Mounjaro (Тирзепатид) – някой ползва ли го? Споделете опит и резултати!

• 40 080
  • 507
  •   3
Отговори
# 495
Това с двата клика е да се изкара течност, прави се преди всяко биене.

Ето така се броят кликове.https://www.youtube.com/watch?v=PMN27jcLeuE

Хора, има видеа за всичко вече, ако нещо не ви е ясно потърсете в ютуб, тикток. Ако не говорите английски има Google translate...

Благодаря! Наясно съм с информацията в Интернет и възможностите, които предлага, но нали затова ходим на лекари, те да са преди Интернет самообучението.

# 496
  • Glasgow
Ако рязко сте сложили по висока доза ще ви е лошо ден два, дори при правилно поставяне, минава, като кофти махмурлук е🙈

# 497
Ако рязко сте сложили по висока доза ще ви е лошо ден два, дори при правилно поставяне, минава, като кофти махмурлук е🙈
Много благодаря! Надявам се, да е само ден-два, даже си мисля, другата седмица дали вместо понеделник да не си я сложа към сряда-четвъртък Thinking. До тогава ще се запозная по-добре как да си я дозирам, че хич не е добре така, че и малко хипондричка си падам 😊, та при мен "ефекта от предозиране е по-голям" ... не е лесно. 🤭

# 498
  • София
Аз не разбрах, 2 клика ли сте сложила, или два пъти до край? ако е 20 мг вече става опасно... говорете с лекар

# 499
  • Glasgow
Едва ли ще е 20, то това е половината писалка

# 500
  • София
ами не става ясно... или днес мозъка не ми работи... казва 2 завъртания... две завъртания до край или два клика? Ако е второто е плацебо ефект... ако е първото значи е двойна доза...

# 501
Не, нямаше цяла доза от 10мг. Изгледах клипа за кликванията, доколкото разбирам от него и това, което сложих е може би малко повече от половината на 1 доза от 10мг., или иначе казано 7.5мг. Довечера като се прибера от работа ще извадя писалката и ще преброя колко клика съм си сложила, сега видях, че може да се връща до изходна позиция без да е проблем.

# 502
И според мен сте си сложила 7.5 мг. Сега проверих на моята. Пълна доза от писалката е 3 оборота, демек три позиции, в които се изравнявате с 0-та (маркирах ги със зелено на снимка от видеото). Всеки оборот е 20 клика, ако сте направили два оборота е 40 клика или 7.5 мг от 10 мг писалка. Трябвало е да сложите оборот и половина за 5 мг.

# 503
  • София
да, в такъв случай е 7.5.

# 504
И според мен сте си сложила 7.5 мг. Сега проверих на моята. Пълна доза от писалката е 3 оборота, демек три позиции, в които се изравнявате с 0-та (маркирах ги със зелено на снимка от видеото). Всеки оборот е 20 клика, ако сте направили два оборота е 40 клика или 7.5 мг от 10 мг писалка. Трябвало е да сложите оборот и половина за 5 мг.

Мдааа, така съм го свършила 🫣, точно толкова-колкото сте отбелязали за 2рият оборот.
Благодаря Ви много! Hug

# 505
Няма защо 🤗

Аз да се оплача, явно 2.5 мг ще е малко за моите габарити. Тези дни не мога да спра да мисля за храна, а ще си слагам 3-та доза чак в сряда. Ограничавам се, храня се по Зоната и нарочно гледам да ям по-малко и пак кантарът не помръдва. Знам, че е рано да очаквам големи резултати, но нямам търпение вече за промяна.. А и след 3-те кг миналата седмица супер много си повярвах, въпреки че знам, че са вода.

Иначе като странични ефекти, този път имах гадене някъде ден и половина/два след като приложих доза 2, когато всъщност е и пика на концентрацията на лекарството в организма.
От запек, газове, оригване не мога да се оплача.

# 506
Няма защо 🤗

Аз да се оплача, явно 2.5 мг ще е малко за моите габарити. Тези дни не мога да спра да мисля за храна, а ще си слагам 3-та доза чак в сряда. Ограничавам се, храня се по Зоната и нарочно гледам да ям по-малко и пак кантарът не помръдва. Знам, че е рано да очаквам големи резултати, но нямам търпение вече за промяна.. А и след 3-те кг миналата седмица супер много си повярвах, въпреки че знам, че са вода.

Иначе като странични ефекти, този път имах гадене някъде ден и половина/два след като приложих доза 2, когато всъщност е и пика на концентрацията на лекарството в организма.
От запек, газове, оригване не мога да се оплача.

Според мен трябва да се следят калориите, защото когато са прекалено малко се спира свалянето на килограми, в режим на "спасение" минава организма.   В началото можех да изкарам цял ден с около 600-700калории, максимум.
И повечко протеин, не че аз го правя винаги, но се старая. И тъй като ми е по-лесно следя калориите и макронутринетите с AI, но записвам и дори понякога дава насоки /не е задължително да се следват, все пак всеки си знае най-добре - за всичко/.

# 507
Здравейте на групата. Изписаха ми мунджаро и почнах да го ползвам. Трябва да си го плащам аз, защото касата не може да го покрие. Говорих с един приятел от Англия и ми предложи вариант- да отида лично до Англия там минавам на преглед в аптеката и ми го изписват.

Updated Mounjaro prices as of Monday 1st September 2025 13.00pm

Consultation: £20

2.5mg: £185

5mg: £215

7.5mg: £275

10mg: £275

12.5mg: £375

15mg: £375

Знаете ли друг по - евтин вариант за придобиването на мунджаро? И знаете ли как стои въпроса с пътуванет с него в самолета с две до четри писалки?
Как става това?

Общи условия

Активация на акаунт