🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 113 765
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 2 175
Не помня дали в спойлерите или направо в тази тема беше обсъждано, но майката на Виктор се оказа бизнес дама и бедни със сигурност не са. Поне средна класа, а не бих се учудила и да е втори сред досегашните ергени.

# 2 176
Не помня дали в спойлерите или направо в тази тема беше обсъждано, но майката на Виктор се оказа бизнес дама и бедни със сигурност не са. Поне средна класа, а не бих се учудила и да е втори сред досегашните ергени.
Майката на Виктор може да има пари, но да не дава на сина си.

# 2 177
Разбра ли се Мартина с какво точно се занимава? Във визитката ѝ пише - собствен бизнес, а самата тя се представи като "жена четири сезона", но последното го отнесох за характера ѝ. Не знам защо останах с впечатление, че е танцувала, била е и момиче на Плейбой също така. На срещата ѝ с Мартин го попита, дали иска да знае нещо повече за нея, което ме навежда на мисълта, че не се притеснява да говори за настоящия си живот. Личи се, че има определен лайфстайл, не ми се вярва да разчита изцяло на издръжка от мъже.

# 2 178
Някакъв бизнес, свързан с балет. Тоест танцьорка с ЕООД, явно. 😁

# 2 179
Майката на Виктор може да има пари, но да не дава на сина си.

Доколкото учи в частен университет и работи освен като модел също при майка си, не мисля, че е без издръжка оставен. Виктор от сезон 1 и Алек не ми се струват по-заможни. Нито Евгени.

# 2 180
Доколкото учи в частен университет и работи освен като модел също при майка си, не мисля, че е без издръжка оставен. Виктор от сезон 1 и Алек не ми се струват по-заможни. Нито Евгени.
Не знам дали има издържка. Има едно негово  интервю отпреди години, в което с жлъч разказваше, че трябвало да си плати билетите до Филипините за някакъв конкурс - едва ли не с мъки ги събрал. Другият вариант е просто да се прави на беден. Няма значение, защото момичетата знаят само това, което им е казал и са с впечатлението, че той няма пари.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 16:41 от Lilly_85

# 2 181
  • София
Мартин е ходещ червен флаг, блеснал като светофар, и не си заслужава въпреки потенциалните финансови облаги. Ако въобще има толкова пари колкото се хвали.
Може и да няма. То неговото беше - измежду всичките досега, аз съм най-богат. Може да се тълкува и просто като "удар" по предишните ергени, а не че той самият има много пари.

# 2 182
Според мен донякъде може и така да мисли, ако е своята незрялост се сравнява само с по-заможни млади мъже, но в по-голяма степен е заради концепцията на сезона - заможен мъж на средна възраст с посредствена визия срещу млад мъж спортист и модел, но уж беден. Това като основен или допълнителен стимул за момите в предаването.

# 2 183
Нищо гротескно и обидно няма в изказаното от Catwoman мнение. Аз мисля същото като нея. Какъв аналитичен ум у Елвиса?! Явно е писано от негов приятел или застъпник.

Интелигентен?! Хубавец пък хептен абсурдно, с подпухналото лице и отпуснатата фигура.

Не гледаме едно и също предаване май.

Разбира се, че гледаме едно и също предаване, но видяното пречупваме през собствената си сетивност и опит. Аз не си падам по модела да се злослови от яд срещу интелигентни хора, които се наслаждават на живота, без да пречат на останалите. Въпреки, че мм е тип Виктор, намирам и Мартин за хубав мъж, строен с добри пропорции и най-вече умен.
Изобщо не разбирам какво лошо в Мартин виждат повечето тук, има адски нелепи коментари? Гледам как всяка негова бивша прави и говори каквото си иска за него. Не само че не е лош, ами ще се окаже и доста мекушав в любовта.

# 2 184
Може ли пример за интелигентността на Мартин? Това, че има дар слово, е различно от интелигентност. Говори много, казва малко.

Какво е казал / направил, от което съдим, че е интелигентен? Сам каза, че не обича да чете и не ходи на театър. Емоционална интелигентност също не виждам. Стратегията му в ИВ беше основана на нападки и обиди към конкурентите му. Бизнесът му се развива не с труд, по-точно не с неговия - просто е изпльоскал едни пари от продаден апартамент на масата. Мога да продължавам, но аз не виждам кой знае каква мъдрост в него. Не е и глупав, в никакъв случай - нормален, средноинтелигентен мъж, който не блести с нищо.

# 2 185
Мартин интелигентно е попаднал на родителите си, които са му осигурили интелигнетни връзки и интелигентна среда Sweat Smile Не вярвам на глупостите, че децата избират родителите си, да поясня Smirk

# 2 186
  • София
Пак ще кажа, че Мартин е ПО-интелигентен от повечето обкръжаващи го и тук, и в ИВ. Това не го прави член на Менса. Има, за мен, природна интелигентност (бърз ум), доразвита донякъде с образование. Но за обща култура и начетеност не смея да съдя и да се произнасям. 

Защо този трети ерген се обсъжда тук, а не в спойлерите? Не бях разбрала за него, докато не прочетох в темата.

# 2 187
  • Пловдив
Мартина не е длъжна да харесва или комуникира с американките и Йоана.
Не харесвам хора, които харесват и стават близки с всичко що говори.

# 2 188
Интелигентен е човек, който може да се възползва максимално от капацитета/ума си, за да се реализира в дадена професия и в живота. Засега Мартин показва, че се възползва само от възможностите на родителите си. Дали са му образование, с което е могъл да стигне много далеч, но единственото, което този човек прави е, да кисне по заведения и реалити формати. За мен Мартин е всичко друго, но не и интелигентен.

# 2 189
Може да не е амбициозен , нищо лошо не виждам в това.

Общи условия

Активация на акаунт