Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои цветя цъфтят през пролетта и как да се грижим за тях?
Какви са методите за размножаване на рози и орхидеи?
Какви са предизвикателствата при отглеждането на каланхое?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои цветя цъфтят през пролетта и как да се грижим за тях?
-
Какви са методите за размножаване на рози и орхидеи?
-
Какви са предизвикателствата при отглеждането на каланхое?
-
Как да се грижим за драцената и какви проблеми могат да възникнат при отглеждането й?
-
Какви са специфичните нужди на Дендробиума?

! Ще я гледам в саксия, няма да я засаждам в градина. Това чорапче ще го потърся и извадя. Имам лош опит от други цветя с такива чорапчета и кошнички.
Но аз не си поплювам, защото не харесвам много индрише и малко ми е все едно за него

Това са 6 петунии, които позиционирах в две сандъчета. Моля се само да се справя с отглеждането им. Притеснява ме това, че при мен вали доста често, а петуниите не си падат много по дъжда. И в упътването им пише - да са на слънчево място и да се пазят от дъжд. Ще видим, стискайте палци. В скрит текст слагам и малко снимки от градинския център. Една минимална част от всичките красоти, които се предлагат. Направо не ми се тръгваше от там!