Mounjaro (Тирзепатид) – някой ползва ли го? Споделете опит и резултати!

• 52 892
  • 604
  •   7
Отговори
# 600
Скрит текст:
Питай го "приятеля" да направи балансирано меню, аз на моя му пиша какво има в хладилника и че искам едиколко протеин и това онова и той душицата смята.

Satisfied Моят "приятел" често ме "блокира", като ми казва, че съм надхвърлила лимита, но ще го преживея, Sweat Smile
Да ви се оплача днес като ми слагах дозата и ми стана подуто, нещо стана, малко се стреснах да си призная, но после се разнесе лекарството....не се научихме за толкова време, Sweat Smile

# 601
  • София
Косопадът най-често е от ниско целязо и феритин. При мен също се оказа от това. Дерматолог ми пусна изследвания - феритин, цинк, желязо, Б12, Д... Всичко излезе на долната граница, а феритин и желязо в дефицит. Косопадът е симптом, не козметичен дефект

# 602
Косопадът най-често е от ниско целязо и феритин. При мен също се оказа от това. Дерматолог ми пусна изследвания - феритин, цинк, желязо, Б12, Д... Всичко излезе на долната граница, а феритин и желязо в дефицит. Косопадът е симптом, не козметичен дефект
Всичко ми е изследвано, пия каквото трябва за дефицитите. Общо взето вече от 7 години съм с Хашимото и ИР. Но от както почнах лекарството, започна този ужас с косопада. Други момичета също бяха писали, относно това и реших да попитам тях.

# 603
При мен имаше дефицит от желязо, както и феритина беше изчерпан. Сега съм сигурна, че не е от там косопада, защото пих дълго време желязо и сега е в норма.

Скрит текст:
Питай го "приятеля" да направи балансирано меню, аз на моя му пиша какво има в хладилника и че искам едиколко протеин и това онова и той душицата смята.

Satisfied Моят "приятел" често ме "блокира", като ми казва, че съм надхвърлила лимита, но ще го преживея, Sweat Smile
Да ви се оплача днес като ми слагах дозата и ми стана подуто, нещо стана, малко се стреснах да си призная, но после се разнесе лекарството....не се научихме за толкова време, Sweat Smile

Предполагам, че визирате ChatGPT, където удряте лимита.
Има и други. Например пробвайте Gemini, Grok, Perplexity.

Иначе за подуто не ми се е случвало, да не е иглата по-къса? Аз взимам 6мм.
Най-ми е страшна инсулиновата. Като дойде време да я използвам започва едно мотаене 😃.

# 604
  • София
Като допълнителни добавки пия - вигантол 5 капки дневно, защото вит Д ми е на долна граница, 2 *850 мг Глюкофрии (гръцкият вариант, защото ми е по-добре на стомаха от него). И двете изписани от ендокринолог.
Магнезий в дните на тренировка. Колагени, като ги редувам за стави, хрущяли, кожа, нокти, защото при отслабването всичко се размества, кожата на брадичката ми поувисва и пр.
Полифеноли и омега 3-6-9, защото се препоръчват при зоново хранене.
Подутина при инжектиране ми се получи веднъж, когато си бих дозата в крака. Стана топче колкото череша и стоя няколко дни, докато се разнесе. Беше и синьо. Синка ми се е получавала и, когато я бих в долната част на корема. Вече я бия само в горната, като натискам писалката бавно и изчаквам 2-3 секунди преди да извадя иглата. Нямам оплаквания, слагайки по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт