Пролетта ще дойде с цветове и с вест за чакано дете. ~бебеправене 618~

• 31 206
  • 817
  •   1
Отговори
# 765
Ей, Вики, съжалявам. Следя те в другата тема и бях сигурна, че този път се е получило и просто изчакваш преглед, за да го споделиш. Разбирам  колко ти е тежко, вземи си нжното време, но моля те не се отказвай Heart
Диди, вярвай, че всичко ще се подреди. Сигурна съм, че детенце ще се оправи и пожелавам бременността да се развие и да е успешна.
Ванила, чудесна бройка сте извадили. Дано всички се превърнат в здрави ембриони.
Ванеса, дано това едничкото останало е вашето детенце.
Салсера, искрено ти пожелавам в най-скоро време да избягаш от темата.

# 766
Момичета, аз се включвам с треперещи ръце и свито сърце.
След 4 години неуспешни опити и нито един положителен тест за бременност съм тук да ви вдъхна сили и кураж. Не се предавайте!

Беше ме страх да пиша докато не разбера със сигурност за хубавата вест. След първи свеж трансфер съм бременна в 6г.с, бях на преглед и чухме сърчице. 🌞🍀

Малко се притесних, че пулса беше 102 удара в мин. В интернет чета различни неща за нормалната стойност на пулса.
Има ли причина за притеснение?

# 767
  • На изток от Ада
Еми честито

# 768
  • София
тихичко честито Еми!

Кенди, азминалата година точно покрай Великден една седмица не можех да стана, изправя ли се и цялата стая се въртеше. След няколко спешни кабинета и един читав отоневролог установихме възпаление на средното ухо  Пих антибиотик и се оправих. Обаче се оказа, че това трето ухо имало навика да се възпалява под действието на разни хормони, та нищо чудно стимулацията да ми го довлече.

# 769
Момичета, включвам се ни в клин, ни в ръкав в края на темата. Извинявам се, че се загубих за известно време!
Понеже съм изтървала със сигурност някой положителен тест, пожелавам на всички бременни успешен финал!
Ванила, йей супер бройка! Хайде да си имате много и хубави ембриончета! 🩷
Билийв🩷
И на всички други успех и прегръдки 🩷

Скрит текст:
И да си измрънкам:
При нас и вторият трансфер завърши с резултат 0, този път вече се сринах, няколко дни си поплаках. Ще правя хистероскопия и НК клетки и просто се моля да излезе нещо там, което е пречило, защото нямам намерение да правя 10 еднакви трансфера, при положение, че не съм видяла и една бледа черта за почти 4 години. Явно има проблем, щом и с инвитро да не става, просто ще се откажем и това е, ще сме от двойките-егоисти, които ходят по почивки и си гледат кефа, на такава вълна съм в момента. Загубила съм вяра, няма справедливост.. А нямам намерение да си прекарвам най-хубавите години по клиники и преследване на нещо, което явно няма да ни се случи.
 Иначе пуснах кръвни сега скоро, всичко е топ, само вит.Д ми е 25 (отново) и на своя глава вдигнах дозата на 4000

Вики аз също не видях нито един положителен тест за 4-5 години опити, нито при инсеминацията, нито при трансферите. И повярвай ми това е по добрия вариант отколкото да се хване и после да имаш биохимична или аборт. Тялото ти си знае работата. Помислете за ПИД следващия път ако не сте правили. В повечето случая причината са ембрионите

# 770
Еми, честито! Аз вече видях, че сме заедно в ноемврийската тема, но не исках да издавам новината ти преди теб! Ние също над 4 години се борихме за тази бременност, та те разбирам напълно. За пулса няма опит, че и аз за първи път сега стигнах до него, но важното е да го има и да е силен! Heartbeat

# 771
Тихичко честито, Еми! Всичко да върви леко и приятно до пухкав финал! 🐣😻 За пулса знам, че се променя и май стартираше от по-нисък и после се покачва. Simple Smile

# 772
  • Замък сред облаците
Тихичко честито, Еми 🥳

# 773
Честито, Еми! Ноемврийските бебета са чудесни, докато не ги тресне пубертетът 🥰

# 774
Честито и от мен, Еми, да върви по вода тази бременност!
V_sS, съжалявам за неуспешния втори трансфер, сигурна съм, че е съкрушаващо, но си излей мъката и после продължавате борбата. Сигурна съм, че ще си имате детенце, ще изгрее слънце и на вашата улица.
Тази седмица коментирахме точно имунологичните, ами на всички момичета от темата им излизат отклонения, така че има голяма вероятност да хванете и там нещо. Други ембриончета имате ли останали? Пробвала ли си консултация с Калчев?

# 775
Тихичко честито, Еми, Диди! До успешен финал!
Вики, Belive, съжалявам, момичета! Sad Прегръдка!
Нона, дайте си време докато го почувствате. Не пречи да опиташ всичко възможно за естетсвено забременяване, преди да тръгнеш по другия път.

Аз още нямам нито цикъл, нито положителен тест. При анаовулаторен цикъл има ли кървене? Чудя се вече какво ново ще излезе.
Скрит текст:
Зацапването спря вече, имах еднократно мънички конци тип съсирек преди два дни и г/д това беше.

# 776
Да, има кървене. При мен също точно по времето, по което и иначе трябваше да ми дойде, до ден.

# 777
Момичета, включвам се с един бърз въпрос. Няма да се представям за тези, които не ме помнят, тъй като още не сме започнали да бебе правим. Просто си правим “проучването” и изчакваме до края на лятото/есента.

Някой може ли да каже какво означава, ако има желатинови конгломерати и аглутинати в еякулата (отделни атипични)? Качвам цялата спермограма тук, умишлено без морфология я пуснахме, понеже там винаги му е излизала под норма. Но за първи път излизат такива находки и се чудя на база останалите добри резултати дали има смисъл да го мисля или всичко е наред.

Скрит текст:

Пълнолуние, честита Кая! Да расте здрава и щастлива. Hug

Честито на бременните, да ръсите с прашец съвсем скоро. И успех на всички, които (не) чакат цикъл или са в процедури.

# 778
Ха, моята стерилна урина излезе добре...😀 мислех да ида днес да я повторя ама се опитва днес да ми тръгне Ц ... учудващо абсолютно навреме, което много ме радва, че нещата след А се нормализират...
Във вторник момичета съм на хирург, бях ви споменала за онова упорито топче, което си докарах покрай А с колата маска и самобръсначката..... вече 2 месеца няма минаване, ту се засилва, ту отшумява... вече ме дразни адски много и се записах за хирург, ако трябва да го махам оперативно и да спра вече с тия постоянни лекари и изследвания (имам нужда от почивка) ... 😑

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 17:17 от BeLive1211

# 779
Еми, честито!
Вики, знам какво ти е, с тази разлика че при нас винаги има имплантация, но го губя в ранна седмица и това е не по-малко съкрушително. И аз след Турция бях решила да се откажа, просто нямах сили вече, особено когато се разбра, че причината явно не е била съвсем в ембрионите, защото този беше с ПИД и доказано здрав. Понякога се чудя с какво сме "заслужили" тази събда. През още колко мъки трябва да минем...Вие имахте ли ПИД?
Ванеса, дано второто ембрионче се окаже борец.
Слънце, засичала ли си овулация този месец и според нея кой ден закъснение ти е? Пусни един кръвен или ходи на АГ да види да не е киста станала.
Билийв1211, топчето боли ли, ,т,е става ли такова гнойно?

Общи условия

Активация на акаунт