Чувствате ли се женствена жена?

• 20 344
  • 774
  •   1
Отговори
# 540
Оценявам и благодаря, което не пречи да имам мнение, нали? Още споменът за маневрите пред вкъщи ме развеселява, но пред мъжа не съм обелила дума - това е неговият начин да впечатлява.

# 541
Мнение всеки има и, както се вижда, го изразяваме.

# 542
  • Обран бостан ;)
Според мен романтизма има различни измерения, има едно определени сладникави жестове които ме отблъскват, всичко което е изкуствено ме отблъскват. Обаче има и други които направо ме разтапят.
Примерно - някаква лигава реплика или жест от човек, който не харесвам може да ме отврати до кости, а една серенада по воисмейла да ми повдигне настроението за деня.
Скрит текст:
Някои мъже умеят да показват че те харесват чрез жестове, а колко и дали са романтични зависи как ги тълкува жената.
Ако той се сети да ми честити деня на майката и да ми прати цветя също е романтично, въпреки че не е чак толкова персонално готино като фа ти напише стих, обясняващ какво си ти за него.

За вас какво е романтизма? За мен е старанието.

Някой мъже с пари са си романтични, и обичат да се постараят за жената с която са излязли (практически). Обаче стане ли романтизма като театрално представление… намирам го за сладникаво и не на място.

Там е разковничето. Ако не харесваш човек - всякаква романтика те отвращава, ако го харесваш и "как си?" вече ти се струва романтично. Wink

# 543
  • Пловдив
Чувствам ли се женствена? Не. На 41 години имам изчерпан яйчников резерв и май нямам овулация (?). Така изобщо не се чувствам добре като жена.

# 544
  • По света и у нас
Е как може на 41 точно да не се чувстваш женствена. По-женствена от жена с големи гърди, бедра и закруглени форми като Венера Милоска - няма.

Бънди така е, и аз това обяснявах - ако ти е противен мъжа, ако ще да снесе и златно яйце пак няма да му обърна внимание.

# 545
Защо се сваляте с противни ви мъже изобщо? Женствените жени просто трябва да игнорират навлеците.

При ме имаше разлика как се държат срещите.

Скрит текст:
Перчене с маневри пред вкъщи с лъскавата четриколка и цветя ала "Хубава жена" го правеше, хайде, не противен, защото е прекалено силна дума, но смешен определено. Grinning И, обратно, носене на китара и свирене заради мен, защото той свири от 5-годишен и е голям виртуоз, а аз меломан, правеше човека някак си по-мил Blush

# 546
Светлана, каква е разликата дали ще стане на 41, 43 или 47? Натам отиваме всички. Не знам дали имаш деца или планираш тепърва де, за това би имало значение, но иначе какво ти пука дали ще имаш още 5 години "женственост" да речем или не. Според мен нямат връзка женствеността и кога ще почне менопаузата. Смятам, че и след нея ще останем женствени.
Жените с репродуктивни проблеми също са си жени, а те може да са дори на 25.

# 547
  • София
Разбира се, че имат значение женствеността и хормоните. Като пресъхнеш отвътре, си личи и отвън. /Съжалявам, ако някой ще се обиди, ама е факт./
Съвсем не всички жени след 40 са секси закръглени. Има и слаби и сухи.

# 548
Роки, секси закръглените все се мъчим да отслабнем... Joy Аз поне.

# 549
  • София
Роки, секси закръглените все се мъчим да отслабнем... Joy Аз поне.
То и аз. Искам плосък корем, ама няма.

# 550
Плоски части не държа да имам по мен, не мисля че ще ми отиват Grinning Не се сещам и мъж да съм срещала който да "върне" жена на основание че коремът ѝ не е плосък... камо ли точно това да се търси като женствено.
На да, обикновено човек иска каквото си няма.
Не съм забелязала около мен да са станали по-малко женствени жените понеже ги е стигнала менопаузата. Даже някои точно тогава започват наистина да се грижат за себе си повече и съответно да се поставят на първо място, което си личи и като излъчване а не толкова само като външен вид.

# 551
  • По света и у нас
Аз исках плоскост и я докарвах що годе на 20+, с мъка и глад. Ни ме съм се чувствала кой знае колко женствена защото съм със спортно тяло. Сега обаче… пак има нещо спортно но определено на Кардашиян бия, ми по така се чувствам. 😌Някакви 20 годишни пикли сервитьорки тук ми викат “Мамо” в бара и аз съм в потрес, но после си казах - ми да мама съм, гърдите ми най-накрая пораснаха и нямам намерение да ги връщам!

# 552
Чувствам се женствена и обожавам този факт.
Грижа се много за себе си и това няма общо с грим, токчета и подобни.
Глезя себе си с любими неща, с почивка, спа, спорт, хубава бяла козметика, удобни дрехи, постоянно движение, сън, ведро настроение и културни мероприятия.
Наслаждавам се на женската си сила, но не обичам да се възползвам от нея.

Аз пък непрекъснато се възползвам. Женствеността, щом съществува, не може да се скрие, прикрие, защото означава присъствие. Да, мога да се въздържам от облекло и визия, които я подчертават и акцентират, но силата на въздействието и влиянието остават.
Моя приятелка твърди, че не ѝ трябва да е красива, достатъчно, че била умна. Абеее, да, ама не баш. Не ми харесва фактът, че в днешно време, жените, за да не се възприемат като успели с чар, се дистанцират от своята същност и придобиват образ на полужена-полумъж.

# 553
Напълно съгласна с горното.
Пръскам си женственост смело, не нарочно, но и не се съобразявам, че някой видиш ли ще ме помисли за тъпа, лека или нямам идея кой какви предразсъдъци носи в главата си.

# 554
  • София
Никога не ме е притеснявало кой с какво ще си помисли, че постигам успехите си Joy Използвам си всички "оръжия" без никакви притеснения, даже с огромен кеф Stuck Out Tongue Winking Eye Единственото, което съм, е себе си.

Общи условия

Активация на акаунт