Пролетта ще дойде с цветове и с вест за чакано дете. ~бебеправене 618~

• 30 624
  • 817
  •   1
Отговори
# 810
  • На изток от Ада
unserwahnsin и аз първо кафе пия . Знам че не е ок...

# 811
Даже ми беше много трудно да отложа кафето с 40 минути след пробуждането заради еутирокса 😅 А със закуската ще се оправя и по-късно

# 812
Здравейте!  2019г. следях редовно темите ,но  2020г- спрях.  Въпроса ми е какво стана с Rochellka ,  чета сегашните теми-нея я няма.. с друго име ли е   или вече не участва в тези теми

# 813
Здравейте, моето питане е по-различно.
 Бебеправим от скоро. Според вас кой е най-добрия подход: трябва ли да правя всичко, което всички правят- следене на овулация с лентички, мерене на температура, водене на адски здравословен живот (без стрес, достатъчно сън, балансирано хранене) и тн
Намирам го за много изтощително все едно трябва да “правя” хиляда неща по план за да стане. Чувствам се адски подтисната, все едно не правя нещата както трябва, все едно нещо изпускам и постоянно търся във форума какво още да направя като действие от моя страна, което ме прави много изнервена.

# 814
Ами.. в общи линии сама си отговаряте. Ако се усеща напрягащо, като задължение, не е мотивиращо, прави се с досада няма как да го приемете като нещо хубаво и част от процеса за подготовка на тялото и ума.
Тука редовно се чудим как жени на хероин забременяват където ги свари, пък други, които полагат всички усилия - не.

# 815
Liliannn18, цялото това нещо е много изтощително и ако още от самото начало вие подхождате със проследяване и изследване на всяка стъпка от живота ви, ще си направите лоша услуга. Ако нямате някакъв определен здравословен проблем, за който да се изискват специфични действия от ваша страна,бих казала да го карате по-леко, да продължите със здравословния начин на живот (това така или иначе във всеки аспект е за ваше добро) и ако вече след 6 месеца (ако сте над 30) или след година  (ако сте по-млада), можете да пристъпите към по-сериозни стъпки.
Когато започнахме някога с опитите , за мен това цялото нещо стана фикс идея, започнах постоянно да мисля за здравето си,какво правя грешно-правилно, и смятам,че това повлия отрицателно.
А по темата за ембриолозите - знам,че и те имат много работа, но но ме хваща яд как никога не седнаха да ми обяснят какво точно имат предвид под “лоши яйцеклетки”,какво правят те,какво се случва с ембрионите,защо е така. Дори и при двата трансфера,които имах,не знаех,че има някакви класации на качеството им. В последствие,когато започнах да се ровя по групи и форуми,разбрах за тези неща и ме хвана яд,че не съм била по-осведомена,за да мога ги разпитвам повече.

# 816
  • На изток от Ада
Здравейте, моето питане е по-различно.
 Бебеправим от скоро. Според вас кой е най-добрия подход: трябва ли да правя всичко, което всички правят- следене на овулация с лентички, мерене на температура, водене на адски здравословен живот (без стрес, достатъчно сън, балансирано хранене) и тн
Намирам го за много изтощително все едно трябва да “правя” хиляда неща по план за да стане. Чувствам се адски подтисната, все едно не правя нещата както трябва, все едно нещо изпускам и постоянно търся във форума какво още да направя като действие от моя страна, което ме прави много изнервена.
Аз следя Овулацията само, като имам няколко бременностти без следене на ову. Не става по задължение. И без стрес. Ей сега пак се ядосах...

# 817

Общи условия

Активация на акаунт