Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 48 174
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Поръчай онлайн

# 301
  • оттам, откъдето започва България
Nadia_Di, ползвам тези ежедневни превръзки и съм доволна. Памучни са:     https://www.dm-drogeriemarkt.bg/jessa-ezhednevni-d … html   

# 302
Еййй, как забравих за талона....Що не влязох по-рано в темата или приложението,че да се сетя, че е до днес....
Исках да си взема прах за пране....

Пусни си поръчка с експресно взимане. Може да стои 7 дни в магазина. Имаше и безплатна доставка над 30 лв, но не знам дали още важи.

# 303
От магазина е най-сигурно, тъкмо ще си я вземеш в удобно за теб време.

# 304
  • Бургас
Не ми е опция за онлайн поръчка.
Нищо де. Някой ако иска талона - негов е.
Следващия път ще се възползвам.

# 305
Момичета, моля препоръчайте храни от ДМ за котка. Какво най-харесват от асортимента вашите дом. любимци?

# 306
  • Сливен
Моя котарак като малък ядеше сухата им храна,паучовете не ги харесва,яде само Феликс.

# 307
Нашите котки харесват гранулите. Хапват ги.
Превръзки взех и аз, този месец бях с тях, не са лоши. Не помня кой вид бяха.

# 308
Нашият котарак много харесваше гранулите им когато беше под 1год за малки котета,но след това отказа да яде за големи. Не хареса другите им неща в асортимента, дори повръщаше от едни таблетки с трева.

# 309
Ей, кога мина една седмица, а едвам го хванах лайфа за купона на denkmit! Но нямам наблизо филиал на dm, а и последните дни все нямаше време, та чак вчера мислех да го ползвам, ама пък се натоварих с други покупки та отложих за днес... и отварям сутринта приложението, а купонът го няма...Sweat SmileJoyJoy
А доста неща си бях набелязала, не че ми бяха необходими, ама нали да хвана отстъпката... Wink
Яд ме е, ама ми спестиха едни пари и доста място в шкафа, но наистина мисля, че седмица валидност на купоните е доста кратък срок. А за продукти, които не съм ползвала досега предпочитам да ги видя на място, така че онлайн поръчка не ми беше опция.

# 310
  • пустинята Гоби
Кратък е. Аз пътувах и едвам успях вчера да се вкюча с талона, ама си бях погледнала датата, защото ми беше важно да заредя с прах и таблетки за миялната.

# 311
Аз гледам още първия ден, или най-много втория, да ползвам талона, че бързо се изчерпват нещата в нашия магазин.

# 312
На мен не са ми кратки сроковете. Седмица е ок, но поне да пускат нови по-често. Сега тези редовните са 2 седмици. Ми много ми е да ги гледам. Една седмица ми е достатъчно да реша искам ли да ги ползвам или не. Или нека да им е по-дълъг срока, щом някои така искат, но нека да пускат всяка седмица нови талони.

# 313
Момичета, моля препоръчайте храни от ДМ за котка. Какво най-харесват от асортимента вашите дом. любимци?

Нашата котка ядеше гранулите за котенца. Вече порастна и сега харесва пръчиците им.

# 314
На мен почивните дни са ми най-удобни да ползвам талона. Иначе гледам да го ползвам или в първите един-две дни, или в последните един-два с надеждата да са заредили.
Така беше и този път, в събота всичко беше опоскано, в понеделник през деня вече бяха заредили.

Общи условия

Активация на акаунт