Mounjaro (Тирзепатид) – някой ползва ли го? Споделете опит и резултати!

• 52 614
  • 602
  •   3
Отговори
# 600
Скрит текст:
Питай го "приятеля" да направи балансирано меню, аз на моя му пиша какво има в хладилника и че искам едиколко протеин и това онова и той душицата смята.

Satisfied Моят "приятел" често ме "блокира", като ми казва, че съм надхвърлила лимита, но ще го преживея, Sweat Smile
Да ви се оплача днес като ми слагах дозата и ми стана подуто, нещо стана, малко се стреснах да си призная, но после се разнесе лекарството....не се научихме за толкова време, Sweat Smile

# 601
  • София
Косопадът най-често е от ниско целязо и феритин. При мен също се оказа от това. Дерматолог ми пусна изследвания - феритин, цинк, желязо, Б12, Д... Всичко излезе на долната граница, а феритин и желязо в дефицит. Косопадът е симптом, не козметичен дефект

# 602
Косопадът най-често е от ниско целязо и феритин. При мен също се оказа от това. Дерматолог ми пусна изследвания - феритин, цинк, желязо, Б12, Д... Всичко излезе на долната граница, а феритин и желязо в дефицит. Косопадът е симптом, не козметичен дефект
Всичко ми е изследвано, пия каквото трябва за дефицитите. Общо взето вече от 7 години съм с Хашимото и ИР. Но от както почнах лекарството, започна този ужас с косопада. Други момичета също бяха писали, относно това и реших да попитам тях.

Общи условия

Активация на акаунт