🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 113 752
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 2 160
Третия ерген според клюките

Скрит текст:

# 2 161
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Йоана: "Виктор всичко взаимодейства от Мартин". Повторено няколко пъти Grinning
"взаимодейства", "взаимства", кой ти прави разлика Grinning не и тя Grinning Някои в симпатиите си към нея като към едно влюбено момиче, чак и начетена я определят.
Няма такава дума "взаимства", правилното е "заимства". Хубаво е когато се присмиваме на другите, ние самите да сме изрядни.

Ох, трети ерген ще ми дойде малко в повече. То стана манджа с грозде вече. Влизат, излизат, голям калабалък става и краят му не се вижда. В крайна сметка започва да прилича на Bachelor in Paradise - много мъже, много жени... Rolling Eyes
А третият ерген ако случайно е задръстен като Виктор, каквото с него, такова и без него. Ще има просто още един, когото Жоро барманът да поучава.

# 2 162
Не знам кой ще е третия ерген, но за него съм

# 2 163
  • Обран бостан ;)

Скрит текст:

И тоя с брада. Абе нямат ли самобръсначки тия мъже. Брадата качва поне 10 години.

# 2 164

А третият ерген ако случайно е задръстен като Виктор, каквото с него, такова и без него. Ще има просто още един, когото Жоро барманът да поучава.

Не го познавам, но като му разгледах инстаграма ми се струва малкооо ….”чики” 😆😆😆 Т.е. плейбойче ми се вижда, но ще го видим. То и за Виктор само по снимки бих предположила същото де, така че може и да греша. Но, на този в погледа му има дяволчета. Айде дано е по-разчупен и да внесе нова динамика. Даже си го представям нещо средно между Мартин и Виктор - не толкова голям женкар, колкото Мартин (но все пак флиртаджия), но не и залюхан като Виктор.

# 2 165
Третият ерген е бил сериозно обвързан,но малко преди да започне предаването се разделят с приятелката му. Те всички в това предаване явно са със гаджета отвън

# 2 166
Да де те всички маалко преди да почне скъсват и маалко след като свърши са си пак със същите гаджета. Joy

# 2 167
  • София
В пилотния епизод за секунди дадоха една част от жените без грим (напред в епизодите)...Даниела беше умопомрачителна... Има ли снимка някъде
Иначе в лице ми напомня на едни маймуни но не се сещам как се казваха...

# 2 168
За утре е обявен национален траур дали ще има предаване?

# 2 169
  • България
На мен пък на Мартина тялото много ми харесва, много женствена и приятна за гледане. Не е няква клечка недохранена. Има си прилични извивки, които поне мен като жена не ме оставят безразлична, а и всички в къщата коментират, че е добра и мила, та съм склонна да повярвам, че е и с хубав характер.
За мен на вид е едра, прекалила е с бюста. Като поведение е по-лека версия на Емануела, но си е същата селска пръчка, лека жена и вманиачена. Държа се злобно и надменно с американките. Няма как да я харесам. Йоана беше за предпочитане и на вид и като поведение.

# 2 170
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
На мен пък на Мартина тялото много ми харесва, много женствена и приятна за гледане. Не е няква клечка недохранена. Има си прилични извивки, които поне мен като жена не ме оставят безразлична, а и всички в къщата коментират, че е добра и мила, та съм склонна да повярвам, че е и с хубав характер.
За мен на вид е едра, прекалила е с бюста. Като поведение е по-лека версия на Емануела, но си е същата селска пръчка, лека жена и вманиачена. Държа се злобно и надменно с американките. Няма как да я харесам. Йоана беше за предпочитане и на вид и като поведение.
То отношението на Мартина към Йоана не беше по мило и възпитано. Тялото и е сочно, много мъже не биха я върнали, но в главата не ми харесва, а като характер е ужасна махленка.

# 2 171
  • България
Мартин е ходещ червен флаг, блеснал като светофар, и не си заслужава въпреки потенциалните финансови облаги. Ако въобще има толкова пари колкото се хвали.

# 2 172

Скрит текст:

Ах излъчване на мазник и играч.
Иначе на външен вид не е зле.
Йоана: "Виктор всичко взаимодейства от Мартин". Повторено няколко пъти Grinning
"взаимодейства", "взаимства", кой ти прави разлика Grinning не и тя Grinning Някои в симпатиите си към нея като към едно влюбено момиче, чак и начетена я определят.
Няма такава дума "взаимства", правилното е "заимства". Хубаво е когато се присмиваме на другите, ние самите да сме изрядни.
Grinning Хубаво е обаче да се чете внимателно, преди да се размахва пръст. Цитирам употребената от Йоана дума и после откъде идва объркването. Да не знаеш значението на дума...

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 16:22 от Linda*kiss

# 2 173
Явно идеята е да изкара извън релси мъжете. До сега имахме един богат и отракан, но женкар и с незапомнящ се външен вид. И един красив и необременен, но беден и смотан. Сега явно влиза този, който хем има добър външен вид, хем пари и дар слово. 😁

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 16:30 от Lilly_85

# 2 174
И аз чакам да влезе новия.Хубаво момче.И той с чашката.Дано не е толкова привързан към нея както Мартин.И дано може да отваря бутилка шампанско.

Общи условия

Активация на акаунт