🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 113 758
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 2 130

Да живеят гримът, прическите, социалните мрежи и филтрите, не че не видяхме какво е положението по националния ефир 😜
Видях Бранимира в петък на Раковска, около Натфиз. Същата си е като в предаването и нищо общо с постната снимка тук. С широки дрехи, коса на плитки, ей такава:

Висока е. Беше усмихната и не изглеждаше чак такъв киселяк.

# 2 131
Косара и Ана Мария са станали първи приятелки явно след предаването. Навсякъде са заедно

# 2 132
Видях го и аз това клипче. При смяната на светлината се вижда, че е жена с тъмноруса коса. Но не се знае кога е правено. Може да е старо.

# 2 133
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Те и Рълев и Мартин бяха неразделни..за няколко месеца.
Специално пък Косара и Анна Мария - ами те нямат нищо общо. Sad

На снимката мисля,че е Айгюл. С този миниатюрен,стърчащ нос,кой друг да е?

# 2 134
Такава участничка няма.

# 2 135
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много ви се иска да няма,но кой може да избяга от същноста си?
И 20 имена да смени и носа 10 пъти да преправи ,все същата Айгюл ще си е.

# 2 136
Но надписът на снимката е "fake ergen", което според мен значи, че жената е различна от участничките в предаването.

# 2 137
За пръв път гледам  БГ Ергена и за пръв път се записах да коментирам тук. Направи ми впечатление, че се пускат много сюжетни линии без никакво развитие като вкарването на момичета от Маями, после това другото даже не разбрах, че е влязло то вече е излезнало, докато първоначалните момичета не ги гонят, те си седят и мухлясват там. Малко ми е “умряло”
Това някакъв бг “специалитет” ли е на предаването защото аз такова като Аврамов дом досега не съм, виждала?
Искаше се ми се да видя манталитета на българите на около моята възраст и да си упражня езика , но на доста от тях не им разбирам. Определено съм разочарована.
(Извинете, ако не съм написала правилно)

# 2 138
В чия компания е Марто🤔

На Мартина прилича, но на клипа бързо я закрива един особняк...Satisfied

# 2 139
Къде го гледате това стори в чий профил?Прилича ми на Данка на мен,но той не ми прилича много на Марто. Simple Smile

# 2 140
Сеира утре ли продължава?
Довечера няма серия, нали?

# 2 141
  • София
За пръв път гледам  БГ Ергена и за пръв път се записах да коментирам тук. Направи ми впечатление, че се пускат много сюжетни линии без никакво развитие като вкарването на момичета от Маями, после това другото даже не разбрах, че е влязло то вече е излезнало, докато първоначалните момичета не ги гонят, те си седят и мухлясват там. Малко ми е “умряло”
Не гонят много от момичетата, защото чакат 3-я ерген / да остане избор и за него Wink/
 Ергенът сега е по-различен - не прилича на нищо от по-рано.

От такива предавания не може да се съди много точно за "манталитета" на българските момичета, но приблизително... има всякакви Wink
А и ергените не са меродавни за всички младежи в БГ Joy

# 2 142
  • Пловдив
На мен пък на Мартина тялото много ми харесва, много женствена и приятна за гледане. Не е няква клечка недохранена. Има си прилични извивки, които поне мен като жена не ме оставят безразлична, а и всички в къщата коментират, че е добра и мила, та съм склонна да повярвам, че е и с хубав характер.

# 2 143
Знае ли се кой ще е третият ерген?

# 2 144
Въобще не харесвам Даниела, но е много неприятно това подигравателно отношение, с което се споменава името Айгюл, ако въобще е вярно това.
Тя си е в пълното право да си сменя името по нейно усмотрение и не виждам повод за подиграване и осмиване.

Общи условия

Активация на акаунт