Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 47 913
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Сливен
в Сливен са заредили слънцезащита на Юсерин,за мазна кожа е на около 35лв-препоръчвам я,има и на Ларош + тази новата тонирана на Сънданс.Има 2 нови слънцезщитни флуида на Нивея тонирани и новия праймър 2 в 1 с фактор 50,който рекламират като перфектната основа за грим.Прави впечатление ,че с всяко следващо лято имат все по-голям избор на слънцезащитни продукти .

# 646
Тази новата не я откривам в онлайн магазина им обаче.

# 647
  • Сливен
Това им куца малко,по-бавно се осъвременява информацията в приложението.

# 648
И аз няма да си използвам талоните. Ако някой има нужда, да ми пише на ЛС да изпратя. DM Bio е до днес.

# 649
в Сливен са заредили слънцезащита на Юсерин,за мазна кожа е на около 35лв-препоръчвам я,има и на Ларош + тази новата тонирана на Сънданс.Има 2 нови слънцезщитни флуида на Нивея тонирани и новия праймър 2 в 1 с фактор 50,който рекламират като перфектната основа за грим.Прави впечатление ,че с всяко следващо лято имат все по-голям избор на слънцезащитни продукти .
Аз ползвам тази на Юсерин за мазна кожа ,много е хубава.
Но си поръчах два броя от аптеки Ремедиум. Или един от Ремедиум и един от Софармаси ,защото имаха намаления.
Но ако човек не може да изчака за доставка ,ДМ е добър вариант.
Наистина е хубаво ,че обогатяват асортимента си със слънцезащита.

# 650
Мога ли да пусна поръчка сега, а да я взема от магазина в петък/ събота?

# 651
Някой да е пробвал тези за детето си ?

# 652
Мога ли да пусна поръчка сега, а да я взема от магазина в петък/ събота?
Може. Поръчката се пази седем дни. След като е готова за получаване в имейла пише, коя е крайната дата за вземане. Simple Smile

# 653
Подарявам ДМ био, Сънденс, чорапи.

# 654
Днес за пръв път ми се наложи да върна пробвани продукти - червило и коректор. Не са ми правили проблем, касиерката ходи да се консултира с управителката и ми върна парите. Честно казано ми беше неудобно, но тъй като нямаше номера от червилото,
което ползвам, нямаше и тестер взех номер, който ми изглеждаше, че се доближава до моето, но нямаше нищо общо. Вече имам няколко такива неуспешни покупки и не ми се трупаха още неща, които няма да ползвам. Надявам се да ги бракуват...

# 655
  • Deutschland
Аз си купих в събота от Франция слънцезащита на Ла рош, 50 +. Много добре ми действа, нито лъщи, нито е мазна. Попива перфектно.

Никога не съм връщала нищо в ДМ, но днес едни нашенки огласяха целия магазин в квартала. Искаха да връщат нещо, ама без касова бележка. Едната ги пустосва на български, другата и тя крещи, ама на немски. Опашката стана километър, направо ми идваше да се намеся и да ги насоля баш по нашенски.

# 656
  • София
Днес без проблем върнах балсамчето.

# 657
Момичета, как се прехвърля талон към друг? Искам да дам мой талон на друг, но не разбирам как да стане. Вече съм го активирала. Може би не трябваше да бързам да го оактивирам? Нищо де, кажете ми да знам как става.
Благодаря!

# 658
  • София
Изпращате му снимка на бар кода на картата Ви, като талона е активиран . Добре е снимката да е направена малко преди пазаруването.

# 659
  • София
Това ми излезе тази сутрин в секцията "ново". Звучи малко като мъжките душ гелове 17 в 1. SatisfiedSatisfiedSatisfied Бих го пробвала, щом има и термозащита, но имам 2 почти нови за доизползване.

Общи условия

Активация на акаунт