Храня се абсолютно нормално. С около 150 гр протеин на ден на 84 кг вече.
Имам дни, в които е по-малко, но са изключение 1 2 пъти на 10 дни да речем, но под 110 120 гр не мисля, че съм падала.
Странно, че не сваляш. Записваш ли всичко, което приемаш, включително бисквитките и течните калории?
Дано е само период. Течни калории нямам, защото пия само вода. Кафе, ако пия, е едно на ден с глътка мляко. Иначе имам навика да броя калории покрай фитнеса, ползвам My Fitness Pal. Вече доста години броя и знам на око кое колко е горе долу. Но то напоследък няма какво да броя, ако се насиля да хапна веднъж на ден, то е хапка две. Относно бисквитките, една на ден и не е всеки ден. Отдавна не консумирам захар. Заменила съм я с еритритол, а десертите са ми от тези за диабетици, отново без захар. Но днес имам напредък. Хапнах парче руло стефани, един банан и парче шунка с лъжица извара без да ми се догади и това ще е за деня. То няма какво да броя, освен да видя макросите, че не са в баланс...вече и без да гледам в приложението знам кое какво ми дава.
А кантара е запънал и не мърда, явно организма е в стрес. Надявам се да се отпуши скоро. Но трябва да започна да хапвам повечко. Имам предвид поне 1200 калории, от които 150 гр да е за протеина.
Хахах както и преди, така и сега на теория знам какво трябва, но не мога и не мога. Преди бях в другата крайност...не можех да спра да ям. Очаквах, че с мунджарото ще мога да се контролирам, но не знаех, че ще ми е толкова лошо, че да не мога да мисля за храна....
))