Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 47 964
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Перник
Me too  🐣
Аз да питам , това някой ползвал ли е? Олио за лице с разни масла
Видяно в dm: Регенериращо олио за лице BIO Oils, 30 ml (https://dm-drogeriemarkt.bg/inopharm-regenerirashto-olio-za-lits … pdsteilen.laufend)

Аз ползвам чисто шипково масло от 1-2 месеца може би. Редувам го с https://www.dm-drogeriemarkt.bg/inopharm-lifting-serum-za-litse- … 800038936060.html и https://www.dm-drogeriemarkt.bg/victoria-beauty-serum-za-litse-v … 801017001618.html
Струва ми се, че кожата около очите изглежда по-добре - с по-малко бръчки, опъната...Надявам се, че не си въобразявам Grinning

Днес ми се падна 15 % отстъпка за Mivolis. Мисля да взема таблетки магнезий и L-Carnitin.

# 526
Всички, които чакаме талона на ДМ Био няма да ни се падне 🤣🤣🤣 Ще си взимаме чорапи и боички. Едно време какви яйца боядисвахме в чорапогащници.. някой с тази идея е съчетал талоните в колелото 🤣🤣🤣🤣

# 527
  • София
Видях, че са пуснали колаген на Миловис - някой пробвал ли го е?

# 528
SvetlaK, Л-карнитинът на Миволис не е чист. В комбинация е с магнезий, б12 и б6.

# 529
Какво сте си набелязали от ДМ био, че ако ми се падне да не изпусна промото? 😄

# 530
На мен ми се падна ДМ био и сложих в количката пюрета за бебето, чай, снакс, някакви барчета и каши за 1+, но май ще изчакам да видя и другите талони ако нещо ми хареса да направя една обща поръчка.

# 531
  • София
Аз си купувам редовно от соевите им млека (2та вида), протеиновият хляб (защото е диетичен), синът много харесва плодовите паучове (нищо, че е вече на 10г). Често си взимам куркума на прах, канела, чайове, кафето на зърна не е лошо.

# 532
Пропомнете ми, моля, при поръчка с експресно получаване от магазин, когато след плащане излезе надпис, че продукт не е наличен, сумата за продукта по сметката ли се възстановява? Или трябва да им пиша аз?

# 533
Пропомнете ми, моля, при поръчка с експресно получаване от магазин, когато след плащане излезе надпис, че продукт не е наличен, сумата за продукта по сметката ли се възстановява? Или трябва да им пиша аз?
Възстановява се.

# 534
  • София
Възстановява се автоматично. Те блокират цялата сума, но си удържат реалната сума, след като поръчката е приключена от служителя в магазина.

# 535

Все има какво да се вземе, но най-вече овесените млека за кафето. Те и без талон са на добра цена, но като може да ги взема на 15%, защо не?

# 536
За мен цените са завишени. В Л. са на по-добра цена.

# 537
  • Пловдив
За мен цените са завишени. В Л. са на по-добра цена.
Кои цени?

От дм био ще купувам био масло за пържене на висока Т', кафе, чайове, мюсли, макаронени изделия, захтин, шипково сладкорастителна сметана за готвене. Иска ми се да пробвам крем Pistacchio и сиропа от агаве.

# 538
  • София
Купувам пасирани домати, ориз, какао за сладиши, джинджифил захаросан, шипков мармалад, сладка. Свекърва ми пие сок от червено цвекло, редовно и зареждам. Пуканата спелта  я пробвах по препоръка от тук. Много се хареса. Смятам да опитам горчицата, също тук беше похвалена.

# 539
Два пъти тия чорапи ми се падат... Май повече ми харесваше при друга тяхна такава игра, където всеки ден се падаше едно и също на всички, но поне всеки можеше да мине през всеки талон Grinning А то така, може и всеки ден все чорапи да уцелвам...

Общи условия

Активация на акаунт