Пролетта ще дойде с цветове и с вест за чакано дете. ~бебеправене 618~

• 31 205
  • 817
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Ванилка, успех! Пожелавам успешна реколта и край на стимулациите!

# 751
Кенди, същия световъртеж, ама все едно ме бяха качили на тия въртележки със синджирите, но преди това са ми дали 3 водки ми се случи на първия Ковид през 2020 г. Със следващите Ковиди ( до тук 5 доказани с ПСР тестове, съмнявам се за 6-ти), пак световъртеж, но по-леко, ама онзи първия беше....не можех да стигна до ВЦ, беше 03.00 ч през нощта и тогава бях сама, с ММ още гаджете в различни квартири. Изведнъж станах да ходя до ВЦ и главата ми сякаш я блъсна товарен влак с 400 км/ ч и паднах на леглото. Добре че беше на леглото, а не на земята. Как съм си намерила тел, как съм му се обадила, не знам. На сутринта отидох на отоневролог, тоя ме върти, усуква, вика нищо ти няма, на ти Гинко билоба. После разбрах че е Ковид, защото говорих с няколко човека на които им се беше случвало. Не казвам, че твоето е това, но го имай предвид. Най-смешното беше как в магазина,  дето работех ме караха да се качвам на стълба и да подреждам неща, а аз дори не можех да ходя по права линия. Та тоя Ковид ми е съкс от тогава.
Ванила, много добра бройка, браво!
Прего, съгласна съм, няма правилно време, живееш или не живееш, това е. И на мен ми писна всичко да отлагам, за някой си век в който ще забременея. Затова си накупихме билети за всички концерти в следващите 2 месеца, хаха
Успех на всички момичета. Аз ще стягам багажа и ще чакам до 3-4 месеца да се изнеса от тази тема. Не се знае дали ще стане, но аз ще си стегна багажа. Просто искам да се махам вече. Не заради вас, много ви обичам, ама ми е време да се изнасям вече. Отказвам да стоя тука  повече.

# 752
Салсера, аз съм на тая въртележка от 20 годишна, просто беше изчезнала за много дълъг период. Тука почна да напомня за себе си преди 2-3 години по-осезаемо. Майка ми е така, наследствени са тия тъпотии.

Ванила, браво за реколтата! Много и все хубави бебета да станат!

# 753
  • Замък сред облаците
Кенди, наскоро едни роднини с такива проблеми споделиха че познат невролог ги посъветвал сутрин още със събуждането, като седнеш на ръба на леглото преди да станеш да се направи гимнастика за врата. Напред назад разтягане, кръгови движения на главата, настрани разтягане.

# 754
Знам, знам, всичкото го правя ама бабешката, щото е на ръба. Обикновено отделям едни 3-5 минути да се разгъна и разпъна преди да стана. Чакам малко да се стабилизирам и ще ида на няколкото масажа на врат и гръб. Тя днес каза, че вижда леки ограничения в движенията ми на главата, та затова и тоя рентген след пункция. Я, некой шип, я друго.

# 755
Салсера, хайде да се изнасяш наистина от тази тема, стига си се мотала и никакво отлагане повече Stuck Out Tongue.
Кенди, представям си калко е ужасно да ти се върти свят толкова зверски, дано час по-скоро подействат най-леките лекарства, ходи на масажи и нищо да не възпрепятства предстоящата стимулация.
Ванила, супер бройка яйчица си имаш, и аз ти пожелавам да се похвалиш утре със същата бройка оплодени.
Белийв23, съжалявам много за бласточистчето ти. Почини си малко и с нови сили напред в борбата. Ходила съм на Марикостино на уикенд почивка, но не знаех, че предлагат терапии за репродуктивни проблеми.
Ванеса, браво за добрите резултати от първата стимулация, хайде от всяка следваща да произвеждате супер ембриончета.

# 756
Момичета, включвам се ни в клин, ни в ръкав в края на темата. Извинявам се, че се загубих за известно време!
Понеже съм изтървала със сигурност някой положителен тест, пожелавам на всички бременни успешен финал!
Ванила, йей супер бройка! Хайде да си имате много и хубави ембриончета! 🩷
Билийв🩷
И на всички други успех и прегръдки 🩷

Скрит текст:
И да си измрънкам:
При нас и вторият трансфер завърши с резултат 0, този път вече се сринах, няколко дни си поплаках. Ще правя хистероскопия и НК клетки и просто се моля да излезе нещо там, което е пречило, защото нямам намерение да правя 10 еднакви трансфера, при положение, че не съм видяла и една бледа черта за почти 4 години. Явно има проблем, щом и с инвитро да не става, просто ще се откажем и това е, ще сме от двойките-егоисти, които ходят по почивки и си гледат кефа, на такава вълна съм в момента. Загубила съм вяра, няма справедливост.. А нямам намерение да си прекарвам най-хубавите години по клиники и преследване на нещо, което явно няма да ни се случи.
 Иначе пуснах кръвни сега скоро, всичко е топ, само вит.Д ми е 25 (отново) и на своя глава вдигнах дозата на 4000

# 757
Ох, Кенди, дано бързо овладееш положението и не се повтаря поне 20 години! Аз също след Ковид бях със световъртеж, ама вероятно една стотна от това, което ти изживяваш.
Много съм съгласна, че не може само тялото да гледаме, трябва и душата, ама като че ли все остава на заден план.
Ванила, чудно е станало днес, докрая всичко да е по-план.
Салсера, хайде повлечи крак и след година да няма никоя от нас в тая тема, освен ако не е за второ или трето бебоче!
Ванеса, стискаме палчета на ембриончетата до края всичко да е наред! Ако ти е удобно, разкажи за тия вливки, какъв херпес ти отключиха? Аз много се притеснявам точно от това - какви последствия ще имам от тях.
Ви, виждам, че си писала тъкмо, много много съжалявам! Надявам се да излезе отнякъде причината за тия неуспешни трансфери и скоро да имате положителна развръзка. На мен също понякога ми идва да хвърля всичко, ама в такива случаи купувам самолетни билети за някъде и като се върнем, като че ли имам нови сили за висене по лекари. Иначе да, справедливост няма, не знам какви уроци трябва да научим, но е много нечестно. Пращам много прегръдки! ❤

# 758
  • На изток от Ада
Съжалявам Вики!

Няма нови полож тестове. Има на една нова мацка но не е писала тук ....

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 20:11 от nasito8988

# 759
Ви, съжалявам искрено и те разбирам добре. Аз от над 5 години опити + 4 трансфера нямам положителен тест. Какви ли изследвания не бяха - и нищо.
Аз с бърз отчет. Едното ми ембрионче е спряло развитие на ден 4. Много се разстроих, защото досега не ми се беше случвало. Та, си останахме с едничко, което предстои и да се изследва. Хич не е оптимистично сякаш положението вече, но ще трябва бързо да се събера за следващия опит.

Като споделяте за това замайване - ами и аз имах при Ковид за първи път. Сега при стимулациите го имам същото и аз го наричам паник атаки, но може и да не са. Вече нямам идея и аз. Ако помните, заподозрях, че имам ИР, но още не са ми звъннали от клиниката за обременяване и като гледам няма и да успеем преди да стартираме нов опит 🤷‍♀️

Дудъл, бях си пускала няколко пъти фертилити тест и уж всичко беше наред. След 3 вливки интралипид, излезе херпес вирус. Сега, не казвам, че съм се заразила от интралипида, по-скоро си е тлеело нещо заспало в организма и се е отключило. Та на целия "купон", сега при трансфер пия превантивно и противовирусни лекарства.
Скрит текст:
Тогава попаднах на една тема тук за херпес вируси и бях споделила какво е станало, и с мен на лично се свърза момиче, което сподели същата история след интралипид. И по-кофти всъщност, защото каза, че от тогава е ад и всеки месец има реактивация. Аз съм благодарна, че се разминах с веднъж засега. Та тя ме посъветва добре да се интересувам преди да вливам каквото и да е било, защото тя доста беше пострадала от ситуацията.
Много се надявам сега да не притесня някой, който е на терапия. На мен също след 2 вливки ми нямаше нищо (видимо). Не претендирам за никакви научни доказателства за нищо, просто е моят опит. И ако ми кажат утре, че това ми е проблема, пак бих вляла вероятно 🤷‍♀️

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 20:27 от vanesa_georg

# 760
Аз писах че ми е дошъл МЦ ,но беше за малко зацапване  и след като се прибрахме в България  имах позитивен тест за бременност ,но ЧХГ за 3 -4 закъснение ми се струва ниско ,утре пускам пак и май ще ходя в Словения да се чистя.
Трети аборт най-вероятно ще ми е и имам едно детенце на 2 и половина ,което от една седмица започна да заеква и общо взето съм в такъв стрес ,че не мога да го опиша .Такъв стрес че не ме интересува тази бременост развива ли се или не .Искам само детето ми да започна пак да говори .
Успех момичета Heart
Ще се справим всички с абсолютно всичко през което минаваме Heart

# 761
  • На изток от Ада
Е ти пък трети аборт...
Вярвай Диди

# 762
didito, видях ти чхт-то в друга тема, на мен лично хич не ми се струва ниско. Пожелавам ти бременността да се задържи и при детенцето ти да е нещо временно.

v, презареди колкото имаш нужда. Вярвам, че ще стане и при теб, и при всички останали ❤️

# 763
didito_lp, стискам палци детенцето ти да се оправи и като цяло да се наредят нещата за теб по най-добрият начин! 🍀
Аз се включих в темата преди 10-тина страници, но не съм особено активна. Така че и на пропуснатите положителни новини -честито,момичета и късмет!
Общо взето се чудя по кой път да поема - хем искам да си дам време на организма и да се стегна,да бъда по-постоянна в грижата за себе си - тренировки,медитация, здравословно хранене,редовно приемане на добавки,хем искам да започна най-скоро с опитите - някои лекари предложиха да пробваме стимулация на естествен цикъл, други ни насочват за Турция.

# 764
Може би защото сравнявам стойностите с успешната бременност по това време на закъснението.
Благодаря ви момичета ще се справим с малкия Вярвам  Heart
Е ти пък трети аборт...
Вярвай Диди

Общи условия

Активация на акаунт