При мен синини не ми стават, но получавам червено петно след около 12ч. след инжекцията, което сърби за около ден и минава. Четох доста в нета за това, оказва се често срещана нежелана реакция. Аз държа препарата в хладилник и си биех веднага след изкарване. В една тема видях, че изчакват препарата да стигне стайна температура и тогава биели, за да няма реакция на кожата. Посления път пробвах така и петънцето беше съвсем малко и не сърбеше. Дано от това да е било, че е малко досадно.
Аз започнах да боя калории, защото отслабването доста се забави и исках да видя дане би пък да ям много... не че има и аз закъде да бързам, но и на мен ми се иска да става малко по-бързо. Май ям малко, още не мога да се ориентирам. Доста ме затормозява вкарване на всички храни в приложението и всичко да тегля... едва ли ще издържа дълго с това...

А как сте с цикъла, забелязвате ли промени? При мен като, че ли ПМС се изостри и първите дни имам болки. Да не говорим, че се подувам доста, задържам доста вода и през тази "чудна седмица"не смъквам нищо, че и апетита ми се отваря