🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 113 808
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 2 055
Catwoman изрази мислите на по-голямата част от нас, какво гротескно има в изказването ѝ? Аз лично чак се изсмях като прочетох възхвалите. Нищо от написаното не виждам в Мартин.
Именно, аз не виждам защо трябва да се обижда потребител, който изразява мнение. И то заради един Мартин.
А това пък за езика на тялото, също се изсмях, аз пък видях искреност и любов, когато Мартин видя Йоана. Притесни се, но му стана готино. Не искаше да е там, но има чувства към нея. Явно наистина не гледаме едно и също предаване, но това не е причина да обиждам.

# 2 056
# 2 057
А Йоана в подкастовете коментира ли хапчетата, които Силвия обясняваше, че е пила?

# 2 058
  • София
Мъж да гледа Ергенът заради Мартин? 🤔
Йоана каза, че още преди “Игри на волята” е излизала с Мартин на кафе. А пък той уж се раздели с Емануела след “Игри на волята”. Смятайте колко е бил верен и на нея.
Ами то, да се срещаш на кафе, да  пошляпваш момичета по задниците, не е изневяра. В някои държави могат да го съдят за сексуален тормоз 😂
Мартин, ако иска да се кротне, да създаде сериозна връзка, която води до семейство, деца и т. н., най-подходяща му е Косара - представително красива, с усет за уют и семейство…  Ако иска играта - Даниела. 😉

# 2 059
  • Пловдив
Ама Мартин не иска деца, което е разбираемо, при наличие на вече две големи деца.

# 2 060

КУга?????!!! JoyJoy
Ко? Нье...Joy

За какво ползват толкова филтри...и майка им не моЖ ги позна!
Не им ли омръзна беее...не е ли демоде веч да се филтрират до неузнаваемост?!?
Кого лъжат....и за какво....риторично си питам...мдааам.

# 2 061
  • София
Ако обичаш една жена, би искал да оставиш нещо.
Ако обичаш само себе си, не ти трябва семейство - Йоани, Даниели - колкото щеш…

# 2 062
  • Пловдив
Напротив, ти може да обичаш някого и да не желаеш деца. Само тук като, че ли още битува, че задължително трябва да се възпроизведеш иначе видиш ли си по-малко човек.

# 2 063
Йоана каза, че още преди “Игри на волята” е излизала с Мартин на кафе. А пък той уж се раздели с Емануела след “Игри на волята”. Смятайте колко е бил верен и на нея.

И на мен това изказване ми направи впечатление, но не го разбрах много добре. Единият начин, по който може да се тълкува е така, както ти си го написала. Другия - че при запознанството им са били на кафе. Т.е. все едно чрез общи познати са се оказали на една маса, примерно. Йоана не се изразява съвсем разбираемо на моменти, та не разбрах в крайна сметка кое е.

# 2 064
Търси си followers да си лее наизустените клишета и прави на мноУ важна. И някой да и дава кинти…

Мартин е изневерявал на всички, такъв тип човек е. Нарцис по учебник- манипулатор, лъжец, чувство за превъзходство, невъзможност да изпитва чувства.

Йоана ми е на кантар- не одобрявам какво си е причинила на 20 години на външния вид, нито мъжете по които си пада. Но предполагам трудно детсво- зрелите деца са преживели много и рано им се е наложило да порастнат, не по тяхно желание. Фактът че харесва значително по-стари мъже, е признак че си търси закрила, което не е получавала.
По трудния начин ще си научи урока, въпреки всичко още харесва този мъж, който си играе с нея.

# 2 065
Ергенът гледам за първи път заради участието на Мартин. Неслучайно не може да се отърве от бившите, усещане за мъж има- приспособим, с бърза мисъл и аналитичен ум, решителен, интелигентен, с чувство за хумор, висок и хубавец.
Скрит текст:
Сигурно си има и кусури, като всеки човек. Подхожда му красива, вълнуваща и умна жена. Момичетата вътре не се лоши, но нямат с какво да го заинтригуват. Не мисля, че е злобен нарцисист, а мъж с добро самочувствие, който не позволява да го правят на глупак. Смятам, че с право изгони Елвира. Даде и добър житейски урок по възможно най-мекия начин- да клеветиш и то публично винаги предизвиква последствия.
Емануела от 20 год е известна и една хубава дума не съм чула да казва за бившите си, това говори за нея.Според мен с Мартин не им се е получило, тъй като са интелектуално несъвместими. Той не си позволява да занимава хората с негативни коментари против нея. Йоана не мисля, че е с разбито сърце. Много трудно 40 год мъж ще разбие сърцето на 20год хубавица. Според мен на нея най-вече и липсва живота, който е имала покрай него, явно е бил хубав. Виждали са се след раздялата, ами нормално. По мои наблюдения много хора го правят за някакъв период от време по навик, самота или все още имат някакво привличане преди да приключат напълно. Не разбирам упреците към него и за начина му на живот, след като не вреди на никого.
Виктор е разглезен от женското внимание, което постоянно получава. връзка с такива синеоки хубавци е трудна, защото са свикнали да получават много в отношенията без да се напрягат.
Млад мъж на 26г е, а поведението му е... говори лигаво и нищо съществено не казва, мускулите все на показ, палави усмивчици и погледи, усуква се около момичетата, а после се дърпа като ощипан. Според мен не харесва нито едно от момичетата в предаването.
Високичък е, да Joy

# 2 066
Мартин в Надкаста каза, че с Емануела са били разделени много преди да влезе в ИВ. Бил голям фен формата и тя все го навивала да се запише. Когато го одобрили и дошло време за снимките, тя отишла у тях за подкрепа. Имат си все още някакви отношения.

# 2 067
.
 Другия - че при запознанството им са били на кафе. Т.е. все едно чрез общи познати са се оказали на една маса, примерно. Йоана не се изразява съвсем разбираемо на моменти, та не разбрах в крайна сметка кое е.

Вярвайте ми, че със сигурност не е това. Просто Мартин най-вероятно я е видял в инста с джуките и ѝ е писал и са се видели. Той си следва такива софийски километражни карикатури,  на по 18-19, популярни сред по-дебелите портфейли, просто някои от тях се подиграват с тях, без дори тези момичета да подозират, водят ги по дискотеки и им плащат сметката, а Йоана най-вероятно е била една от малкото навити да излезе с 20 години по-голям от нея, водена не от това колко е сърцат и красив😂, а от това, че видиш ли ще излиза с мъж на Емануела, че има парички и така.

# 2 068
Той си говори както му изнася в дадения момент. След това е казвал, че като е влязъл не са били заедно, а преди да влезе да 😂. Ама той и в ББ влезе като са били разделени, та сега Йото си му го върна.  Нали са си приятели от 20+ години, та не съвсем нелогично да поддържат някакъв контакт. Ся са се изпокарали та предполагам, ни се виждат ни се чуват 😂
Мартин в Надкаста каза, че с Емануела са били разделени много преди да влезе в ИВ. Бил голям фен формата и тя все го навивала да се запише. Когато го одобрили и дошло време за снимките, тя отишла у тях за подкрепа. Имат си все още някакви отношения.

# 2 069
На Мартин шапката вечно е накривена... Тя една Даниела му я накриви и отвя, че цяла Шри Ланка разбра, цял месец реве вече за прословутата целувка.

Общи условия

Активация на акаунт