Mounjaro (Тирзепатид) – някой ползва ли го? Споделете опит и резултати!

• 39 870
  • 506
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз ще завърша първия месец с доза 2.5 с минус 3 кг. Очаквах повече. Вече не мисля, че имам странични действия, но и апетит си имам Sad
Ще видим сега като вдигна дозата на 5 в понеделник какво ще се случи.
На мен също ми се струва много добър резултат. Може би има значение и колко кг сте.

# 121
  • София
Аз ще завърша първия месец с доза 2.5 с минус 3 кг. Очаквах повече. Вече не мисля, че имам странични действия, но и апетит си имам Sad
Ще видим сега като вдигна дозата на 5 в понеделник какво ще се случи.

Ще чакам отзиви как са страничните, че много голяма чуденка ми е дали да поискам да продължа на 2,5 още месец или да мина на 5

За кг, спазваш ли калориен дефицит? Имам един режим от една фитнес батка от миналата година, правен е за мен, с 1200 калории на ден, който иска мога да му го пратя, не е задължително да се спазва, но дава идеи за ниско калорични ястия. Аз примерно много обичам закуските му, най-удобната ми е 250 гр скир, 30 гр сурови бадеми и 100 гр плод ( боровинки, ягоди/малини) или 250 гр скир с 1 лъжица тахан, това ми държи ситост с часове

# 122
  • София
Аз се нареждам за режима. Наистина тези закуски звучат добре, а това при мен е най-големия проблем. Нямам никакви идеи за закуски
Хубаво е да има и някоя тренировка. Аз ходя да тренирам 2 пъти в седмицата и тогава виждам най-големите разлики на кантара. Трябва да си изградим някакви полезни навици, докато ни потиска апетита, в противен случай ще си върнем всичко, когато го спрем.

# 123
  • София
Пиши ми на лични мейла

Аз за тренировки съм малко пас,правя вкъщи като имам време,  имам един звяр на година и половина, той ме държи в кондиция като хукне по площадките Laughing

# 124
  • София
Еее, недей така, аз съм с две деца 😉. Ходя два пъти в седмицата на народни танци

# 125
  • София
Абе и аз съм с две деца, просто с много голяма разлика, едното е на 10, другото на година и половина, отделно работя хоум офис и съм в срещи до много късно и така ме е завъртяло, малкото спи много зле и се буди по 100 пъти през нощта .... А и чукнах 40, ИР и метаболизма ми забавиха и тези килограми не мърдаха че и нагоре тръгнаха... Яд ме е че не почнах Монджарото още февруари когато ендото ми предложи, ама имало да става...

# 126
Здравейте,преди време попитах за мнение за Wegovy, но никой не бе го използвал! Тъй като няма отворена тема, ще пиша тук ! Днес ми бе първата доза, изпитвам съвсем лек дискомфорт!

# 127
  • Glasgow
Аз поръчах 5мг, след два месеца на 2.5.
 Въпросът ми е, поръчах доставка до работата ми, планирайки кога ще съм там, а забавят доставката с един ден- почивам тогава. Може ли да стои извън хладилник един ден, не ми се ще да казвам на колегите да приберат пакета в хладилник 🙄🤔

# 128
  • София
може, до 25 градуса може да е извън хладилник

# 129
  • Варна
Когато пенът не е отворен се държи само в хладилник, след отваряне може да е на стайна температура.

Аз също съм в чуденка. Последните два месеца свалям много малко на 2,5, чудя се дали да не мина на 5. Пробвах да променя режима на хранене, по стриктно да меря калории, включих и спорт няколко дни в седмицата, но нещата не се промениха много. Има ли някой, който е вече от няколко седмици на 5 мл. да сподели мнение. За три месеца и половина съм 10кг. надолу, като последния месец е само едно кило надолу. А имам поне още 10 да свалям. Започнах от 90.

Мацето, може ли и на мен да пратиш режима?

# 130
  • София
ух, права си объркала съм го.

Тази седмица и аз не падам надолу... не знам какво стана, може и на см да е, поръчах си сега умен кантар ххаха

Dido4ka пиши ми на лични мейла.

# 131
Мацето, търсиш си белята с умния кантар, моят ми изкара метаболитната възраст 10 години над реалната Satisfied Е, може ли така да се обижда жена Joy

# 132
Днес сложих 5мг. Като изключим, че на няколко пъти ми прилошаваше леко в офиса друг страничен ефект засега няма. Не следя калории. За мен това е голям бич, ама наистина голям. Ограничила съм въглехидратите до минимум. Е, има дни в които минавам 50-60 грама, но не много често. Понякога съзнателно го правя, защото взимам 2 пъти на ден глюкофаж 500 и има моменти, в които усещам как ми пада много кръвната захар. Аз имам и доста хормонални проблеми, които също оказват влияние за бавното сваляне и изначално натрупани килограми. Започнах от 89кг.
Искам и друго да ви питам. Стават ли ви синини когато слагате инжекцията? Явно аз нещо не правя както трябва, но всеки път си докарвам жълто лилава синина на мястото на убождане. Стриктно следвам инструкциите и не мога да си обясня защо. При вас случва ли се?

# 133
Мацето, търсиш си белята с умния кантар, моят ми изкара метаболитната възраст 10 години над реалната Satisfied Е, може ли така да се обижда жена Joy
Аз на моя все казвам че са забравили китайчетата да му сложат и умните чаркове и си е баш глупав кантар Joy
При едно и също измерване ми разправя че имам перфектен процент мускулатура, но и че съм затлъстяла на умиране също - е какво да му се връзвам? И двете не са верни, но пък и мен ме изкарва по-дърта с 10 години. Тегля си му по една майна профилактично като мина край него, а като се претегля си гледам предимно общото тегло, то си е вярно.
Да стои там в ъгъла, наказан, като много знае да обижда! Joy
Та, така си е, не са много хубаво нещо тия кантари. И да има по някой с по-добри алгоритми, повечето са такива като моя...

# 134
  • София
Хаха аз по фейс едва минавам за 25 годишна, откакто минах на руса коса спряха да ми искат лична карта за цигари 😂, та ще ме извинява кантара. Иначе ядосах се на този вкъщи, дава ми големи разлики по 400-500гр през 15 Мин и то без да съм яла и минала през тоалетната.

Eitam да , стават синко, уцелила си капилярче. Като я биеш ако усетиш че боли премести иглата на друго място.  Аз имам огромна синка на бедрото сега. Ама аз съм свикнала, бременна биех клексан и инсулин и отделно мерех КЗ по четири пъти на ден, т.е 6 набождания на ден, та туй един път седмично е гола вода. Иначе си права за калориите, аз просто искам да смъкна по бързо и малко се ядосвам на себе си че бързам, няма как килограми качвани две години да се смъкнат за две седмици, ама пусто нетърпение

Мен днес и снощи ми беше бая зле, този път бих в корема, направо ще пукна

Общи условия

Активация на акаунт