Mounjaro (Тирзепатид) – някой ползва ли го? Споделете опит и резултати!

• 68 209
  • 744
  •   3
Отговори
# 105
  • София
E, Монджарото е 530 лв., така че Вегови ще си е пак добре.

# 106
Иска от юли да ми го изпише, може би тогава ще го има в аптеките, не съм наясно, щом ми казва, че ще ми го изпише би трябвало да има от къде да си го закупя, иначе няма смисъл!

# 107
  • Glasgow
В UK wegowy е по скъп от Mounjaro, зависи от дозата де, но около 20-30£ разлика имаше за ниската доза

# 108
  • София
Мунджаро от 2.5 мг е 404 лв в софармаси.

# 109
  • София
Влизам да се отчета, 1 седмица съм на лекарството, сутринта бях -1кг 700, сега се премерих пак, че не бяха закусвала викам чакай още един път, -2кг 100, предполагам още вода съм изхвърлила. Снощи бих втората доза от 2.5 мг. Днес си усещам глад, ама нали действа след 24/48 часа, дано се задейства бързо Laughing

# 110
  • София
Аз вчера си поставих първата доза и днес хич не се чувствам добре. Кръвното ми беше много ниско, апарата не успя да го измери. Това дали ще отмине?  Как да не отслабне човек, то като му е зле и изобщо не мисли за ядене

# 111
  • София
Аз по препоръка на приятелка пия дег@н вечерта след като го бия. Не съм усещала такива неща

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 16:12 от Мацето

# 112
Бях 6 месяца  на Рибелсус 7 мг,свалих 7 кг,след това 1 година  на Озимпик 1.5,но не свалих нищо. Изписаха ми Мунджаро 10,слонска доза,един път я бих, нямам никаква реакция, само може  ми се пия повече вода. Имам инсулинова резистентност, дълго время пих Неоформин.Малко ми страх,че доза на Мунджаро  е висока.Някой  слага ли Мунджаро  10?

# 113
  • София
CruellaDeVil  как си днес?

Мен днес ме тресна яко и нищо не ми се яде... такава апатия към храната, устата ми е суха и само се наливам с вода, това си е вече ясен страничен на М@нджарото... Сдъвках сега едни витамини за коса и едни ензими, да улесня храносмилането

# 114
  • София
Същата работа е и при мен. За щастие проблемът с кръвното беше само в деня след дозата. От време на време ме замотава главата, но е търпимо. Нищо не ми се яде, едва се насилвам да хапна нещо. Устата ми като при теб е суха, пия постоянно вода. Явно съм изхвърлила доста течности, защото днес се премерих. В неделя (преди 1ва доза) бях 74.2, днес 72.8 Hushed

# 115
  • София
Ще се стопим ей! Laughing

Аз днес вече съм по добре, леко ми се отвори апетит, заредих плодове и зеленчуци че и запек си докарах. Иначе аз дъвча ензими с храната, че нали много забавя изпразването на корема и е малко опасно, също гависконче да сдъвчеш помага.

# 116
  • София
За сега проблеми с храносмилането нямам, но пусто кръвно... Направо ме е страх да си вложа в неделя втората доза. Сега ми е 89 на 68..

# 117
  • София
айран със сол, кола зиро, ще помогнат

# 118
Аз ще завърша първия месец с доза 2.5 с минус 3 кг. Очаквах повече. Вече не мисля, че имам странични действия, но и апетит си имам Sad
Ще видим сега като вдигна дозата на 5 в понеделник какво ще се случи.

# 119
  • София
Това е чудесен резултат за старт.

Общи условия

Активация на акаунт