🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 113 786
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 2 040
Ергенът гледам за първи път заради участието на Мартин. Неслучайно не може да се отърве от бившите, усещане за мъж има- приспособим, с бърза мисъл и аналитичен ум, решителен, интелигентен, с чувство за хумор, висок и хубавец. Сигурно си има и кусури, като всеки човек. Подхожда му красива, вълнуваща и умна жена. Момичетата вътре не се лоши, но нямат с какво да го заинтригуват. Не мисля, че е злобен нарцисист, а мъж с добро самочувствие, който не позволява да го правят на глупак. Смятам, че с право изгони Елвира. Даде и добър житейски урок по възможно най-мекия начин- да клеветиш и то публично винаги предизвиква последствия.
Емануела от 20 год е известна и една хубава дума не съм чула да казва за бившите си, това говори за нея.Според мен с Мартин не им се е получило, тъй като са интелектуално несъвместими. Той не си позволява да занимава хората с негативни коментари против нея. Йоана не мисля, че е с разбито сърце. Много трудно 40 год мъж ще разбие сърцето на 20год хубавица. Според мен на нея най-вече и липсва живота, който е имала покрай него, явно е бил хубав. Виждали са се след раздялата, ами нормално. По мои наблюдения много хора го правят за някакъв период от време по навик, самота или все още имат някакво привличане преди да приключат напълно. Не разбирам упреците към него и за начина му на живот, след като не вреди на никого.
Виктор е разглезен от женското внимание, което постоянно получава. връзка с такива синеоки хубавци е трудна, защото са свикнали да получават много в отношенията без да се напрягат.
Млад мъж на 26г е, а поведението му е... говори лигаво и нищо съществено не казва, мускулите все на показ, палави усмивчици и погледи, усуква се около момичетата, а после се дърпа като ощипан. Според мен не харесва нито едно от момичетата в предаването.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 03:32 от Spero

# 2 041
Според мен Мартин и Йоана са си във връзка, пък те каквото искат да говорят. Естетствено, за по телевизията лъжат, че са се разделили преди няколко месеца. Той и е казал да не влиза в предаването, но тя е искала да е вътре да си го пази. Тя затова се ядоса, като не получи роза от него. Сега ще изчакат да излъчат финала и през лятото пак ще почнат да се показват заедно.

# 2 042
Spero, тази възхвала на Мартин звучи нелепо и гротеско,явно не гледаме едно и също предаване..то направо на черното бяло му викат!!

# 2 043
Някакво блиц интервю в Lady  Zone имаше с Йоана.На въпроса ,"кои са качествата с които се гордееш" ,тя отговори "Че съм красива и умна." Joy

# 2 044
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ами - права е Smiley
Обаче я съветвам да стои по-здраво стъпила на земята и да не се оставя на егото и високото самочувствие да я водят. Не е добра комбинация.

И за мен не са се разделяли,тоест Мартин явно е усещал,че прекалено сериозни отиват нещата и затова е набил спирачки емоционално,но физически не му е било проблем да е с нея.
Въобще не я съдя,че е хванала грешни сигнали,защото точно такива са били.

Хич не са били добра комбинация,с такива впечатления останах. Даже много са се задържали.

# 2 045
Има изобщо нещо много странно в афиширането и в думите на двамата. Той, когато казваше тя колко е чувствителна и мила...тя, когато говореше, колко са близки двамата и колко добре се познават. Ние чувства кой знае какви не усетихме. Тя представя едва ли не някаква силна близост между тях и желание на Мартин да се консултира с нея винаги...не усетих да му е чак толкова важна,...нещо не е съвсем такова, каквото ни го представят.

# 2 046
С кой се утешава?

Мартин е доста злопаметен и 100% този роднина я е предупредил какви ще ги говори по интервютата и да не го излага! Нали не мислите, че са й предали колко я  Убичка...

Не я мислете Йоана , намерила е с кого да се утешава

# 2 047
Единственото интересно, което каза е, че Алек май чакал дете. Някой знае ли, дали този слух е верен?
То ще се роди всеки момент.
Да, чака от дъщерята на адв. Рускова, която май е набор на Маги. Как ли го е приела майка му, която твърдеше, че жена на тези години е в критическа.

# 2 048
Нищо гротескно и обидно няма в изказаното от Catwoman мнение. Аз мисля същото като нея. Какъв аналитичен ум у Елвиса?! Явно е писано от негов приятел или застъпник.

Интелигентен?! Хубавец пък хептен абсурдно, с подпухналото лице и отпуснатата фигура.

Не гледаме едно и също предаване май.

# 2 049
Йоана каза, че още преди “Игри на волята” е излизала с Мартин на кафе. А пък той уж се раздели с Емануела след “Игри на волята”. Смятайте колко е бил верен и на нея.

# 2 050
Catwoman изрази мислите на по-голямата част от нас, какво гротескно има в изказването ѝ? Аз лично чак се изсмях като прочетох възхвалите. Нищо от написаното не виждам в Мартин.

# 2 051
Мартин е изневерявал на всички, такъв тип човек е. Нарцис по учебник- манипулатор, лъжец, чувство за превъзходство, невъзможност да изпитва чувства.

Йоана ми е на кантар- не одобрявам какво си е причинила на 20 години на външния вид, нито мъжете по които си пада. Но предполагам трудно детсво- зрелите деца са преживели много и рано им се е наложило да порастнат, не по тяхно желание. Фактът че харесва значително по-стари мъже, е признак че си търси закрила, което не е получавала.
По трудния начин ще си научи урока, въпреки всичко още харесва този мъж, който си играе с нея.

# 2 052

Да живеят гримът, прическите, социалните мрежи и филтрите, не че не видяхме какво е положението по националния ефир 😜

# 2 053
Коя е тая бе Joy

# 2 054
Коя е тази госпожа?

Общи условия

Активация на акаунт