Умен/а, добър/а или красив/а - не може и трите. А защо не може?

• 4 105
  • 127
  •   1
Отговори
# 75
Няма как повечето жени да осъзнаят, че притежават всички качества, просто защото красотата е изключение, и повечето не я притежават. А дори и тези, които са красиви, не са такива през целия си живот.

# 76
А също така красотата е относителна - и в очите на жената, и в очите на околните, като може да има сериозни разминавания. Например Ким Кардашиян без съмнение си харесва грандиозния гъз, а за мен е отвратителен. На някои мъже пък може да им текат лигите по такива задници.В същото време не помня коя топ манекенка като млада се свивала и притеснявала, че е много слаба и дългокрака...

# 77
В същото време не помня коя топ манекенка като млада се свивала и притеснявала, че е много слаба и дългокрака...
Почти всички всъщност Simple Smile

По повод горния коментар - тройната комбинация е често срещана при жените, особено при по-младите и при тукашното генетично разнообразие. При мъжете е рядка (да кажа по-учтиво "не съществува").

# 78
Аз не мога да преценя колко срещана е тройната комбинация при жените, защото нямам наблюдения върху достатъчно голям брок красавици, но мога да кажа, че двете най-отвратителни жени, които познавам са красиви, не супер красавици, но красиви. И до голяма степен отвратителният им характер се дължи точно на това, че са красиви.

# 79
... А дори и тези, които са красиви, не са такива през целия си живот.
Или през целия ден.

# 80
... А дори и тези, които са красиви, не са такива през целия си живот.
Или през целия ден.
Това пък защо? Rolling Eyes

# 81
Защото е голям проблем да можеш да свалиш малко грим, пък да не можеш да увеличиш гънките на мозъка си. Особено когато не можеш да ползваш грим.

# 82
Защото е голям проблем да можеш да свалиш малко грим, пък да не можеш да увеличиш гънките на мозъка си. Особено когато не можеш да ползваш грим.
Ама красиви жени ли обсъждаме в темата или нагримирани? Rolling Eyes

Че двете множества само частично се припокриват и ми припомнихте следния виц
"
Мъж споделя на своя приятел
- Жена ми ходи преди седмица на кални бани за разкрасявене.
- И имаше ли ефект?
- Първите три дни да, но на четвъртия калта падна Simple Smile
"

# 83
Красиви в буквалния смисъл, но в такива теми винаги ще се появи някакъв брой мъже да си развиват теориите колко са зле жените. Пак добре, че конкретни типове с педофилски наклонности ги няма.

# 84
У много хора го има това вярване, че няма как да съчетаеш вътрешна и външна красота, а пък визия с акъл е съвсем невъзможна комбинация. Аз лично такива наблюдения нямам, даже конкретно за характер и хубост е съвсем правопропорционална връзката - колкото по-грозен, толкова по-гаден.
Защо толкова упорито вярват толкова много хора, че красив човек не може да притежава други качества?

А ти защо варваш, че "колкото по-грозен, толкова по-гаден" ?

# 85
Аз лично такива наблюдения нямам, даже конкретно за характер и хубост е съвсем правопропорционална връзката - колкото по-грозен, толкова по-гаден.
Подчертах.

# 86
teta75, замислих се, че аз също съм забелязала, че "колкото по-грозен, толкова по-гаден", но това сякаш съм го наблюдавала повече в отношението на мъжете спрямо мен. Примерно, при флиртове те по-скоро са прибягвали до гадни подходи като negging.

По-хубавите и самоуверените мъже по-скоро тръгват да се хвалят.

# 87
teta75, замислих се, че аз също съм забелязала, че "колкото по-грозен, толкова по-гаден", но това сякаш съм го наблюдавала повече в отношението на мъжете спрямо мен. Примерно, при флиртове те по-скоро са прибягвали до гадни подходи като negging.

По-хубавите и самоуверените мъже по-скоро тръгват да се хвалят.

Защото непривлекателните обикновено знаят, че са такива и/или че няма какво толкова да предложат и се държат гадно, за да ти е гадно и на тебе, не само на тях, че не ги харесваш.

Много зависи и от теб де, как го приемаш, дали ще го обърнеш на майтап, дали можеш да отклониш нападките и т.н.

# 88
  • София
Честно казано, не мога да направя връзка държание - външен вид. Срещала съм всякакви съчетания и не съм забелязала закономерност.
Напоследък наблюдавам една позната - умна и добре изглежда, поддържана жена, обаче в държанието е като Джекил и Хайд - не знаеш кой ден кого ще срещнеш.

# 89
Ако под "красива" имаме предвид с визия на фолк-певица, в такъв случай определено няма как да се съчетае и с акъл или поне ще е някакво рядко изключение...

Общи условия

Активация на акаунт