В неделя си сложих първата доза от 2,5, имах доста неразположения, като гадене, диария, но отминаха. Днес се събудих със страшно горчив вкус в устата и нищо не помага! На някой случвало ли се е?
Леко ми стана тъпо, но пък бяхме май няколко без часове
, но за съжаление има и такива моменти. Отговорих, че искам още малко, защото по таблицата за нормално тегло и ИТМ , трябва да съм 62кг. максимум за моят ръст, тегло и възраст, а и ме притеснява прехода въобще, без медикамент. Изписа ми 2х2.5мг. и януари отново на контролен. Споменах за моят прословут косопад, даде ми добавка с вит.А и Е, няма да пускам изследвания за момента, каза, че това е заради свалените килограми и рязката промяна на живот и загубата на важни минерали и витамини, от намаления прием на храна и редукция на теглото...
.
, но за съжаление има и такива моменти. Отговорих, че искам още малко, защото по таблицата за нормално тегло и ИТМ , трябва да съм 62кг. максимум за моят ръст, тегло и възраст, а и ме притеснява прехода въобще, без медикамент. Изписа ми 2х2.5мг. и януари отново на контролен. Споменах за моят прословут косопад, даде ми добавка с вит.А и Е, няма да пускам изследвания за момента, каза, че това е заради свалените килограми и рязката промяна на живот и загубата на важни минерали и витамини, от намаления прием на храна и редукция на теглото...
.
.
. Иначе дерматолога ми каза, да си пусна за ТСХ, Феритин и желязо, цинк, витамини Б12 и Д, както и пролактин. Най-интересното е, че ще трябва да отида отново при него, за да ми каже, какво да пия, защото днес лекарката малко й стана неприятно като, че ли, а личната...не е изписано от нея и неможе да ми каже нищо.... не, че няма да мога да разбера от референтните стойности как съм с показателите. Препоръчани теми