Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 47 916
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Напомням, че довечера има лайф. Аз имам ангажимент и сигурно ще го пропусна, но то и талоните не са особено привлекателни.
Имам свободни талони за ДМ био и Сънденс, ако на някого ще му свършат работа. Двуседмичните за Молфикс, Палмолив, Инофарм и Гарние също няма да ги ползвам.

# 661
  • Варна, Пловдив
Здравейте, досега не обръщах внимание на тези млека, но искам да ги пробвам. Простете, че пак ще питам. Кои овесени препоръчвахте, виждам няколко вида? Сложила съм от всички в кошницата.
Аз много харесвам синьото, Not Milk - т.к. не мога да пия прясно мляко, това за мен най-много се доближава откъм вкус, вкл. и на други марки, които съм опитвала (и да е ниско-въглехидратно).

На Sundance има ли нещо свястно за деца?
Мед. серия за деца - моя най-малкият прави алергии към масовата слънцезащита (вкл. и Бочко, дето уж е за деца), та с години беше на медицинска, мин. лято пробвах тази и нямаше проблеми.

Според мен върнатите стоки отиват на рафта с намаленията.
Или като тестери.

Да ви кажа онзи ден бяхме в Загреб, ами там ми се видя, че има много повече тестери на продуктите. Като цяло в чужбина май е така (напр. в Бари в някаква малка аптека, пълноразмерни кремове Виши за тестване).

Благодаря за препоръката!
Аз, както писах, взех почти всички млека, май само това с овес и соя не купих. Първото отворено е синьото, хареса ми доста. Мм пости и преди това постните палачинки ги правих с кокосово мляко, но се оказа много по-добре с овесено, а и на вкус ми допада.

# 662
Днес пред мен върнаха червила, спирала и крем за тяло. Използвани, но не се харесали. Върнати бяха обратно на рафтовете. Служителката им сложи тиксо, единствено на червилото залепи намалена цена в оранжево и пак бяха на рафта…🤮

# 663
Е, как спирала на рафта? Първо, че може да хванеш няква бактерия, ако друг я ползвал и второ, че ще изсъхне… Пълен ужас!

# 664
Ужас.
Тук не съм виждала такива неща.

# 665
  • София
Днес пред мен върнаха червила, спирала и крем за тяло. Използвани, но не се харесали. Върнати бяха обратно на рафтовете. Служителката им сложи тиксо, единствено на червилото залепи намалена цена в оранжево и пак бяха на рафта…🤮
Ужас! Да ги бяха сложили за тестери! Пишете оплакване във формата им онлайн.
(Аз съм хващала херпес преди много време от тестване на червило, че да си уцеля точния цвят... от тогава - само на ръката мацвам. То пак не е съвсем същото като се сложи на устните, но вече не ми се рискува).

# 666
Гадост!
То стана като в About you, редовно се получават носени и прани или мръсни дрехи.
Всичко опира до съвестта на потребителя.
Хубаво е да има тестери, за да не се стига до споменатите ситуации.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 16:19 от Mateah

# 667
И да не приемат ползвани продукти, освен ако нямат проблем- счупени, изсъхнали и тн.

# 668
Ами аз казах, за мен не е редно да се приемат връщани продукти с причина “не ми харесва”. Още повече да не ги бракуват.

# 669
  • Mostly in my mind
Изобщо според мен не  е редно да връщат пари за козметика.

# 670
Да си сложат тестери на всичко, по- евтино ще им излезе.
И на мен ми е неприятно да си купя декоративна козметика и да съм разочарована от цвета, ефекта или нещо друго, но …
Наред с единиците , представям си колко народ взема, ползва, връща. Те ще са на абсолютна загуба да бракуват всичко, затова препродават , където мине номерът.
Вече старателно ще оглеждам продуктите в магазините, не че онлайн не ми пратиха боя, на която срокът на годност беше почти изтекъл.
Някой всъщност знае ли какъв е срокът, аз мисля, че е 18 месеца.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 16:19 от Mateah

# 671
  • оттам, откъдето започва България
Пускайте лайфа!!!!

# 672
Пуснах. Видях ужасната водеща и го спрях.

# 673
Едно, че видът ѝ е страшен, второ говори ужасно- фъф, вместо във…Брррр!

# 674
  • пустинята Гоби
Какъв талон изтървах?

Общи условия

Активация на акаунт