Български брандове и бутици -Тема 4

• 48 160
  • 439
  •   2
Отговори
# 435
Както съм споменавала много харесвам Денина Мартин и стила й и съответно много ми се иска да се поглезя с нещо от новата колекция. За съжаление, това, което видях от сторита и постове до момента, не ме грабва. Дори не знам дали ще отида до поп-ъп магазина да ги видя на живо.
Красиви, романтични, но... не особено практични.
Иска ми се нещо в този стил, но което да става за нормалното ежедневие, защото тези памучни тънки рокли нямат шанс в софийската есен и зима. Те стават само да се снимаш за инстаграм или за някое събитие, до което да стигнеш с кола.
Не видях панталони или по-плътни блузи.
Отделно, че повечето модели се повтарят, само че в различни цветове.

# 436
На мен ми допадна есенното яке, но тъй като е с вълна, си представям цената...И аз най-вероятно ще пропусна (за пореден път).

# 437
  • София
И за пореден път есенни колекции, които излизат средата на октомври. Това яке едва ли ще имаш възможност да го облечеш повече от два пъти след като ти го доставят около 20 октомври, когато обичайно в София ще има сняг или ще е студено 😏
За мен Денина става все по-скучна и ако не беше инстаграм популярността и шерването от инфлуенсъри, успехът щеше да е съмнителен. Имам нейни дрехи, нося си някои, но са ми твърде еднотипни.

# 438
Да, то се вижда и как вече не се изкупуват скоростно нещата и от доста от тях има размери и бройки. Съмнявам се причината да е увеличено производство. Дано се замисли и направи някакво раздвижване.
Също така това канене само на инфлуенсъри преди официалното откриване на колекцията, мен лично ме отблъсква...

# 439
Събитията за инфлуенсъри преди пускането на колекцията и мен ме отблъскват.
Да си ги продава на тях....

Чакам да видя ще има ли нещо ново като пуснат колекцията, че къси поли, къси рокли за неработещи момичета и веещи се ръкави не са моето.

Общи условия

Активация на акаунт