Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 47 955
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Аз на ДМ Био взимам за детето паучове, мюсли, плодови барчета. За нас пазарувам паста, зърнени закуски, пасирани домати, бисквити, нахут, сироп от фурми, прясно мляко, кафе. 15% отстъпка си е game changer да ме насърчи да купя повече или някой нов за мен продукт от серията.

# 541
Ваня, искаш ли талон за ДМ био?

Ще се пробвам да изтегля аз, че гоня ниво, а скоро приключва играта. А и обичам от приложението да пускам поръчки, а с чужд талон няма как Sad В краен случай, ако не изтегля, ще пиша за свободен талон, но с него няма да мога да взема много неща, че съм с бебешка количка 😃 Още имам надежда да ми се падне, та ще изчакам.

# 542
Ваня, ти май беше с Балиос, повярвай много неща можеш да си натовариш в багажника. 😃 Аз смених моята с Миос и с нея наистина почти нищо не мога да напазарувам.

# 543
  • Сливен
https://dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-bio-alpiysko-mlyako-1-5-p40664 … pdsteilen.laufend
Мнение за това прясно мляко и в студената витрина ли да го търся?

# 544
Аз го харесвам, но с по-високата масленост. В нашия ДМ е до хладилните витрини, на рафта с кафе, чай, безалкохолни.

# 545
На мен днес ми се падна ДМ Био, въодушевена, отидох до по-близкия магазин, да купя някакви пюрета на детето, то пък нямаше нищо почти налично от това, което бях набелязала. 😒 Купих си едни носни кърпи само, май не съм правила по-скучен пазар. 😃

# 546
Ваня, ти май беше с Балиос, повярвай много неща можеш да си натовариш в багажника. 😃 Аз смених моята с Миос и с нея наистина почти нищо не мога да напазарувам.

Да, с Балиос съм. Товаря го, но исках да се заредя с 10/15 овесени млека и сигурно с още неща, та за това няма да ми стигне мястото 🤣🤣🤣 Смятам горе-долу до другата ми сигурна поръчка, когато ще имам талон за РД. Правя поръчка с експресно взимане и мъжа ми след работа с колата минава да я взима като му изпращам скрийншот на баркода, който пращат по имейл. Много ми е удобно така. В краен случай ще взема талон от някой, за да заредя до колкото ми стига багажника на бегачката 🤣🤣🤣

# 547
  • Варна, Пловдив
Здравейте, досега не обръщах внимание на тези млека, но искам да ги пробвам. Простете, че пак ще питам. Кои овесени препоръчвахте, виждам няколко вида? Сложила съм от всички в кошницата.

# 548
Аз харесвам това с овес, което се води Бариста. Има без захар, но не съм го пробвала и без глутен, което ми е блудкаво.

# 549
При вас има ли го това.
Все не го намирам в нашия магазин

# 550
В моя магазин не.

# 551
  • Пловдив
На мен днес ми се падна ДМ Био, въодушевена, отидох до по-близкия магазин, да купя някакви пюрета на детето, то пък нямаше нищо почти налично от това, което бях
набелязала.
В приложението се виждат наличностите в избрания филиал.

# 552
Знам, че се виждат наличностите. 🙂
Не е магазинът, който обикновено посещавам, та въобще не съм гледала какво има налично в приложението. Само си търсех причина да изпукам купона, не че успях днес. 😂 Нищо де, друг ден ще се възползвам.

# 553
  • Бургас
Кои витамини ползвате и сте доволни? Взимала съм на други марки, но ми става лошо след прием.

# 554
Аз днес съм с  Парса.
Нищо не ми трябва, но утре ще намина да видя какво ще взема.

Общи условия

Активация на акаунт