма да ни я разкажат напълно/ само техните ПР - я знаят/.🙂

# 2 032
Единственото интересно, което каза е, че Алек май чакал дете. Някой знае ли, дали този слух е верен?
То ще се роди всеки момент.

# 2 033
  • София
Всеки един ерген досега е бил одумван и се харесват скучни образи за реалити като Яна ли как беше, където след предаването почна да си проси пари по револют.
Много ме зарадва Янчето мен. Тук все съдим хубавиците, а пък тунингованите още повече и някак автоматично се приема, че смотаните и невпечатляващите са много по-читави хора. Ама ето на Янчето показа че не са баш така нещата.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 23:15 от ~Étoile~

# 2 034
  • София
Единственото интересно, което каза е, че Алек май чакал дете. Някой знае ли, дали този слух е верен?
То ще се роди всеки момент.

Благодаря, не знаех! Чудя се майка му как приема новината Laughing

# 2 035
Сигурно се радва. И в същото време я е яд - тамън беше подготвила съвети за менопаузата за Царина. 😁

# 2 036
Не я мислете Йоана , намерила е с кого да се утешава

# 2 037
Йоана в подкаста беше добре подготвена с отговори,които вече сме чували,но все пак каза без да иска някои неща,като например че са се чували след раздялата по 5-6 пъти на ден( е не всеки ден със сигурност)когато не са се виждали, това не ми прилича на никаква реална раздяла,може би Мартин така си е осигурил повече свобода да си прави каквото си иска и като му се прииска айде бившата,а тя му е в кърпа вързана,най вече заради емоционалната обвързаност която той ловко подържа.Направи ми лошо впечатление как му пази имиджа,сакън да не се изпусне нещо лошо да каже за него,даже каза че бил много добър...а той я направи на парцал в ефир( тя и в Ергена го каза,аз ти пазя гърба,но от какво и защо не се разбра) тука или има заплахи( негов роднина и е предал съобщение от него)или надежда че пак ще са заедно..доста неща е готова да приеме,бързо прощава, еми идеална е за такъв тип мъже..бил много претенциозен и изискващ към жените ,голям сърдитко и много суетен,направо  голям "кеф " шА  да е с него.друго..не вярва да и е изневерявал( той на цяла България го каза,ама тя иска доказателства да пипне и да види) с две думи много заблудена девойка,дано все пак отрезвее един ден...

# 2 038
Чак пък на парцал да я е направил … казал и е , че ако влезе няма да и даде роза . Това , че каза, че говори за предишната си връзка беше тъпо , но иначе не знам какво толкова е казал . Тя направо почва да прекалява накрая . Не виждам защо да го плюе , най-вероятно е имала хубави моменти с него , аз не виждам някаква страшна драма . За мен е грозно да плюеш човек , с който си бил в ефир . Голяма услуга и направи , че не и даде роза , едно че наистина не и е там мястото , второ , че при по-дълъг престой можеше да се изложи , а сега за два епизода си показа роклите и се държа общо-взето на ниво .

# 2 039
Неговото отношение личеше обаче, когато я видя. Повече от всичко личеше раздразнение и досада...За мен беше повече от ясно, че няма да ѝ даде роза. Удивително е колко езикът на тялото и очите издават истинските чувства на човек. Тяхната среща беше интересна да се гледа от тая гледна точка. Нито нейният скрит език на тялото показваше чак такава влюбеност..нито неговото поведение оставяше място за съмнение какво ще се случи.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 12:30 от friends

Общи условия

Активация на акаунт