Как да изберем хубаво бебешко гнездо?

• 898
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте, дами! Hug

По какви признаци избрахте най-подходящото бебешко гнездо за вашето бебче?

Според вас струва ли си да се инвестират повече средства, най-вече визирам за такова гнездо, което "расте" с бебето?

Оправдани ли са парите за марки като Cotton Hug?

# 1
Не! Ние взехме сравнително евтино гнездо. Бебето ще лежи в него около 3-4 месеца, а те минават бързо. Може и въобще да не го сложите в гнездото. То е просто плат не виждам смисъл да се дават луди пари за него. Ние го ползвахме само ако малката се разплаче през ноща и я слагахме да легне в него между нас.

# 2
Не си заслужава

# 3
  • София/Севлиево
За мен беше абсолютно излишна покупка и не съм купувала.

# 4
  • София
Аз не съм ползвала бебешко гнездо-нв бяха популярни по онова време, а и спях с бебетата си, като стояха в кухнята/хола бяха в шезлонг ине съмс е и сещала.
В бившата ми работа работехме с cotton hug и са невероятни. Познавам и собственичката и знам колко инвестира тя в това конструкцията да е перфектна и материалите да са безопасни. Платовете се правят в България, багрят се също тук с безопасни бои, в безопасни условия, за да няма вторично замърсяване. Сертифицирани са, а сертификацията е ужасно, ужасно скъпа…не само като такса да ти разгледат случая, но и всички условия, които трябва да създадеш, за да покриеш изискванията.
Единствено циповете не са български, защото няма такива тук.
Така е направено, за да няма гънка между плата под бебето и страниците. Така няма риск бебето да завре лицето си там. Също и подложката е леко наклонена-главата е малко по-високо, от долната част на тялото. Сваля се всичко и се пере. Клиенти са споделяли, че децата си спят в него и след годинката, като се откопчава долната част.
Ако сега имам бебе и реша, че искам гнездо, не бих си взела никое друго. Одеялцата им също са страхотни, както и вълнените възглавници и завивки. Моите деца ползват тях, за другите продукти са големи.

# 5
То не е и в природата на човек, да прави гнезда.

# 6
  • София
Никога не съм ползвала такова. Даже не виждам смисъл.
Ползвала съм и с петимата т.нар испански одеяла и децата се чувстваха прекрасно в тях.

# 7
Аз на моето дете преди 4г. взех Cocoonababy.
Спеше само в него, слагах гнездото в кошарата, в количката, навсякъде. Имаше си и колан.
Бебето ми спеше спокойно и нямаше колики, отдавам го на гнездото.
Въпреки че детето мн бързо го надрасна, за мен си заслужаваше цената(взех го на промоция).

# 8
Излишна и безсмислена покупка е за мен гнездото, без значение скъпо или евтино. Не съм имала и не съм усетила нужда.

# 9
И аз се чудех дали са оправдани парите на Cotton Hug, защото не са малко. Има ги и в OLX и може да се вземе на по-достъпна цена. Все пак чух отзиви на близки, които са ги ползвали, YT видеа и на края решихме да вземем такова. Мисля да не го ползваме само вкъщи, но когато ходим някъде на гости при роднини и тн. Лични отзиви не мога да дам, защото още не съм родила.

# 10
Имахме гнездо, добре че го взехме втора ръка, иначе щеше да ме е яд за парите. За мен не си струва, пробвахме да го ползваме, не ми вършеше смислена работа, заема безсмислено много място, а и много бързо се израства.

# 11
най безполезните ми покупка бяха гнездо и обиколниците...малката не е лежала и 2 пъти в гнездото...

# 12
  • София
Трето бебе гледам без гнездо и не съм усетила липсата. Най-малката ми дъщеря е на 6 месеца и половина и стои стабилно, като се мъчи и да се изправя.Никакъв шанс да си лежи кротко в гнездото. Преди това си лежеше в люлката или на леглото/ дивана.

# 13
Ние ползваме гнездо за дневните дремки, да е при нас в хола и да го наблюдаваме. Понякога го слагаме в него и рано сутрин между нас на леглото, когато се е размърдал и искаме да го доприспим. На Cotton hug e. Дадоха ни го приятели, не сме го купували ние, но ако не бяха ни го дали, щяхме да вземем някакво поне да пробваме.

# 14
Вчера получихме и нашето гнездо от Cotton Hug. Идва си в чанта, с която може да се пренася лесно. Определено имат внимание към детайлите по отношение на опаковка, дизайн, материали и изработка. Материята е чудесна. Има си матрак, който се изважда и е дебел. Струва ми се, че е по-дебел от този на  коша за количка за новородено, но може да греша. Имам база за сравнение с гнездо от по-нисък клас и нямат нищо общо, но и цената е 3 пъти по-ниска все пак. “Матрака”, ако може да се нарече такъв е много тънък, като одеало. Материята е доста по-обикновена, не че има нещо лошо в това. Не агитирам или рекламирам гнездото, споделям първи впечатления. Остава и шефката да го одобри, когато се роди.

Общи условия

Активация на акаунт