Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 48 226
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,
Да попитам някои друг освен мен забеляза ли,че в DM спряха рол он на адидас.
Само него ползвам от години и останах много неприятно изненадана,не знам защо го спряха.
Наложи се да търся и поръчвам от други места.

# 286
Аз взех препарата с лайм, почистващото мляко и заредих от кошничките с топчета за тоалетна. Харесах и двата варианта.
Търсих и тези полиращи кърпи, но явно са изчерпани и повече няма дахги зареждат:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/profissimo-polirashti-karpi-p4066447236583.html
Взех кърпата за баня и пакет попивки да не е без хич.
Да похваля и ДМ, сутринта беше опоскано, но през деня са заредили добре и нямаше много липси по рафтовете.

# 287
И аз имам свободен талон на Denkmit, ако някои иска да ми пише

# 288
До кога е валиден? Може ли за мен?

# 289
До кога е валиден? Може ли за мен?
Валиден е днес, ако искате ще ви го изпратя

# 290
Здравейте,
Само него ползвам от години и останах много неприятно изненадана,не знам защо го спряха.

Да, аз Relaxed но и на други места го няма....или някакви останали бройки със съмнителен срок на годност.
Мисля, че са спрели вноса.

# 291
Здравейте,

Да, аз Relaxed но и на други места го няма....или някакви останали бройки със съмнителен срок на годност.
Мисля, че са спрели вноса.

Aууу , е много съм доволна ,сега с какво да го заменя?

# 292
  • пустинята Гоби
Успях в последния ден да се класирам и аз с талона на Денкмит. Купих си някакъв измислен препарат за баня, не им харесвам особено много тези продукти, ама викам хайде, да дам пореден шанс. Другите неща са ми обичайни покупки, от които имам нужда. По принцип ползвам всички прахове на ДМ, разнообразявам, сега взех тези:

Гледам, че са в тренда и са сменили капачката на верото.

# 293
  • София
Свободни са ми талоните, и за Денк мит и за Профисимо. Денк мит е последен ден валидност. Пишете на лични.

# 294
Здравейте!Моля да споделите мнението си за дамските превръзки на Jessa,и ежедневните и другите.Ползвали ли сте и от кои сте доволни.Благодаря предварително.

# 295
Аз ползвам тези за лохиите. Доволна съм. Но не са за обилното кръвотечение първите дни.

Здравейте!Моля да споделите мнението си за дамските превръзки на Jessa,и ежедневните и другите.Ползвали ли сте и от кои сте доволни.Благодаря предварително.

# 296
Купувам само тези превръзки на jessa

# 297
И аз се разписах с Denk Mit спрея за изглаждане на тъкани. Нямам търпение да го пробвам на една моя риза, която никога не мога да изгладя като хората. Благодаря на Vanian за талона, че бях изпуснала лайфа.

# 298
Аз харесвам превръзкитр на Jessa, от известно време ползвам само тях. Комфортна материя са и не се разтичат.
Купувам от тези, но не са за обилен цикъл, да се има предвид:

# 299
  • Бургас
Еййй, как забравих за талона....Що не влязох по-рано в темата или приложението,че да се сетя, че е до днес....
Исках да си взема прах за пране....

Общи условия

Активация на акаунт