Чувствате ли се женствена жена?

• 20 346
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
Сякаш двама неромантици по- мога да си ги представя да съществуват заедно и нормално дълго време, отколкото двама романтици, поне ако са от по-експресивните, изразяващи романтичност.

Просто ще се получи едно пренавиване, пренасищане, летене в облаците до безумие.

Което ми напомни за любим мой разказ "Даровете на влъхвите" на О'Хенри Simple Smile

# 526
  • София
На мен ми стига умерена доза романтика, след като вече сме във връзка. Цветя, подаръци и ресторанти с повод. То поводи винаги се намират.

# 527
Във връзка е друго, но няма да коментирам личния ми живот пред непознати (ще ме прощавате).
Просто според мен много истина има в изразената теза, обсъдихме вече. Simple Smile

# 528
Ти няма да обсъждаш, ама питаш мене хаха.
Добре, че сме различни хората, че не виждам как ще се събираме инак.

# 529
Интересно ми стана. Не го приемай лично, не те познавам, но аз в ситуация с подобни жестове от началото щях да бягам през девет планини в десета.

# 530
  • По света и у нас
Според мен романтизма има различни измерения, има едно определени сладникави жестове които ме отблъскват, всичко което е изкуствено ме отблъскват. Обаче има и други които направо ме разтапят.
Примерно - някаква лигава реплика или жест от човек, който не харесвам може да ме отврати до кости, а една серенада по воисмейла да ми повдигне настроението за деня.
Някои мъже умеят да показват че те харесват чрез жестове, а колко и дали са романтични зависи как ги тълкува жената.
Ако той се сети да ми честити деня на майката и да ми прати цветя също е романтично, въпреки че не е чак толкова персонално готино като фа ти напише стих, обясняващ какво си ти за него.

За вас какво е романтизма? За мен е старанието.

Някой мъже с пари са си романтични, и обичат да се постараят за жената с която са излязли (практически). Обаче стане ли романтизма като театрално представление… намирам го за сладникаво и не на място.

# 531
Малки неочаквани изненадки под всякакви форми са ми романтични.

# 532
  • По света и у нас
Това си е глезене

# 533
Аз го възприемам по различен начин.За мен не е глезене, а мисъл и действие , целящи да ме изненадат, което намирам за романтично.

# 534
Никой не е длъжен на никого. Нито е длъжен да ви глези, нито вие да го очаквате.
Романтизмът е течение, романтичността е друго нещо.
И има безброй измерения и изрази, колкото са различни мъжете и жените.

# 535
Да вземете да споделите каква е романтичната символика на букетче жълти минзухари?
Много ще ми помогнете, поляната зад обора на собствената ми свинеферма е пълен с такива.

# 536
Само че това, което някои мъже считат за романтично според някакви техни клиширани представи, и истинската романтика често са две различни обувки.

Взимането на "срещата"/"date" с кола от вкъщи може да е проява на кавалерство и грижа, но не и, примерно, когато ми се обадиш две минути преди да пристигнеш, за да ми го съобщиш с цел да направиш ефектно начално впечатление. Идеята на маневрите пред вкъщи беше да се акцентира шикозното BMW, разбира се, защото "chicks dig this" Joy, жалко само, че аз не се впечатлявам особено (за мен е позьорско).

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 20:45 от Анонимен

# 537
  • София
Вземането с кола ми е почти задължително, каква ти романтика?

# 538
  • София
Да вземете да споделите каква е романтичната символика на букетче жълти минзухари?
Много ще ми помогнете, поляната зад обора на собствената ми свинеферма е пълен с такива.

Символиката е, че си готов да газиш в л**ната за да донесеш нещо красиво на жена си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 539
Че то и жените имаме различни представи за романтика.Мисля, че жестовете трябва да се оценяват.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 10:05 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт