Пролетта ще дойде с цветове и с вест за чакано дете. ~бебеправене 618~

• 30 686
  • 817
  •   1
Отговори
# 210
  • На изток от Ада
Възможно е Ванила!
Трябва да се стегна и да почна едно по едно хормоните, имунологичните...

# 211
Момичета, благодаря на всички за палците! Окуражена от вашите думи отидох и пуснах кръвен с прогестерон - чакам резултати до 2 часа.

Ванила, не не съм. Никога не съм слагала такова чудо. 😄 Само добавките си взимам у то само вечер, че сутрин ми е голям зор с кафето.

Кенди, подкрепям Ванила - другия път на мола и да се фръцнеш с чифт обувки или някоя чанта на излизане. 😄🤞

# 212
Аз да не се фръцна на някой транстихоокеански полет, оставете го мола.

# 213
Момичета, досега чаках да излязат резултатите. И за съжаление са отрицателни 😔 И прогестеронът е много нисък, и ЧХГ е нулево...не знам защо ми закъснява толкова... Благодаря ви за стиснатите палци от сърце ❤️

# 214
  • На изток от Ада
Съжалявам Есен

# 215
Ъпдейт. Ами като за 9 DPO май бива. Ще следя дали се удвоява...🤍

# 216
  • На изток от Ада
Браво мама беар

# 217
Повече от идеално е, а прогестеронът ти е за завиждане. Следи го щом си решила, но си направо за преглед за след 2 седмици! Nature Star2

# 218
МамаБеър Тихичко....честито! 🙏

# 219
Mamabear, супер! Heart

Ти си за реклама на тестовете за Б колко рано хващат Grinning

# 220
MamaBear, ех че хубаво, много се радвам 🤗

# 221
Честито, мама беър! До финал и лека бременност!
Есен, съжалявам!
Кенди, да живеят дишането и шопинга. А защо пък да не се фръцнеш на някой полет, не е като да не заслужаваш малко да си отпуснеш душичката.
Наси, не се отказвай, липсата на опити е не по-малко разочароваща от това да няма изобщо какво да чакаш. Стягай се и отмятай едно по едно изследванията.

# 222
  • На изток от Ада
Благодаря момичета! Още прицапва...
Исках на един път да пусна няколко неща но ще видим.
Полови хормони Ир, вит Д ... То за Ир леко настинах

# 223
MamaBear, ех че хубава новина! Пожелавам ти всичко да върви по мед и масло, както подобава на една мечешка бременност Animal Bear аз сигурно ставам досадна, като питам всеки път, но някакви по-особени симптоми или усещания имаш ли?
Наси, и аз пускам изследвания поетапно, не мога накуп всичко. В събота ще видя вит.Д как е и така....
На всички нечакащи - дано ви подмине 🤞
Аз си чакам цикъла. Този месец нито болки и тежест в гърдите, нито спазми или болки в корема...нищо. Все едно тая работа с цикъла е отдавна приключила вече...

# 224
МамаБеър, тихичко честито и от мен Simple Smile Кръвния ти е супер за 9-ти ден, а прогестерона е уау. Сигурна съм, че този път всичко ще е наред!
Кенди, записвам се и аз за тихоокенското пътуване, ако ще правиш списък Simple Smile
Аз ще си измрънкам в скрит текст, че този месец сякаш нещо е против нас:
Скрит текст:
Този месец нямаме чак толкова опити като миналия, но гледахме през 3-4 дни да се отчитаме и като наближи О в деня преди нея, който сякаш е най-продуктивен. Днес следобяд ми беше Овулацията ( следя с тестове, с Мира фертилити мониторчето ( другия месец ще разкажа и за него) и разбира се най-големия симптом силните болки в Я и в кръста, както и последваща болка от предполагам спукания Ф или течността). Та последно се отчетохме на 16.03. Трябваше и на 18.03, но имах много силни неприятни болки , тип цистит или нещо подобно в дясно, въобще не можех да се пипна, камо ли мъжа ми. На 19.03 също нищо не стана, макар че взех мерки и пия Уринал акут, чай от шипка, много вода. И тъкмо болките преминаха и си викам е сега ще дочакам ММ от работа и ще му се метна и то....Овулация, съответно отново силна болка, която понякога продължава и на другия ден, ако имам късмет ще е само няколко часа и си викам, ми ясно, явно този месец не ни е писано. А и ако О. е от дясната тръба, която е тотално запушена какво може да стане,  нищо. Не съм ходила този месец на АГ, не знам от коя тръба е, но ме боли отдясно. Също така не знам вирус ли е, щитовидна ли е, но от една седмица съм много уморена, постоянно спя и то дълбоко, нямам сили за нищо да свърша, нямам желание да ходя никъде. Чисто физически съм много изтощена без видима причина. Даже вчера казах на ММ, че не ми се гледа Ергенът и той вика : Ти си болна Simple Smile Защото аз като почнат Ергенът, Един за друг, Игри на волята и зарязвам всичко и съм през ТВ, хахах. Та така, измрънках си, благодаря че ме изслушахте. Може би и на мен ми е ред да се нарева в банята или на някой паркинг или направо да събирам куфарите за Малдивите. То се е видяло, че този цикъл го отписвам.

Общи условия

Активация на акаунт