Пролетта ще дойде с цветове и с вест за чакано дете. ~бебеправене 618~

• 31 208
  • 817
  •   1
Отговори
# 735
Пълнолуние, честита сбъдната мечтааа! HeartДа сте си щастие взаимно, ама че хубава новина Heart

Ванила, стиснати палци за днес и чакаме да пишеш как е минало 🤞

Белийв, много съжалявам, мога да разбера как се чувстваш. Почини си малко и следващият опит да е с отлични резултати 🤞

Кенди, дано размине този епизод бързичко, звучи много неприятно 🤞

2402, пожелавам ви много скоро мечтания дом, изпълнен с детски смях Heart

Ние сме в ремонт от над 3 години и на моменти е много забавно. Например спешно трябва да се купят плочки, докато аз имам неблагоразумието да си "почивам" с пункция в този ден 🤣

За имунологичните терапии - аз вече не знам какво мнение имам. Правих няколко вливки интралипид, който ми отключи херпес вирус и спряхме да вливаме. Сега доста се чудя дали и аз да не направя консултация, но вероятно ще ме е страх от нови вливки.

При мен 2 дребосъчета се развиват финално. Накиснати са в капчици за Ембрейс и днес чакам да звъннат ембриолозите да кажат как са се развили. Заради изследването, ще ги замразяват на ден 6 ако всичко е наред Simple Smile А аз се стягам за 2-ри тур стимулация Simple Smile

# 736
  • Be realistic - plan for a miracle.
Стискам палци, Ванеса!
Кенди... за пореден път се убеждавам колко психосоматично е всичко в нас. А понеже лекарите делят тяло и душа като две отделни части, някак и ние започваме да го правим. Но не е така. Ние сме ЕДНО. И еднакво важно е да се грижим и за двете неща в едно. Иначе... Мислим, че сме свикнали със стреса и едва ли не можем да си живеем така, щото оцеляваме... докато тялото не каже "баста". Има доста практики и методи обаче да се справим с това, просто човек трябва да нацели неговото, затова няма да започвам да давам съвети за медитации и прочие, просто - твоето нещо и оттам нататък ще се подреди. Дано е скоро...
Белийв, усещам ти болката и съжалявам искрено, моля се да е все пак светъл пътят напред, вярвам, че ще е така.
Слънце, надявам се каквото и да решиш да е най-доброто!
2402, един анекдот по темата за "правилното време за апартамент".
Скрит текст:
На 33, няколко месеца след развода, точно в годината на пандемията, аз си купих апартамент. Сама. Намерих нова работа с по-добро заплащане, изтеглих заем, подкрепа от родителите ми за първа вноска (после им ги върнах) и си взех собствено, MOE жилище. Пак повтарям, пандемия. Напълно сама, без партньор. Родителите ми са скромни хора, пред пенсия, на 250 км от мен. Уволнения и съкращения навсякъде, в собствената ми фирма имаше по това време 3 вълни на съкращения, които все ме подминаваха. Помня, че като решавах, беше август и същия ден пътувах за сватбата на много близка приятелка извън София. Трябваше да реша до няколко часа и да пиша на брокерката, защото бая искан апартамент беше. В главата ми постоянно се въртяха цифри и опасности от типа какво ще стане утре. Паркирах колата на паркинга на хотела и си казах "Или сега, или никога. Аз ще бъда гангстер, разбираш ли, нЕма да съм хамстер." - и просто ѝ писах по Вайбър че го взимам и да подготвя документите.
После неописуемо се напих от вълнение и радост.
Две години по-късно срещнах мъжа ми и приказката се разгърна.
Да го бях чакала да си вземем заедно ли? Мне. Той пък се надъха и си взе след като ме срещна. Открих, че правилно време няма и че нещо решиш ли го и тръгне ли да става, твоето е. Няма да описвам как съм мъкнала сама плочки, как съм се разправяла с майстори, които все ме лъжеха, защото изглеждам адски малка и смятаха, че съм лапе със суичър и конвърски, как съм се карала с тях да работят, следене на прогрес, грешки, поправки, пари, хвърчане като луда с колата до Практикер за лайсни и разредител за боя, за работните уикенди, в които се събираше цялото ми семейство да сглобява спалня и секция и ядяхме сандвичи на крак целите прашасали... Сега се връщам с щастие към тези спомени, но тогава ми беше много трудно и все се чудех, сега ли трябваше.
Да, ТОГАВА трябваше.
Действайте и успех от мен! Heart

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 14:51 от Preggo

# 737
  • София
аз отписвам генерално този месец... О трябва да е неделя-вторник, а ММ заминава в петък, сиреч изпускаме най-съществените дни.... отгоре на всичкото и колата ми се развали та и идеята за СПА уикенд докато ММ странства някъде замина подяволите...

# 738
2406, аз препоръчвам bezbroker. Simple Smile Така намерихме нашия апартамент.

The doodle, дано ти понесат вливките и да направят нужната промяна.

Кенди, съжалявам че се чувстваш така. Дано бързо преминат неразположенията. Ти почна ли златния корен?

Believe23, прегръдки. 🤗😓

Ванеса, стиснати палци!

Аз се отчитам с 16 Я и Зимот обработка на мъжкия материал. Станулов каза, че няма смисъл, ама ей така за психично спокойствие било окей да пробваме.

# 739
  • На изток от Ада
Браво Ванила!

Ние ходихме на проверка в ап, ми нищо ново няма от 2седмици...

Дойдоха ми пробиотиците , ентеросан. От сайта който даде Слънцето. В много сладки опаковки са .

# 740
Аз мислех, че ентеросан не може да се поръчва, защото се съхранява в хладилник. В изолирана опаковка ли ти го доставиха?

Браво Ванила!

Ние ходихме на проверка в ап, ми нищо ново няма от 2седмици...

Дойдоха ми пробиотиците , ентеросан. От сайта който даде Слънцето. В много сладки опаковки са .

# 741
  • На изток от Ада
Не, в проста торба за пазаруване , мн не професионално Ванила

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 18:53 от nasito8988

# 742
Оф Кенди, дано да отмине бързо това, пиши като минеш при невролога...
Белийв, съжалявам за ембриончето...разбирам те за всичко, което споделяш и много те прегръщам, дано да успееш да починеш и да се презаредил..пътят е трънлив, но съм сигурна, че е правилният и скоро ще се случат нещата!
Ванилкааа, супер бройка ❤️❤️❤️ Пожелавам ти това да ти е последна стимулация в живота и вашите дечица да са сред тези 16 яйцеклетки! Много се радвам❤️

# 743
Ванила, супер бройка! Стискам палци за успешен трансфер!

Ъпдейт и при мен - няма да пускам този месец имнологичните, от МЦ на Калчев казаха нова стимулация, но с Летрезол този път. Другата седмица съм на преглед и това ще е последният месец, в който пия кортикото от Михайлова, при неуспех следващият искам да почивам от хормони и да пусна имунологични.

Относно вливките на мен Русев ми беше назначил, но Михайлова ги отхвърли. Това беше миналата година, но вече съм готова сама да си ги предпиша. Обмислям да попитам Михайлова за Интралипид докато сме на естествени опити, но първо ще потретя имунологичните.

# 744

Излезе ми прогестерона, не знам защо е толкова висок. Малко се изплаших..

# 745
  • На изток от Ада
Т s няма проблем моят беше 60 и нещо даже.
Сиси успех с Летрозол

# 746
Някаква идея на какво се дължи толкова висок прогестерон?

# 747
  • На изток от Ада
Аз питах тук тогава нямали проблем. Нямахме опити и нямаше Б.

# 748
Минах преглед аз, супер много време ми отделиха. Докторката каза, че е добре да провокираме пристъп в кабинета, за да прецени кога и по какъв механизъм се случва ама аз я отказах тая промоция за момента, че едва днес се чувствам добре. Колкото и да ми обещаваше, че ще ме стабилизира много бързо.. пъзлата в мен надделя.
Съгласих се леко да ме повъртят на един специален стол и каквото придобие като наблюдения от това, такова. Та функционален дефицит е, праща ме на рентген на шийни прешлени, каза как да спя, изписа ми бетасерк за 3-4 дни до стимулацията (ако не ми е добре) и някаква хомеопатийка да не съм съвсем без нищо ако реша да не го пия бетасерка. Каза след пункцията да се видим все пак да го направим това нещо с пристъпа при нея, щото така било най-удачно. Освен да я поканя някоя вечер у нас ако усетя, че се задава епизод, да я наместя до леглото, такъв пристъп ще и спретна, че ще си го качи в инстаграм. Па може и нова част на Екзорсистът да стане без да искаме.

Иначе много мила лекарка, искрено се погрижи да обърне внимание.

Прего, и аз така се засилих и си купих апартамент сама, щото хазяйката една вечер ПРОСТО си влезе в апартамента, докато съм там да търси някакви пердета.
 От-ка-чих.
3 месеца по-късно подписах предварителен договор, ипотека, отидох на сделка. Буквално нищо не помня от тия събития, щото беше егати еуфорията Grinning

# 749
candy, дано бързо да подействат тея лекарства и да не се повтаря нито преди пункцията, нито след това. Много тегаво звучи това.

ванила, супер бройка! Всички да стигнат до бластоцист!

Тs.V, в ng/ml е 17,10, което е напълно нормален и оптимален прогестерон, който си показва минала овулация според мен.

Sisi, дано това е вашия цикъл и да не стигаш до имунологични!

belive, съжалявам много за ембриончето.

vanesa, хайде скоро да се включиш с новини за здравички ембриончета и нова партида такива.

Благодаря на всички за препоръките Heart

Допълвам, че пропуснах - preggo, candy, благодаря за споделеното. Наистина просто човек трябва да действа в един момент.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 15:33 от 2402

Общи условия

Активация на акаунт