Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 48 226
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Те за дезинфектант имат някакъв друг спрей, взела съм го и пръскам обувки с него профилактично вътре, а дали върши нещо... Аз съм си наумила че съм малко по-спокойна така пък не знам дали не е само това Grinning
Ето този имам

# 271
Спреят за текстил от години го ползвам за освежаване на дамаските, особено след като мина с парочистачка.
Спреят дезинфектант също от много време купувам, още преди пандемията, по време на път, командировка винаги си нося едно шише.
За обувки Балеа имат спрей, но по едно време беше изчезнал, не знам зареден ли е отново и него поддържам в наличност или заменям с подобен от Лидъл или Росман.
Изчезна прахообразния препарат против варовик за пералня, пък на таблетки не ми излиза изгоден.

# 272
Същата работа върши оцет или лимонтузу.

Нищо не вършат. Пробвала съм.
Вършат си...Имам различни препарати в къщи за котлен камък,но така си стоят. С лимонтузу до блясък се чисти каната за гореща вода,чаши и всичко останало. То и препаратите съдържат лимонена киселина,това е активната съставка.

# 273
  • Countryside
Здравейте, включвам се, за да ми препоръчате препарат за почистване на килим? Има петна от храна и не излязоха добре с вода и сапун. На Медикс дали става препарата за килимк или на ДенкМит, ако има?

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 10:35 от Г-жа Букет

# 274
Спреят за текстил от години го ползвам за освежаване на дамаските, особено след като мина с парочистачка.
Спреят дезинфектант също от много време купувам, още преди пандемията, по време на път, командировка винаги си нося едно шише.
За обувки Балеа имат спрей, но по едно време беше изчезнал, не знам зареден ли е отново и него поддържам в наличност или заменям с подобен от Лидъл или Росман.
Изчезна прахообразния препарат против варовик за пералня, пък на таблетки не ми излиза изгоден.

Аз точно по твоя препоръка купих спрея за текстил, но май очаквах, че ще глади като ютия🤭 Дълго време стоя в шкафа и даже мислех да го хвърлям, сега като прочетох, че е хубав ароматизатор за дивани пак го извадих.

# 275
Аз като спрей за изглаждане не съм го пробвала, предпочитам ютията, но като освежаващ спрей ми допада.
Със сапун за петна не излязоха петната?
Имат и едно с четка, подобно на сапуна, с такова успях да изчистя червено вино от дивана, макар че на момента на разливането почистих.
Иначе освен Медикс, мисля и в Лидъл имаше пяна за дамаски и килими, но нямам опит.

# 276
И аз взех от спрея за текстил и го пробвах върху една чисто бяла нова тениска и наистина изглажда, а аромата е страхотен. Благодаря за идеята за матрака, ще го пробвам и там.

# 277
  • на последния етаж
Ползвали ли сте този препарат?

Хубав ли е?

# 278
Да, редовно го ползвам за мивка и плот. Допада ми, а и аромата не е натрапчив.

# 279
  • Варна
Няма да си ползвам талона на Denkmit...

# 280
  • Варна - Черна гора
Няма да си ползвам талона на Denkmit...
Бихте ли ми го изпратили, моля?

# 281
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз съм със светъл (овесени ядки цвят) мокет (голяма грешка направих в избора) на втория етаж и всяко боклуче и петно се вижда.
Пръскам от Окси Клийн за петна за дрехи,оставям час и после минавам с водоструйката. Зависи от петната,но да речем 90% изчезват. Мъча едни маркери тук,но нямат измиване.
Иначе Професионалисти чистят 2 пъти в годината с тяхните много по-мощни машини.Пак не е като ново,има дребни петна тук,там,но няма как.

Никога,ама никога не избирайте светъл килим/мокет/дори плочки ако имате деца и животни.

Иначе аз за друго влизах в темата. Пробвах да пусна една поръчка за подарък на близка,обаче не ми приема българската карта?!
Изписва ми  "Плащането с дебитна/кредитна карта е възможно само за поръчки от Европейското икономическо пространство и Швейцария." Rolling Eyes

# 282
Много интересно ми стана да пробвам този спрей за изглаждане, но изпуснах лайфа. Някой има ли свободен талон за Denk mit?

# 283
  • Сливен
Има някакъв проблем с приложението,когато се плаща с карта,моята е на Алианц и това е от както са го пуснали.Затова плащам като съм сайта за да стане.

# 284
Здравейте подарявам си талона на Denk mit както и всички други пишете при интерес

Общи условия

Активация на акаунт