Mounjaro (Тирзепатид) – някой ползва ли го? Споделете опит и резултати!

• 36 652
  • 444
  •   2
Отговори
# 390
  • София
Страхотен резултат.

Аз нещо с мерките не се справям май. Дрехите ми са широки, вече съм на последна дупка на колана, смъкнах на 46 размер (немски), 16 UK. Гледам се обаче, не виждам голяма промяна, върнах се от почивка в Гърция, със страх се качих на кантара днес, че съм в МЦ и се чувствам подута. 1 кг. надолу. Не го виждам от къде е. Не съм прекалявала там с лоши неща освен с плодове (голямото ми изкушение през лятото). 1 път съм яла сладолед. Но... всъщност най-важното за мен - пусках изследвания днес - инсулинът ми е вече 6.25! За мен това е постижение. Друг, който следи инсулин и КЗ, може ли да сподели дали има положително развитие?

# 391
Страхотен резултат.

Аз нещо с мерките не се справям май. Дрехите ми са широки, вече съм на последна дупка на колана, смъкнах на 46 размер (немски), 16 UK. Гледам се обаче, не виждам голяма промяна, върнах се от почивка в Гърция, със страх се качих на кантара днес, че съм в МЦ и се чувствам подута. 1 кг. надолу. Не го виждам от къде е. Не съм прекалявала там с лоши неща освен с плодове (голямото ми изкушение през лятото). 1 път съм яла сладолед. Но... всъщност най-важното за мен - пусках изследвания днес - инсулинът ми е вече 6.25! За мен това е постижение. Друг, който следи инсулин и КЗ, може ли да сподели дали има положително развитие?
Не съм изследвала все още нищо, но се замислих, че моята лекарка каза, че докато не смъкна излишните килограми, то инсулина все ще си е висок....Disappointed

# 392
  • София
Явно при мен не е така. Нямах такова повлияване с предишните препарати.

# 393
Страхотен резултат.

Не съм изследвала все още нищо, но се замислих, че моята лекарка каза, че докато не смъкна излишните килограми, то инсулина все ще си е висок....Disappointed
Не съм съгласна. Свалих инсулина на 6.3 и кг си седяха преди да започна. На обременяването бях сравнително добре. В момента се храня по същия начин, дори пих по 1 коктейл на седмица(не бях близвала алкохол от миналата година) и свалям.

# 394
Страхотен резултат.

Аз също свалих инсулина на 4+ и всички останали показатели и хормони бяха в норма. Проблема при мен е, че все още не ми идва МЦ. За 3 години 4-5 пъти... Гинеколожката казва, че е заради килограмите.
Иначе да ви споделя малко физически резултати. Аз съм адски щастлива, дори и това, че ми остават около 35-40кг за сваляне.

# 395
  • София
Еха, Наденце, браво, чудесен резултат си постигнала. За инсулина - от колко тръгна? За МЦ не знам... някак си не ми се вярва да е само от килограмите, ама какво ли разбирам. Аз съм с редовен такъв все още, хем че би трябвало да съм май в перимено.

# 396
Сложих днес първата доза 2,5мг от 10 мг писалка.Не се чувствам добре .Повръща ми се .Мисля да пия Натриев Цитрат .Започвам от 86 кг.

# 397
Страхотен резултат.

Аз също свалих инсулина на 4+ и всички останали показатели и хормони бяха в норма. Проблема при мен е, че все още не ми идва МЦ. За 3 години 4-5 пъти... Гинеколожката казва, че е заради килограмите.
Иначе да ви споделя малко физически резултати. Аз съм адски щастлива, дори и това, че ми остават около 35-40кг за сваляне.

Супер резултат,  поздравления!

# 398
Сложих днес първата доза 2,5мг от 10 мг писалка.Не се чувствам добре .Повръща ми се .Мисля да пия Натриев Цитрат .Започвам от 86 кг.
Не разбрах как дозирате.
Започвате директно с 10мг доза?

# 399
  • София

А яде ли нещо?

# 400
Писалката ,която ми е изписана и купих е от 10 мг.От там 15 клика -2,5мг .
не ядох преди това ,а след това малко супа и това е .

# 401
  • София
Аз усещам леко гадене от глад. Реално рядко усещам глад, но като са минали примерно 6 часа от предходно хранене, започва да ми се гади. Хапвай протеинова храна, супата не е достатъчна според мен.

# 402
Да Ви питам, някой поръчвал ли е от Гърция или Турция лекарството? Казаха ми, че са на по-изгодни цени, но имам леки притеснения, Blush

# 403
Еха, Наденце, браво, чудесен резултат си постигнала. За инсулина - от колко тръгна? За МЦ не знам... някак си не ми се вярва да е само от килограмите, ама какво ли разбирам. Аз съм с редовен такъв все още, хем че би трябвало да съм май в перимено.

Да, аз и преди това си имах проблеми с цикъла, но идваше по-редовно при малките килограми. Иначе аз бях около 70+кг и за една година 50/60кг нагоре пфф и ходих при доста лекари, никой не откриваше инсулиновата резистентнос, викаха от теб зависи въпрос на време е... е да ама не, и намерих моето светило Д-р Златарева в Пловдив. Тя ми направи читави изследвания за инсулин и това беше диагнозата, аз си знаех, по симптомите... Ще погледна по-късно къде ги пазя и ще споделя с какви норми започнах лечението

# 404
Бърз отчет, на 9.09 бях -3.5 4 кг, днес още - 0.5. Паднах под 90, много съм щастлива. 89.7.
Не се теглих първите 2 3 дни  и не знам от колко съм тръгнала точно.
Дойде ми 3 дни по-рано този месец без грам симптом. ММ каза, че само спокойствието този месец си заслужавало цената хаха.
Edit  току що си взех още една писалка.  Едвам се сдържах да не я отворя на улицата, за да видя дали не са намалили количество, но изглеждат идентични. Някой знае ли от кога ще махат златната доза?

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 16:03 от Noway55

Общи условия

Активация на акаунт